Смішні діалоги між клієнтами та дизайнерами

Стара казка: «Замовити клієнта завжди!» запам’ятається всім. Ця казка часто використовується клієнтами, які роблять іноді дуже смішні і незвичайні вимоги до дизайнерів.
Ми пропонуємо вам вибір реальних діалогів між дизайнерами та клієнтами, які іноді мають дуже багату фантазію. [Індійський клієнт]
- Гей. Як зробити сайт? 100 б.
- Гей. Що таке жарт?
до Ні, серйозно, ви? 100 p буде робити, і ви будете приймати вечір. Я можу плаття 100p в Індії, до речі.
[Реал ковбаса]
Ми ще не визначилися. Ось приблизні імена: Інтернет ковбаси, ковбаса тато, забіг ковбаси, ковбаса ущільнювача, справжня ковбаса.
Наші слогани. Вони не обрали.
"Якщо ви голодуєте і порожньою, ваш шлунок врятує вас від голоду. й
«Ви не можете жити без ризику, кров зачепить вас. й
[Космічність як збір]
Ідея полягає в тому, що навіть відчуження від інших планет використовують нашу технологію. Щоб зробити галактику, зоряне небо, іноземці, які перетягують нашу технологію до своєї планети з космічною ложкою, яка може бути виконана у формі дракона, як наступний рік є роком дракона! У першій половині - незакінченна база відчуження і висадка нашого обладнання від космічного корабля Дракон. На другому - обладнана нова шикарна основа і літаюча зірка. Багаторамний комічний. Іноземці не можуть будувати основу. Виклик на допомогу. Зірка прибуває, розвантажує обладнання. Технології будують все. Бази готовий. Техніка завантажується в Дракон. Вилітає дракон. Іноземці ескортують крохмаль з слізами в очах (зелений).

[Зареєстрований лист]
Вам необхідно зробити логотип для сайту товарів для дітей і майбутніх мам. Назва сайту починається з літери B. «Зробимо, як B – вагітна жінка, нижня півкола цього листа – закруглена черевця, а верхній півколо – грудина, до якої вона прикріплює дитину і корми». У листі жінка повинна виглядати щасливою, не вичерпається, можливо, посміхається. й
[Я кухар]
Заголовок для сайту. Текст під назвою «Я кухаря». Звідки відбувається механічна спрямованість, заголовок має відповідати.
Збірне бачення - літера I - неголені, в кістці вигинають шапки, хіфен - у вигляді сегмента ферлату / салямі, залишилися літери - фантазією, літера P - в одному носці.
[X-Files]
Хворий процес переговорів над:
Клієнт: Це чудово! Я люблю все, як це вам подобається?
Дизайнер: Я теж, але не скажу всіх, хто це зробив.

[Незвичайний логотип]
- Привіт, мені потрібен незвичайний логотип! Ви щасливі?
- Я ще не знаю, скажу мені...
- Мені потрібно логотип, написаний з математичною формулою, щоб викласти його в будь-який час, і він вийшов!
[Інші дозволи]
Замовник хоче замовити банер 6х3 метрів. Він передає картину. GIF 3 × 3 см і офіційне додаток, такі як:
"Будь ласка, зробіть ..." і т.д. Оприлюднено "Депутаційний директор Іванов І.І."
Я його текст:
- Я не можу друкувати цю картину. Потрібні документи
Через годину я отримав сердитися лист:
«Поправка посвідок постеру! Генеральний директор Bubin A.A.
[Оутсайдська політика]
Про нас 2 Подарунок футболок для наших режисерів, концепція дуже проста: гіпнотад намальований на футболці, в рисах якої з легкістю!!! Дякуємо!

195960 р.

[Особливості розшуку]
Величезне прохання: будь ласка, зробіть всю інформацію про викладачів у складеній формі. Дуже страшно побачити перший учитель по списку.
[Cart woodpecker]
Я чую, що ви робите користувацькі альбоми?
Ось картина.
Сам фон: мультфільм анімації. Дерева.
Передмова: Є велика дубова дерево на сильну голову африканських американців.
Він має червоне волосся, і він не має синього живота, він отримав чорний, він зношує ракісту білу шапку. Виконується після Фредди Кругера, дует від Кричить і вампіра.
Все на екрані фільму.
А також передпліччя: є люди, які сидять в 3D окуляри і чотири виділяють серед них: одна підсвітка до телефону наркомана і він має перкусія палички за спину, так що приварюють в спорті, другий, з басом, димає трубу арсоніста, а третина з гітарою є серйозним і нічого не робить, а четвертий з мікрофоном в руці впав до колін і починає сміятися дико, а з рота трохи дим йде.
Назва групи: Мапи
Назва альбому: До диму протікає.

один рядок
Шановні дизайнери, Вам потрібен прототип сайту в теплому світлі душі.
Лінія тегів: cannabis не тільки веселощі, але і дуже корисний!
Я дуже сподобалося вашу ідею з Negro. Чи можна отримати нігер?
Будь ласка, зв'яжіться з нами
Я не схожа на те, що слово Москва коротше, ніж Ростов-на-Дону.
Шрифт – якщо ви можете, будь ласка, поставте старий російський – Comic Sans.
Переваги компанії: «Ви отримуєте щільний потік клієнтів у Ваш бізнес. й
Грати з формою квадрата.
Бажаєте грати з цією іконою?
Ви дизайнер або нуль?
Який чудовий сайт! Чи не інші роблять це більш красивим?
Зробіть шрифт 1 кг більше.
Вадим, шкода за пізній платіж, я в бінґі, я дійсно буду з понеділка. Підтвердити замовлення. Вибачте мене знову.
І зробити його квадратом. Шість на дев'ять сантиметрів.
Логотип є підводним плаванням велосипедом.
Перервайтеся з яйцем дизайнера, дайте йому бачити те, що таке жовте ми хочемо.
Роздрукуйте обмежену кількість візитних карток для обмежених осіб -
Зробіть макет як яскраве і насичене, щоб вона ловила око, як пташине на весільній сукні!
Ми не можемо писати TZ, ви можете?

Джерело: www.adme.ru