Фредді Меркурій, його котирування та фотографії (33 фото)

5 вересня Фредді Меркурій виповнилося 66. Він виглядав як позачасовий руховий апарат, коли він прийшов на стадії.
Згадуємо, що він був і його говоріння.

Бажаєте поспілкуватися? О, не робіть нічого приступного!

Я різні. Я дуже. Це те, що це означає бути щирим. Я можу, звичайно, сидіти тут і розповісти вам про те, що прекрасна людина я, але в реальності я добрий з безлічі різних компонентів, я можу бути загартованим.

Я думаю, що в очах аудиторії я з'являвся як людину з сцени, дуже жарогатні, дуже агресивні, оточені Brilliance, тому коли люди говорять про мене і дивляться мене в суспільстві, вони не сумніваються мій страх. Я не хочу, щоб кожен знав своїх справжніх почуттів, адже це моє особисте життя.

Закінчила графіку та ілюстрацію. Я не використовую його в майбутньому, але я думаю, що це багато, щоб зробити з моєї альбомної творчості та інших речей, таких як сценічні костюми. Це, мабуть, все. Я хочу бути ілюстратором, але я з радістю змінив мій розум.

У мене є дуже близькі друзі, які знайомляться з іншою частиною мого внутрішнього світу. Так що єдине, що я хочу, що газети ніколи не пишу речі, як «О, він дійсно чудовий людина», адже як більшість людей, моя душа, як медаль, має дві сторони: один світлий і інший темний.

Я відіграю в напівпрофесійних гуртах, але в кінці я просто пішов і вирішив: це те, що я хочу зробити, тому що це єдиний спосіб дізнатися, чи підходить для цього бізнесу, тому що ви не можете працювати наполовину. Ви не можете сказати, «Я буду в цьому бізнесі протягом декількох років, і якщо я не, я буду щось інше». Якщо ви підсвідомо думаєте, що спосіб, ви просто не можете дати музику всіх ваших душ, всі ваші енергії, незалежно від того, що.

Я не хочу нічого зробити, тому для того, щоб досягти успіху, я був готовий випробувати будь-які труднощі і труднощі, які доля представила мені в майбутньому. Неважливо, скільки часу потрібно досягти успіху, ви просто повинні вірити його, і я вірив це. Необхідно мати певну кількість самопізності, зарозумілості і впевненості. Ви не можете бути хорошим хлопцям в цьому бізнесі.

р.

Я дуже міцний. Я думаю, враховуючи досвід, який ви отримали більше років в цьому бізнесі, ви починаєте розуміти ситуацію, яка розвивалася в ній. Я не хочу робити. Але ви просто повинні бути таким чином, або ви, і я впевнений, що інші люди будуть розповісти вам те ж саме, просто не вдається. Ви можете подрібнити дуже легко, тому вам потрібно бути незгодні з самого початку своєї кар'єри. По суті, це трохи схожа на авто. Коли ви приводите автомобіль так, що ви не потрапили, ви повинні піти від нього весь час, але ви зазвичай вдарили наступний автомобіль.

Чим вище ви піднімаєте сходи успіху, тим більше проблем, які ви маєте, тим серйозні вони стають, і ви оточені більш витонченими і неспішними пастками. Але це саме те, що ваша кінцева мета. Я не хочу, якщо ви симпатетика мені або ні, я просто говорю про те, що дійсно збирається в цьому бізнесі. Якщо хтось вирішує працювати в ній, то я можу запевнити вас, що він буде важкою дорогою успіху.

Ми спробували перетворити його в театральний акт, адже перед нами був Ері Клаптон з синиками, а люди в той час просто вийшли на сцені в своїх звичайних джинсах, тому з нашого боку яскравий, ловий образ був відповіддю на все, що сталося. Секс Пістоли так само зробили, знежирюючи прийняті норми поведінки. Таким чином, парадоксально, гламурний скеля з його квітами, макіяж і багато сценічних ефектів, будучи своєрідним реталіативним ударом, спрямованим на все, що сталося перед ним, сам прагнув стати універсально прийнятим і універсально визнаним.

