Про призначення ключа SHIFT

У розробці теми «Допомога для новачка»
У мене вже була стаття «Як додати новини» і тепер давайте мені...
11 Поширені питання про Shift

1,1 км У мене є невеликі стрілки на ключі перемикання. Це означає, що реальні ключі зсуву над ними, і ці ключі лише тостери?
Ні, це реальні ключі зсуву. Невеликі стрілки на них – «до,» значення «зняти очі від клавіатури і подивитися на екрані». Ваша клавіатура говорить, що це час, щоб оволодіти сліпим дайвінгом і зупинити пошук під пальцями.

2,2 км Що відбувається, якщо ви натиснете два ключі перемикання одночасно? Ви зможете ввести ще більшу літеру. Однак не варто використовувати цей варіант, так як такі листи також яскравіше, і це може викликати фосфор вашого монітора, щоб вигорнути. В результаті можна потрапити в неприємну ситуацію, якщо ви входите в цей спосіб чутливі фрази. Ви можете придбати автора “Shift Burnout Defender” всього 9,95. Або не вдається, це ваш комп'ютер. Але не скажеш, що ви не були попереджені.

3. У Моя релігія не дозволяє змінити ключі. Як вводити літери та позначки пунктуації?
Можливі варіанти з вашим духовним керівництвом. Можливо, за допомогою ключа Caps Lock часто не завадить ваш god, або, можливо, ви можете найняти помічника, щоб натиснути і звільнити ключ перемикання для вас. Також можна замінити знаки пунктуації з виразами літер. Замініть "?" з "чистою", "!" з "ага", "..." з "точками", і т.д.

4. У Я натискав зрушення і застрягнув!
Як часто діти, які люблять шоколадне масло, використовують клавіатуру? Якщо часто слід враховувати очищення клавіатури для надійного функціонування. Щоб зробити це, міцно змішуючи обидва кінці шнура клавіатури, витягніть їх з різким рухом. Після цього зануріть клавіатуру в теплій воді і добре очищайте з металевою щіткою і улюбленим лимонно-прозорим миючим засобом. Нарешті, висушіть клавіатуру. Ви можете сушити феном або покласти в сушку принаймні 60 хвилин (ви також можете використовувати мікрохвильову піч – апробекс.) Останній, але не менше, не забудьте протерти клавіатуру (або що це перетворено).

5. Умань Чому я не маю ключів перемикання на клавіатурі, але є два, які говорять про стегні?
Резиденти далекого Півночі знову повинні думати про необхідність очищення клавіатури частіше і мити руки.

6. Жнівень Чи існують ключі перемикання на мій Macintosh?
Я, але замість маркування "розійти", вони отримали ангітований Mac обличчя на них, сорт. Натисніть цей ключ, коли вам потрібно зрушити і бути раді, у вас є дружній Mac, не звичайний старий комп'ютер з усіма його складними ключовими назвами.

7. Про нас Я втомився від пресування ключа перемикання кожного разу, коли мені потрібні таблиці. Чи існують інші способи вводити літери столиці?
Це вік Надміру! Ви можете використовувати ключ змінного струму просто з голосом! Перевірте, чи оснащений системою розпізнавання голосу. Скажіть слово «Шифт» чітко і повільно у стовпці. Потім подивіться уважно на клавіатурі: натиснути клавішу Shift. Зауважте, що потрібно повторити цю операцію кілька разів, щоб "тренувати" ваш комп'ютер, щоб зрозуміти ваш голос. Пам'ятайте, що комп'ютер, як і "Павлове собака" має другу сигнальну систему, тому намагатися заохочувати його, якщо це можливо - зробити його непланованою розміткою диска або заблокувати процесор. Ви можете спробувати оновлення. У випадку, якщо комп’ютер не відповідає швидко на голосові команди, спробуйте метод «в’язувати» - викривлення не таким застарілим.

8. У Є два ключі перемикання на клавіатурі, які слід використовувати?
Уникайте зайвих навантажень на ключі перемикання. Для цього використовуйте кожен ключ по черзі. Зберігайте запис кількості кліків на кожному з ключів, щоб їх використання буде однорідним. Ваша клавіатура може бути оснащена невеликим ноутбуком. Ви повинні використовувати його для невеликих позначок в двох стовпчиках, кожен раз, коли ви натискаємо клавішу перемикання. Пам'ятайте, що краще мати невеликі незручності, ніж занурення з пошкодженим ключем.

9. Навігація Чому потрібні ключі більш важливі, ніж інші?
Не більше. Це оптична віспа. Ну, місяць здається набагато більше, коли він низький над горизонтом. Таким чином, ваші ключі з’являються великими через їх близькість до інших ключів. Щоб переконатися, що це, виходите в ніч в поле з клавіатурою, встановити його вертикально і крок назад 200 метрів. Тепер подивіться на неї. Всі ключі однакові розміри!

10. Якщо натиснути клавішу неправильно або занадто багато разів, буде мій комп'ютер вибухнути?
Ноп. Ну, насправді, немає. Ви не користуєтеся ноутбуком NEC. Або емульсія терміналу Vt100. Але навіть в цих випадках навряд чи. Не думайте про це. Забудьте його, я хотів сказати... Просто натисніть його злегка. Все правильно, нехай прийде, наступне питання.

11. Неважливо, що я роблю, ключ просто не працює. Що це таке?
Ви коли-небудь думали, що проблема не може бути в клавіатурі, але в вас? Ймовірно, Господи Гойбе підвішував ці клавіатури для того, щоб відправити вам повідомлення, яке ви відступили від справжнього способу. Використовуйте це як можливість змінити життя. Замість сліпого тиснення ключа зрушення, запитайте духовний довідник для вирішення проблем у відносинах з Верховною Радою.

www.emfy.com/