Strategie рівні

Звідси.
Історія себе:
Місце дії – берег Озерницького Vdhr (півень міста Руза).
Час дії 28 травня.
Погана погода.

Після довгого копання і зловживання на дорозі хтось, хто міг витягти мене, був спійманий блакитний газон, який на фото на передмісті людина витягнув мене точно один раз, а потім зрозумів, що потрібно нести ноги так, щоб не залишатися і вже хотів залишити мене в неприємності тільки!
На дорозі було занадто пізно і наступного разу.

Що відбулося поруч - див. фото

На дорозі на дорозі з’явилися два з нас.
Після 30 хвилин нашого стоячого на дорозі колега газону - другий газон - молокка, була спіймана, але на відміну від першого кляра, завантаженого 4 тонн молока.

Природно, за кермом був молодий хлопець, чи старий водій першого (в той час вже сірий) газон зігнутий, щоб допомогти йому вийти з цього мертвого місця.

В той час як завантажений газон був намагатися отримати, як було краще їздити - найгірше, що може статися - під вагою його дорогоцінного вантажу він впав в землю ...

4 години після запуску всіх заходів для моєї рятувальної роботи, три з нас вдалося знайти один функціональний трактор для всієї колгоспної ферми.

Але як виявилося - витягти завантажений газон на цьому грунті - завдання не тривіально.
А результат інептних дій трактора трактора тільки трактора в місцевому колгоспі не довга.

р.

Ну, ймовірно, тракторний драйвер вирішив, що я був гірше інших.
І наш єдиний трактор у всій області постраждав сумну долю всіх попередніх транспортних засобів, що надходять на допомогу.

По-перше, після того, як трактор висаджував, я міг ледь тримати посмішку на обличчі.
Згадувати знаменитий пуховик на таку тему
Але з тих, хто, ймовірно, не прочитав його, я все ще боївся бути непоганим і отримати його в свою чергу.