Ви знаєте, що це була найкраща ніч життя! Я не був на всіх. Я готовий до цього. - Ви отримали сюрприз? Я спробував дуже важко. Ви так красиві ... ви ... Дуже дякую за смачні страви. - Приходьте до мого місця? Я бачу тебе! - Добре ... er ... ви знаєте, я не можу! Чому? Я хочу зустрітися з завтрашнього ранку. - Я візьміть тебе, нехай! Ви знаєте, я досить втомився ... Я даю вам масаж... yeah, готовий, давайте. Зроби масаж - Ні, ні! Немає необхідності, я отримав -- uh, мій голова розщеплення, Масаж не допоможе, просто потрібно відпочивати. Ви пиєте склянку червоного вина і все пройде. Приїжджайте! - Я хочу спа-центр. - Все правильно, нехай до ліжка! Немає, це не комфортно, у мене немає зубної щітки! Я купую вам мільйон зубних щіток, приходьте. Немає, я не готовий, я не можу йти до вас, я шкода! - ?? Яка зупинка? Ми були разом, це було настільки великим. Чому ти зараз? - Я не знаю? Не сьогодні я не в настрої, шкода... Але ви сказали, що ви мали чудовий час... Чому? Ви-а У вас є ваш... добре... m-months? до Ні, приходьте! Ноп. - Тоді що це? Я хочу, щоб зробити це занадто, давайте! Про нас Я не можу! Чому? Ми не повинні — ми не повинні робити це зараз, не будемо брати перерви — це те, що це, зрозуміло. до Яка ламка, що ви не знаєте?! Як довго? До завтра, будь ласка... Що різниця між завтра і сьогодні? - Ну, є відмінність, довіряю мене. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! Я не розумію, ти таємниця. Може бути, але це інтуїція... Я просто відчуваю, що я не хочу цього сьогодні. - Я чекав цього! й Я не можу пояснити вам, але якщо ви любите мене, ви будете розуміти. - Ви не збираєтесь? Ноп. Давайте! Ноп. - Який? -Так! - Видавництво Пошкоджено, я хочу піти! Чому? Чому я не погола ноги і кладемо на велосипедні штани?!