Начерк від життя ДАІ

Старший лейтенант Жеслов і Петти офіцер Сурупова стержня на їх сервісі "дощ". Здавалося б, що нічого не занепаданого неприємності, коли раптом автомобіль раптом збитий в поле, після чого він перевернувся по дорозі. Шурпов був кермом як звичайно.
Як багато разів я сказав, що ви можете відмовитися від вашої ліцензії!
до Що робити зараз? - Сургупов запросив гуляти.
до Як зробити це? Дзвоните до GAI! Відповіли Wands.
- Хто? - Я не розумію Сурупову.
Я отримую машину і ви зателефонуєте мені. Ось кілька годин.
- Гліб, можливо рано? Ми блокуємо трафік!
- Ні, Сгурупов, все повинно бути як люди. Як нас гірше інших?
За два години Сурпутов стояв і слухав до матюгас з автомобілів вичавив його. І, нарешті, Він прийшов до нього у відвалі.
- Інспектор служби дорожнього патрулювання, старший лейтенант Жезлов, запровадив себе Жеслову Сурупову.
«Я теж цей ... інспектор, тільки Сурупов,» відповів Сурупов.
Чи є у вас свідки аварії?
- Ви побачили себе, Gleb!
Повідомляємо, що немає свідків. А за гнутий стовп, громадянин, ви повинні платити. Вирощування зернових культур.
- Приходьте, командир! Я ніколи не бачив, що я народився сьогодні!
до Ми можемо зробити угоду. На сто греків я не побачила гнутого стовпа сьогодні. - Спасибі, командир! - сказав Сурупов, відправляючи Wand на сотні американських доларів.
- Ви божевільні? Не тут! Отримай авто!
Жеслов і Сурпутов отримали до них в згущеному автомобілі, де відбувався передача грошей. На щастя, автомобіль був на переїзді і поїхав.
«Це все-таки легко позбутися від», - зазначив Сурупов. - Все було сто. Як отримати гроші на ремонт?
"Не звідти!" - сказав Жеслов, і подав Шурпов сто Басків. - Чи достатньо?
П'ятий офіцер Сурупов подякував Старому лейтенанту Жеслову, який ще раз не зажадав собі гроші на ремонт автосервісу.