О, жінки.

Ви, хлопці просто не сміються занадто багато, вчора ваш чоловік остаточно переповнений кристал люстри, щоб купити, дорогі ... Ви, хлопці просто не сміються занадто багато, вчора ваш чоловік остаточно переповнений кришталевою люстрою, щоб купити, дорогі (половинка року, збережених вгору). Ми пішли в магазин, взяли люстру і на крилах радості будинку, на шляху захопили коньяку (для миття цього випадку).
Ми сілимо на столі, списали 50 кожного, потім повторюємо, і я кажу, і повісимо Васек сьогодні, людина, яка зламалася, або від коньяка або з мого боку погодилася. На нього кладуть стілець, на ньому кладуть кишеня, на нього кинули шахту, і я зробила його тримати.
Стійка м'яко дивиться, як мій орел під стельовими заклинаннями, (і він якось в сім'ї змагалися), я перевести погляд нижче, і що я бачу - від цих милих трусики прокочував яєчку, добре, я від ніжності взяв і так легко дав флікер.
Моя "Проуд Орел" буде літати з цього обходу, разом з люстрою, яка має розщеплення на шматки, стрибає вгору і з іншими люстрами стрибає до мене. Я думав, що я вбити його, і він каже,
-Б ... як поточна пі#d#zero, прямо на яйця прийшли, добре не вмирати!