Незвичайна лояльність

Михайло Гузман, власник німецького вівчарства ім. капітана, помер у 2006 році. Відразу після смерті собака відійшов від дому до кладовища і протягом шести років відмовилося залишити могилу власника.

3610Р. 4200Р.

Про це повідомляє Аргентинське медіа. Miguel Guzman купив собаку для сина Дам'яна, але собака скоро визнала Miguel як власник. Рік після прибуття капітана Мігуеля помер, і коли його сім'я повернулася з похорону, собака не знайдено в домашніх умовах.

Сім'я Мігуеля знайшла капітана, який сидить на могилі свого майстра через тиждень після того, як собака зникла, коли вони ходили до пам'яті свого родича. За ними собака згущена життєрадісна, ви навіть можете сказати, що вона була чіткою від нього, що він був повністю серцем. З тих пір він практично ніколи не залишає могили власника, тільки періодично залишаючи цвинтар для розтягування його лап.

Ми ніколи не приймали його на кладовище, - Михуель вдово, "Я не розумію, як собака там знайшов. Після того, як ми знайшли його, він пішов додому з нами, але незабаром повернувся і знову збігався з могилою. Він був таким дивним почуттям, що він не хотів залишити свій майстер самостійно вночі.

Згідно з власником цвинтара Бакцега (Hector Baccega), собака протягом дня переважно тримається біля могили, іноді ходить навколо території, але сон завжди збирається на могилу власника. Він подається на кладовищі.

Я спробував кілька разів взяти його додому, сказав Дам'ян, але він завжди повернувся до могили батька. Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що він буде померти прямо там. Він настільки вірний, що він буде охороняти свого батька на відпочинок.

Р

Р

р.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное