Повідомлення від нових орлеанів

- Добрий день, жити на нашому каналі через телеконференцію на новини від Нового року
Орлеани і наш кореспондент, Микола.

На екрані плазмової панелі з'являється образ Миколая, який натискає навушника своїми руками, на всіх пальцях яких нанизуються п'ять золоті кільця і важкий золотий браслет. Він зношує хутряний покрив, в якому чорні люди люблять ходити, а товста ложка повісить на своїй пітливій шиї, на якій кілька десятків сережок збираються іноді з кривавими вухами чорного кольору. Миколаї останній раз затягував гвинт і кидаючи його починає дивитися на камеру з червоними очима в вайн, намагаючись зробити обидва очі виглядати на одному.
- Добрий день, Микола.
- Fuck, Natasha, ви ідіот не збирається.
Я тут з мене, я трахнув.
- Микола, Микола, Ви вже в прямій лінії.
Розкажіть, що відбувається там і в якій ситуації.
О, ебать, я шкодую, це не ви.

З цими словами, Микола починає збивати себе багато на ебать і судомливо захопити Візин в
очі.

- Так, Наталя, я готовий, тому що ти запитав?
Покажіть мені, що йде в місті, Микола.
Наталія, ситуація в місті дуже складна, половина блоків затоплена водою, акули, підводні човни, Салніков, посуд з затоплених будинків купують там, іноді, непристойно, гроші надходять по всій території. Не євро, звичайно, але ніхто не Що про вас хлопці? Я подарую вам кільце.
Я повернув його назад, краще, ніж ви запитали, коли ви відмовилися від смоктати мій кліщ.
Наталія
Я шкода, іноді у нас є проблеми зв'язку і іноді ми чуємо інші канали.
Микола, я розумію, що всі сили
США кидають, щоб врятувати людей, які залишилися в своїх будинках і відрізати з світу за елементами.

У фоні є американський пікап вантажівка, з якого рапс чути, за колесом можна побачити раб у вигляді працівника, який розподіляє гуманітарну допомогу, в задній частині пікап вантажівки два люди ебать чорною жінкою. Пікап намагається зловити з ним Negro.

- Так, Наталія, всі сили держави кидаються, щоб врятувати ці бідні люди. Деякі з них знаходяться в такому виснаженні, що вони можуть смоктати для двох склянок борошна. Я знаю 3 місця, як це.
Наталія
Миколаї, розкажіть, як це відбувається.
Порятунок?
Наталія, головне, щоб мати катер і хороший дробовик, щоб бути чесний, люди тут живуть далеко від бідних.

На цій точці в рамі з'являються жіночі руки чорного кольору, починають розбавити ремінь на поясі Миколая, після чого чорний вінець починає ритмічно рухатися вгору і вниз.

-Соррі, Наталія. Fuck, Seryoga, ви не можете стріляти будь-яку іншу ебать річ? Насолодіться часом.
- Yopttva, чому вас не сказали. - Я чую стисненим голосом і характерним захопленням рідини.

Зображення в кадрі змінюється, і з'являються пальмові дерева, рятувальні гелікоптери, гуманітарна допомога, викладені на землі, частини міста затоплюються водою, деякі люди, що стоять в мильці і куріння одного гвинта для всіх, втомлений лікар після операції занурення білого порошку від пальового лежача в лотці скапел.
З’являються зміни зображень, що різко зміняться і з’являється статичний червоний хрест. За лаштунками чутні голоси:
Так.
Ти ебатьін' смоктання і я отримав золото вже, і я тільки збираю його в обмін на гроші.
Деякі види англійської муфти.
- Fuck, Kolya, ви можете почути все там, ми будемо вогонь.
-Серег, ебать їх все, ми отримали все тут, в пару днів ми будемо ебать до Мексики.
- Дійсно, hule, Natasha, ми витягуємо його пізніше.

Чи можна чути глухий звук впливу і зображення
Відтінки.

фкм