Про Ржевський

Ржевський. Почати.
Лютенант Ржевський прийшов до кульки вже в ігровому настрої. Повернувшись по дам, він пішов подивитися на Оболенський, який день до вчора втратив дванадцять гривень. Ліутенант рахував помста. Обоненський був також в ігровому настрої і шукав сам Ржевський. Він мав дивну ідею. :
- Ліутенант, здавалося б, потрібно переробити. У мене є бізнес-пропозиція для вас ... Бліц метал.
Ржевський пішов на балкон в нічний прохолодний. Він не з'явився для того, щоб освіжити себе, але Наташа там.
Він не знав її, але він виглядав на неї на ніч, як і навпіл офіцерів на м'ячі. Він з'явився в різних позах, і, якщо удачливий, в роті. Побачивши місячний блиск через плаття молодого укусу, Ржевський був у своїх штанах, але поширене почуття переважало. Підійшов лейтенант, опинився на рейках і, подивившись, запитав?
Наталя, яка чудова ніч на ніч, це не так?
Наташа, хоча радий, незрівняний З правого нострилу з'явився нос і зникнув в нижню глибину ночі. Наташа п'яний. Жевський шліфований, але не сказав нічого. Він вже встигнути ставитися з Оболенським на дванадцяти гривень, які породжують Наташу в 10 хвилин.
"Окай, час пішов," змащував лейтенанта. Наталі, якщо вона зробила, вирішив не звертати увагу. Вона вже представила латунь, голову, з сабером, на її і зваженим ліхтарем. Ліевтенант, зловживаючи значення зітхання, пообіцяв себе завтра стати фагго, і, як капітан Распутін рекомендується, щоб піти в ас.
Але слово офіцера є словом офіцера.
- Наталі, ви знаєте...
Він не встигнув закінчити, так як графіса вже сходження великогабаритної мови вниз його горло, намагаючись
Вимкніть всі ваші спідниці мережива. Ржевський, збиравши його в кулак, поцікавився, намагаючись їздити
Подумав, що поцілунує зворотний прохід завжди п'яний Макаров. Край очей відобразив, що з вікна
І побачив він їх, і побачив їх, і побачив він їх, і побачив він їх, і побачив він їх.
Підвіска однозначно перетворила чарівність в вітрі і нахилі. Немає повороту назад...
Наташа, в свою чергу, віддала ще одну крупу, схожу на освоєння гарпи і виставив ас.
Ржевський обережно торкнувся її - бат був холодним. Якось я пам'ятаю гармати.
Ржевський багато разів перейшов на рейди і не міг нічого не пам'ятувати, ніж атака на чолі на ворожих гарматах, завантажених молотком. Тепер він має схоже почуття. :
Серце занадто часто б'є, живіт пронизливий холод, поту заливає галаза.
Приходьте! Про нас Зроби мене, мій галантний лицар. !
Валіантний лицар зайшов у своїх мурах, але знайшов нічого, але невеликий.
Hussar sluggish кліщ. Любитель не знає, що думати... Це сором'язлива, але не ебать це.
All-arms fucking легкий поле зразка ... Повернувся до свого розуму.
Не погана ідея. Наташа, не змінюючи її поставу, виглядав назад. Вона виглядала сумно, як корова.
Ржевський прокочував і з ковткою кладуть його хребтий офіцер, завантаживши шпорами в азони молодої жінки.
Розрахувати. Удар був успішним - Наташа кинула над парапетом, і вона впала з висоти.
Друга підлога палі білого тремтіння ... Зцілення ляпасу і подальше сниття,
Любитель Ржевський посміхався і думав, що ніч був красивим.

Фінал.
Спостереження за цим номером Оболенський, відродив від геностійкість його лейтенанта як 50 гривень, після чого,
Я був так званий і насолоджуючись кращими моменти, я пішов. Через день батько Наташи, граф Ростов, підвели лейтенанта дуелі. (Ліевтенантна носила це і пилила бочки пістолетів підрахунку) Кількість
безпечно загиблими і відпочивають. З того моменту, що лейтенант закохався в любов зі смішними ексцентричними жартами.

Tags

See also

New and interesting