Що думають дівчата. . й

Я сказав мені.

Чоловіки.
Я думав. Чим відрізняється від них. З чоловіками. І якщо вони так різняться від нас, щоб не отримати розтоплений, необхідно ретельно вивчити цю галузь роду homo sapiens, і зробити відповідні висновки. Точка.
Людина - істота трохи відрізняється від жінок фізіологічно, і досить навпаки.

Фізіологія.
Людина розвиває насильницьку громадську діяльність, або викриває всі свої проблеми на жінок, і йде в монастир.

Подача чоловіка – трудомісткий процес. Людина має швидкий обмін речовин, тому їсть багато і добре з'їдає. Використання людини в господарстві як добрива ще непрактично, так як його тіло від ранньої молоді отруюється спиртом і іншими надлишками.
Чоловік потребує здорового сну. Він спить дуже чутливо, прокинувшись від найменшого іржі. Але так як вам все ще потрібно спати, і ви не можете позбутися від іржі, тіла людини в процесі еволюції розвивалася чудова хропіння функція в усіх відносинах. Хропіння дозволяє висихати всі іноземні звуки, а з причин невідомих наук, слухові органи хропіння не схильні до власної хропіння. Таким чином, людина має можливість спати в будь-якому, навіть найбільш несприятливому акустичному середовищі. Якщо вночі функція хропіння у чоловіка не працювала, то вранці він скаржаться на вас про те, як шумно ви перемістили вуха уві сні і хрусткі загортають лист над собою, а ось, поганий, як він не спить.

Будь-яка людина, яка досягла статевого віку, потребує регулярного статевого акту. Їх регулярність залежить від особистих фізичних здібностей, тобто це дуже індивідуально. Чисельні дослідження привели до одного дуже парадоксального висновку. Що б людина потребує сексу, він буде в більшості випадків вибрати жінку, яка потребує сексу, точна протилежність власної статі. Причина цього невідомого для науки.

Тепер трохи психології.
Ось ми йдемо. Найголовніше життєве значення людини і його репродуктивного органу. Судячи за результатами дослідження, основною функцією людини є відтворення. Таким чином, він лікує свій інструмент виробництва ретельно, рясно і торіонно.

Постійне бажання чоловіків порівнювати свої органи призводить до того, що деякі з них розвиваються неврози через незадоволення. Незадоволення розмірами статевого органу. Людина повинна бути захищена від такого досвіду. При травмуванні своїх органів у спробі принести їх до потрібного розміру. Людина, поранена в тому ж місці, не більше чоловіка власному розумінні, але чим ще здатний впоратися з невеликою потребою, стоячи.

Людина - це складне істота. Він потребує постійної похвали і заохочування, інакше він може відчувати себе неповноцінним і почати шукати іншої жінки.

Чоловіки однакові діти. В першу чергу на них з’являються всі труднощі. Небезпечні жінки з нестабільною психікою. Легко пробуджувати у жінок провинний комплекс і прагнення до досконалості.

Людина є наркотичним і самоспокійним істотою. Ви можете насолоджуватися в будь-якому, найперспективніших проявах. Насолодіться енергією звучання і силою аромату протягом тривалого часу. З подряпиною скроту людина обов'язково поставить пальці до носа, щоб зловити запах, що надходить від них. Людина завжди радує своєю фігурою, розумом і чарівністю. Навіть якщо це виглядає ускладнено, не вірте. Це маска. Він божевільний про себе.

Чоловіки страшно бояться за своє здоров’я. З кожним хребтом вони готові бігти в стаціонару, ковтнутих тонів таблеток і хочуть бути піанітні. Якщо Бог заборонив, людина дізнається, що його хвороба може вплинути на функцію пологів - це це. Ви не отримуєте його з лікарні. Це буде поглинати лікарські засоби в незліченних кількостях, приймати тести так, щоб у будинку не була одна баночка і ящик, і скаржаться на життя.

