Технічна специфікація для планети Земля
Bashny.Net
Генезис проекту (від корпоративного реєстру) Генеральний директор Єгови з голови відділу маркетингу Гавриїл.
Дослідження, що проводиться нашим відділом у проекті Genesis, показали, що система такої конфігурації має кращі перспективи на ринку: Планета: 1 шт. Радіо: 3000 км Гравітність: 0.5г Співвідношення земель/вода: 1:1 Температура: +24 Атмосфера: кисень Море: свіжа вода Річки: молоко, мед Фаина: трав'яний Періферія: світильники 2 шт. (день / ніч.), швидкість: 0.0007 RPM (1 об/хв)
Рішення: «Допомога відділу стратегічного планування для підготовки ТК-Єгова»
Генеральний директор Єгови з начальника відділу стратегічного планування Михайло
Для того, щоб зменшити вартість системи, я пропоную живлення обох зірок з одного джерела енергії, і замінити киснем азотом.
Відповідь: «Чому 50% кисневого кисневого потрібно залишити, або користувач буде глухим – першим.
Рішення: «Чому і 25% – Єгова»
У ході роботи по проекту Genesis (стажування «Чи не буде світла») розкрито такі труднощі: у нас буде компактне джерело безперешкодного світіння з списком для двох світильників. Пропоную скористатися стандартним джерелом типу "красою карликовою", а також нічним світлом для використання дзеркала.
"Жовтий карликовий краще". При собівартість не набагато більше, але виглядає де більш вражаючий - перший маркет відділу Гавриї.
«Це срібло джерело. Що потрібно для одного користувача планети? - Лукіфер.
«Що потрібен користувач і що не означає, що він пояснить до відділу реклами – Габріель»
«Люхіфікатор, робота з компетентністю. Я підтверджую «жовту карлику» – Єгова.
«На шляху, враховуючи яскравість, що дає жовту карлику, можна замість дзеркала покласти звичайний планетоїд – Майкл»
"Я погоджуюсь, Єгова."
Генеральний директор Єгова з начальника систем машинобудування Люсіфера: Після внесення змін до ТК, в результаті чого джерело відмовляється від обертати навколо планети. Замість планети обертається навколо джерела. Крім того, завдяки потужності джерела, спостерігається стабільне зростання темпераменту, зазначеного в ТЗ (близько 2 разів). Якщо збільшити відстань до джерела, розміри системи значно підвищать.
«Габарити навіть чуйні, але обертання периферичної системи планети може викликати користувача, щоб відчути нижчість. Чому ми не змінюємо появу? - Гавриїл.
Якщо ви зміните констанцію гравітаційного характеру, буде проблема з сумісністю – Михайло
«Що таке точка користувача, що okpy обертається?» Долучайтесь до рекламації з деякими теоріями релятивності, Єгова.
Генеральний директор Єгова з начальника систем машинобудування Люсіфера: Після збільшення радіусу спроби приводити планету до швидкості, зазначеної в TZ, призведе до розпаду системи ( планета летить в космос). До речі, нічне світло є однаковою історією.
«Не дивлячись на те, що відбувається в системі, що користувач бачить питання. Чому не зробити планету обертати навколо своєї осі? Потім здалося користувачеві, що сонце і місяць обертаються навколо нього з частотою, зазначеною в TZ - Gabriel.
«І користувач не хоче нас? - Єгова.
«Якщо це не вдалося, проект для об’єму часу буде тривалий час». – Гавриїл
"Я погоджуюсь, Єгова."
Генеральний директор відділу тестування та технічної підтримки Єгова: Тестування системи виявило такі дефекти: 1) Є стійкий прогрес. 2) Ось обертання відхилено 33 град. з вертикалі, в результаті чого з'являється циклічний помірний аномалії. (3) Ємність річки не відповідає проекту (4) Карнівоусна фауна відмирає. (5) орбіта нестабільна, планета, як правило, падає на Сонце
Генеральний директор Єгова з начальника систем машинобудування Люсіфера: 1) Що ви хочете з цим земельним або водним співвідношенням? Для оптимального охолодження потрібно десь 1: 3 – 1: 4. 2) Ми працюємо над ним. (3) Оскільки молоко кисле і мед сухий 4. Трав'яна фауна потребує трави, і вона не росте в такому спеку і без води. Я рекомендую вам покласти воду на річках, вона також допоможе вирішити проблему 3. (5) Як вагова вага, ми принесемо ще одну планету на зовнішній орбіті.
«Чи не скажеш землі, тому необхідно збільшити площу морів. І це зростання обсягу і ваги. І додаткову планету... - Михайло.
«Примітка, користувач стерильний. Додаткова планета як функція. Ми вже анонсували молоко і мед. Як мінімум в найбільш помітних річках слід залишити - Габріель
«Я нагадую вам, що щілини стискають, і ви ще не встигли полонити коня. До речі, дизайнери ще не презентували дизайн коня, всі звучать з диносурусами. Хто потребує цих диносаурусів? - Єгова.
"Важливо, користувач діносаурусів любить - Габріель" «Все право, але кінь Єгова. й
Генеральний директор відділу тестування та технічної підтримки Єгова 1) На додаток до неброньованих проблем з віссю планета тепер прагне літати в простір. 2) Трав'яний фауна знову пішов.
Генеральний директор Єгови з начальника систем машинобудування Люцифер 1) Давайте зробимо ще одну противагу, тепер на внутрішній орбіті. 2) І помножується флора, щоб всі речі і померли.
«Як вам потрібно багато противаг? - Михайло.
«В цілому після калібрування система стабілізувалася на дев'ять — Lucifer. й
«Чи я розумію? Замість однієї планети користувач отримує 9? - Єгова.
«Що?» 8 з них однаково непридатні для життя – Lucifer
"І системні вимірювання? - Єгова.
«Користувач не потрібно знати їх. Половина цих планет не видно без телескопа. Я пропоную доповнювати Керівництво користувача з 11-го командування: "Чи не заважати телескопа."
Немає необхідності. Тоді вони обов'язково запрошують його – Єгова.
«Невипадково, після збільшення радіусу, орбіта яскрава. У нічному світлі впало нижче проекту мінімуму. Я пропоную встановити дзеркала, Рафаель замість нього.
«Чи ви раніше? Ми просто модернізуємо систему! Ви хочете зробити це ще раз? - Лукіфер.
"Читати знову! До проекту доставляється шість днів. Якщо ви зробите свою роботу, або я знижу тебе! - Єгова.
Генеральний директор Єгови з начальника систем машинобудування Люцифер Чи не дана моя несправність? Ну і це. Ось повинна бути лівою, як це. На крайньому, в саду Еде +24 буде, і якщо користувач сходить кудись ще, це його проблеми. Ми не можемо закінчити динозаври, але ми можемо зробити коні. З молоком і медом нічого не сталося, вони кладуть воду на річках, по суті, вона носить сіль в море. Так що трави не їсти всі піски, ми випустили патч у вигляді предаторів, але ми не тримаємо програму, щоб відрізняти користувача від прей. У будь-якому випадку це буде працювати.