Ой, yeah. Для того, щоб пам'ятати, потрібно шокувати суспільство, кинути його, але в той же час не забувати про музику. Я не думаю, що це просто один фрагмент музики. Ви можете сказати, що талант доведе себе, але сьогодні талант більше, ніж просто вміння писати хорошу пісню. Ви повинні бути в змозі представити його на громадськість і зробити її успішним. Крім того, він повинен відповідати сучасним вимогам шоу-бізнесу. Я думаю, що ви повинні використовувати всі елементи вашого таланту.

Я не хочу змінити світ, головне щастя. Якщо я щасливий, він відобразився в моїй роботі. Ніяких апологій допоможе...після цього. У мене є почуття, що я був себе і це головне в житті, щоб мати щастя і радість. Кожен повинен прагнути до цього якомога швидше, наскільки це можливо. Але, звичайно, хто досягне успіху...

1 999 р.

Ризик присутній у всьому, що ми зробили з Богемської РАпсодії. Ось чому ми не будемо нічого змінювати, і я думаю, що деякі з наших найбільш лояльних шанувальників знають це. У нашій роботі ми використовуємо різні, навіть безглузді ідеї. Деякі з них працюють, інші Не дуже важливо. Ми робимо те, що ми хочемо зробити, чи подобається він чи ні.

Я думаю, що найкращий спосіб роботи з іншими людьми, коли ви повністю занурюєте себе і просто робите вашу річ. Якщо ви спалюєте вас, то все вийшло – інакше, дайте його!

Я думаю, перед аудиторією, ми повинні зробити все, що ми хочемо. Я думаю, що це найкращий спосіб зробити це. Бажаю адаптувати і вдягати навіть смак публічного способу ведення бухгалтерського обліку.

Ми завжди будемо говорити проти загального місця і ніколи не працюватимемо для громадськості, якщо вони люблять і люди зроблять свій власний вибір. Ми ніколи не боялися того, що ми робили або ламалися модою, ми маємо власний бренд, королева.

Ми не приступаємо, тому ми ніколи не обмежуємо себе просто повторюємо старі речі, ми писали п'ять або шість років тому. Ми відчуваємо себе і реагуємо на те, що відбувається. Я пам'ятаю, що ми зробили Hot Space, яка була повною невдачею в Америці, і кожен був схожий, «Oh Queen, вони прийняли багато ризиків, але тепер вони знають, що більше не повинні робити». Я сказав: "Якщо я хочу зробити це знову, я буду. й

Звичайно, кожен художник сподівається, що його робота буде оцінена. Я хотів би отримати найвизначнішу від аудиторії, але я не боїтеся, що мій альбом не буде успішним, то я просто вперед і зробити інший.

Мій улюблений склад? Я люблю їх. Але коли я закінчив альбом і слухав всі записи, я зрозумів, що один з моїх улюблених треків був «Любо мене подібно там немає завтра. й

Все про те, як вона народилася... Вона також дуже особиста... Я написав його всього за п'ять хвилин... І вона вже була ідеальною. Слова впав на музику, що виявилося надзвичайно емоційним і дуже сильним. Я люблю цей склад!

Ми не допустили до Росії. Вони думають, що ми зіпсували свою молодь.

Насправді, мій вид самотності є найважчим для виживання. Ви не знаєте, що ви заблокувались в одному номері. Ви можете бути в багатолюдному місці і як і раніше відчуваєте себе, як loneliest людина, тому що ви не дійсно належать кожному.

Ви тільки так само, як і у вас є сила, щоб зупинитися.

О, ми подаємо один одному! Але ми робимо! Немає, ми любимо боротьбу ... як коти та собаки, але ми завжди робили це. Я не говорю, що ми повністю не робимо один одного, ви знаєте, є контракти, і ми не будемо ламатися! Ми ще тут.

р.

Не можна купити щастя. Але гроші можуть допомогти вам знайти це!

Не вірю в астрології. Я вірю в мій харизма!

Я не хочу жити до 70 років; це, мабуть, дуже нудна активність.

Що робити в 20 років? Я відмер! Добрий?

Якщо я загинув завтра, я не шкодую. Я дійсно зробив все, що я міг.

Р

Категории

Смотрите также

Новое и интересное