444
На автосервісі.
Замовник відкриває витяжку дивиться на напис DOHC (Double overhead camshaft)
- Ой! Дочка двигун! Корейська!
Дві літні діди сидять в "приблизному", один пересуває важіль редуктора.
- Семион! Це як зілька.
- Чи є інжектор тут карбюратор або ін'єкцій?
- Давайте подивимося, що плоский трюк над ним. (Поминти на Ford Mondeo)
З рослини «придатки» іноді наповнять 80-м бензином (збережіть щось?) і водіння їх з місця, щоб розмістити кашель і пухирці чорний дим ...
- Що таке дизель?
Телефонний дзвінок:
- Розкажіть мені поріг роботи повітряного пакета на Accent?
- ??? EE ... і як виміряти його ...
- Ну, я розумію, ваш рівень освіти - це парафіяльна школа ...
Моє навчання – технічний університет з відзнакою. Повітря перемикається від інертного датчика, який викликається прискоренням декларації. Прискорення декларації вимірюється в лічильниках на другий квадрат . . ., щоб дати вам це значення?
Я хотів дізнатися, як швидко вона була в пригоді.
Стандартна швидкість аварійних випробувань 55 км / год, операція можлива на 45 км / год при ударі стаціонарної перешкоди.
до Дякую.
Не грати розумно! Огляд стовбура "фокус":
до Що таке?
- прямокутна коробка.
Не привезти цеглу з вами! клас.
Сім'я перевіряє багажника Санта-Фе
- Дивись на сітку ... ваш барбос буде прив'язувати так, щоб він не дрочить...
Клієнт назвав Goetz купив Getz. Гарний, смішний факт. Але коли він прийшов на Матриця, кожен жартував про зміну свого останнього імені.
Дуже велика і важка людина надходить в салон. Швидко перевіряйте та заголовки на єдину китайську пікапующу машину.
Після довгих спроб, щоб зазвичай потрапити в досить тісну каюту, Азіатський автомобіль навряд чи може бути розміщений за колесом (який переглядав плівку "Снай" - "Великий джекпот" негайно представить це). У той же час пікап вантажівка впав на бік дуже помітно (це з підвіскою вантажу!).
Вона схожа на пінгвін сходження на птахофабрику.
Шукаю мене (так ще розвантаження, гага!):
до У вас є великий автомобіль?
По дорозі він прибув на Волзі.
Як Hyundai відрізняється від Honda?
І ви в мертвий кінець просто...
- Ой! Дочка двигун! Корейська!
Дві літні діди сидять в "приблизному", один пересуває важіль редуктора.
- Семион! Це як зілька.
- Чи є інжектор тут карбюратор або ін'єкцій?
- Давайте подивимося, що плоский трюк над ним. (Поминти на Ford Mondeo)
З рослини «придатки» іноді наповнять 80-м бензином (збережіть щось?) і водіння їх з місця, щоб розмістити кашель і пухирці чорний дим ...
- Що таке дизель?
Телефонний дзвінок:
- Розкажіть мені поріг роботи повітряного пакета на Accent?
- ??? EE ... і як виміряти його ...
- Ну, я розумію, ваш рівень освіти - це парафіяльна школа ...
Моє навчання – технічний університет з відзнакою. Повітря перемикається від інертного датчика, який викликається прискоренням декларації. Прискорення декларації вимірюється в лічильниках на другий квадрат . . ., щоб дати вам це значення?
Я хотів дізнатися, як швидко вона була в пригоді.
Стандартна швидкість аварійних випробувань 55 км / год, операція можлива на 45 км / год при ударі стаціонарної перешкоди.
до Дякую.
Не грати розумно! Огляд стовбура "фокус":
до Що таке?
- прямокутна коробка.
Не привезти цеглу з вами! клас.
Сім'я перевіряє багажника Санта-Фе
- Дивись на сітку ... ваш барбос буде прив'язувати так, щоб він не дрочить...
Клієнт назвав Goetz купив Getz. Гарний, смішний факт. Але коли він прийшов на Матриця, кожен жартував про зміну свого останнього імені.
Дуже велика і важка людина надходить в салон. Швидко перевіряйте та заголовки на єдину китайську пікапующу машину.
Після довгих спроб, щоб зазвичай потрапити в досить тісну каюту, Азіатський автомобіль навряд чи може бути розміщений за колесом (який переглядав плівку "Снай" - "Великий джекпот" негайно представить це). У той же час пікап вантажівка впав на бік дуже помітно (це з підвіскою вантажу!).
Вона схожа на пінгвін сходження на птахофабрику.
Шукаю мене (так ще розвантаження, гага!):
до У вас є великий автомобіль?
По дорозі він прибув на Волзі.
Як Hyundai відрізняється від Honda?
І ви в мертвий кінець просто...