Найстрашнішими пам'ятками Ольштини

Бавовно змащений в кущах скульптурний склад, який ви вже бачили - Пам'ятник груповому сексу (відомо багато версій, спасибі за все, але це переважало). Якщо ви приїжджаєте ближче до цього дива скульптури, то стає зрозуміло, що це пам'ятник не тільки до групового сексу, але до садо-масо групового сексу. Подруга шахти згадувала його "спрай на загнитому соціалістичному моралі". Не дивно, що Олестиністи не відчують пам'ятника, як живі докази нездужання польського народу проти комуністичної гіпокризії. Нехай вони ще не фігурували.

Пам'ятник жіночому товариству. «Я тебе прикусу», – каже змія. "Я бачу її, я блю її, - сказала жінка. Недалеко від замку Ольцтин.

Пам'ятник жертвам генетичної інженерії, або «Велл, Мічурін, добре, добре, я не чекав!» Відмінна скульптурна композиція, виконана у вигляді фонтану. Тут багато лавок, тому в хорошій погоді ви зможете посидіти і подумати про вплив трансгенних продуктів на майбутні покоління.

Пам'ятник жінці, що входить до горіння хати. І той, хто зробив найцінніше. Соот змивається, і син буде залишатися. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Тут знаходиться скульптура біля станції.

"Хорсі, ходь на коні!" А кінь ходить з "G", як це.

浜у 涓 蹇

Більше зображень.
до