500
Чоловічий номер.
Чоловічий номер. Як правило, димова ламка. натовп п'ять людей. У закритому стенді (де замкнено програміст) мобільний телефонний дзвінок. З кабіни ви почуєте: Так, я слухаю! Що робити? Робота Який? Чи рухається він? Ах -- um. Нормально ... переміщення вперед ... Це трохи щільно. Затягніть? Я хочу, щоб я міг. І так далі. Ні, я не можу йти швидше. Канал вузька. Неважливо, що ви думаєте, що це не працює. Розгорнути? Як? Я можу побачити тут, і я скажу вам, ви не можете розширити! Чоловіки забувають про чоловічий туалет. Як правило, димова ламка. натовп п'ять людей. У закритому стенді (де замкнено програміст) мобільний телефонний дзвінок. З кабіни ви почуєте: Так, я слухаю! Що робити? Робота Який? Чи рухається він? Ах -- um. Нормально ... переміщення вперед ... Це трохи щільно. Затягніть? Я хочу, щоб я міг. І так далі. Ні, я не можу йти швидше. Канал вузька. Неважливо, що ви думаєте, що це не працює. Розгорнути? Як? Я можу побачити тут, і я скажу вам, ви не можете розширити! Чоловіки забувають про розкурювання і курка з сміхом. І пішов хлопець на мужність і вже й жив у всьому півкулі: Так, ти винний! Зайдіть вісім метрів! Як ви думаєте, що це божевільна? Що? Так як сім і половина? Я восьмий, сім і половина того ж. Я попередив вас: максимум двох метрів! Тепер у вас є ручний коктейль. Що я хочу зробити тут? Пара курців, що тримають на стінах, ледь перетримуються від сміхання. «Я так вішав, що три пальці не допоможуть!» Що? Що ви думаєте, що я тут? Звичайно, в частинах! Цей гончар не буде йти! Будь-який час, ще два години. Проксимус Але для майбутнього ви будете різати на носі: два метри! Всі І пішов він так, все над місцем: Це бульфіт!