Я чув багато про вас! - Ми можемо спробувати отримати його. Це дійсно важливо для мене, щоб дізнатися вашу думку про це питання - давайте думати, що я думаю, що він дуже розумний. Що ви робите? - Скільки ви робите? Ви одружені? - Боже! Я зателефоную вам самостійно. - Ви замовляєте в jerk. На ІНШИХ ЗВ'ЯЗОК: вона красива і розумна, і вона добре готує. - Розкажіть мені, що просто для мене. Це не добре для лебедів! Вона така міцна жінка, я захоплю її! - Я вішала в її місці, І що фольга все ще посміхається. З кожним днем ми з вами! Мати Бога, я даю що-небудь, щоб мати таке бенкет!
Про чоловіка: Чоловіки тільки потрібні одне! - Він любить мене, я! Чоловік не розуміє це - О, як таємничий я. Все, що вам подобається! - Це океї, це океї. Всім чоловікам! Ну і виходить, що він не на всіх. помирання любові для мене Він єдиний чоловік, з яким ми маємо щось говорити. - Я впевнений, що Ми любимо мене!
При розчині: Дякуємо, будь-який інший час, не сподівайтесь! Давайте залишатися друзями. У мене є кращий варіант зараз, і у мене є. Я буду тримати його в резерві, тільки в разі. Ви ще не зріла людина. - Я можу знайти когось багатим і солодким. Ви дізнаєтесь пізніше, за Боже.
БЕД: Тексти пісень, а це означає: 0 Що idiot gonna дробить мене. Ви відчуваєте себе добре? - Ну, що лежачи як журнал? Я ніколи не був чудовий з кимось. - І якщо ви приносите мені щось, Якщо у вас є напій, це буде ще краще. Мед, я втомився сьогодні - і чому він запах, як рот?
У шлюбі: Поговоримо! Я, нарешті, підкажу вам те, що вам не сподобалося. Мед, ви забули який день? Він зараз визнає, що він не Пам'ятайте, після чого можна сміливо влаштувати плановану хістерію і потрапити в Подарунок я хочу довго! Де ти до трьох ранку? Не пропустіть гроші на нові меблі. Мед, секс не головне в любові! - Що я можу зробити, якщо я тут? Він не зацікавився. Не втратити через цей вміст і дах над Головна Я дав вам найкращі роки життя! Ви не людина мріяла. Де гроші, ви замовляєте? - Де гроші, ви замовляєте?