Чоловік любить відтворити. Це просто ходьба "Xerox" деяких видів. Всі його думки спрямовані на захоплення якомога більше жінок. Людина – це соціальна істота. Є багато жінок в суспільстві. Тому життя людини намагалася довести суспільство, що він кращий. Методи доказування можуть бути абсолютно різними. Хтось заробляє тверді, хтось будує м'язи, хтось підкорює неперевершені породи. Але найцікавіше, що після всіх цих подвигів практично немає сил для розмноження. Але є чоловіки, які вирішили розмножувати себе (тобто, російською мовою - хтори і собаки) як найпростіший варіант. Таким чином, доступ до тіла дається тим, хто заслуговував його. А потім ми дивимося, де реальні люди пішли. Вони вимирають. Як мамонти. Ген-басейн залишився на Everest.

Чоловіча логіка.

Чоловіки згадують про жіночу логіку. А ми, починаємо лежати, гістерично сміятися і вказувати пальцем у кого-небудь, хто навіть чув, щоб покласти слова «жінка» і «логічна» в тому ж вирокі. Але вони вважають себе дуже логічною і розумною. Чоловіча логіка також може бути важко зрозуміти.

Наприклад, для того, щоб витягнути розм'якшений шматок хліба з кухонної мийки, людина покладе на рукавички, візьміть 2 локони і довго і важко звідти його звідти, розбавляючи очі. Після цього він буде мити руки милом не менше 2 разів, зануривши локони в «кометі», і подрібнить на інший тиждень на пам'яті цього дегустатора. Але для колеса улюбленого автомобіля, який поїхав девіл знає, що пульпа собаки і каналізаційні підвіконня, він буде радувати своїми руками без найменших западів. І він може мати трохи серця, і він може мати трохи серця. Чи є це логічно?

Або щось інше. Він не може показати або зателефонувати на тиждень, навіть якщо ви сидите в домашніх очікуваннях. Але як тільки він чує, що ви йдете кудись, щоб весело, він негайно відійде. І це буде так, що ви не будете йти в будь-яку точку. А коли в півгодини він буде впевнений, що ви не отримаєте в будь-яку точку, з спокійною совістю він залишить, цитуючи бізнес. Це просто логіка.

Так, тут ще один приклад. У номері: Він був до вух, зануренням в газету, добре читати, як і перший градер з нечіткою. Ви нічого не можете зробити і ви включите на телевізор. Він відразу перехоплює дистанцію, перетворюється на новини або футбол, і відразу знову кине в газету. Коли ви намагаєтеся переходити на щось цікавіше для вас, газета починає кричати про те, яка цікава програма збирається, і в цілому, хто є власником будинку. Найцікавіше, що навіть якщо він сидить перед телевізором, щоб дізнатися 46 разів на добу, що приземлення піонерів висаджувала десь в районі Кривих сіл, він не дасть вам газету. І не надії. Так ви навчите вичерпну картину на шпалерах, слухайте не менше вичерпних новин, або перейдіть на кухню, щоб посипати «пурген» в супі коханої.

Ви помітили, як спостережники? Хіти... Коли кожен ранок ваш вірний запитає вас, де він кладе його шкарпетки, немає хістерії. Вони також дивляться. «О, як ви помітили це? Fuck знає. Але відомий факт: жінка завжди пам'ятає, де поруч людина кладе залізний шприц 1×1.5 мм, навіть якщо вона побачила його на краю 25-ї вії, простягається між кулінарною вечерею, миттям, переглядом серії і фарбування дверної ручки в небі-блакиті з відтінком ранкового відтінку. Тепер я знаю, що гараж був для. Як знайти авто? Місто дуже великий! Gee ... Сильний підлогу.

О, і чоловіча можливість запустити домогосподарства? Я пам'ятаю другу шахти наполегливо дивився чому, якщо він кладе 2 шкарпетки в пральній машині, він завжди отримує тільки одне. І слід покласти там 2 ідентичних пар шкарпеток відразу, щоб після миття він може отримати принаймні одну, але повна пара. Здавалося мені, що він вирішив, що машина працювала в харчовій хосі. Бог заподіяти я невірно. Але той факт, що його чоловіча логістика не було достатньо, щоб компенсувати процес обгортання носка в листі і погладити її на вулицю в процесі сушіння.

Не думаю, що я не люблю чоловіків. Я люблю їх. Такі смішні істоти! Я просто не можу стояти, щоб вони могли похвалитися своєю відмінністю, виділивши їх інтелектом, і лікуючи жінок, як милий, але безболісний виробник їх позбавляння.