11 вересня. Переглянути з вище

Цікаво, але страшна серія фото з описом автора. Головна
У 5:30 ранку сигналізація відійшов, і я дуже хотів, щоб зловити його, так що я міг би лягти протягом декількох годин, а потім піти працювати, але прогноз обіцяє занадто хороший день, щоб натиснути мої гаги вранці в офісі біля Державної будівлі імперії. Я працював на наступний dot.com, і на роботі я мав угоду, яка в вівторок і четвергах я можу приїхати в день, так що захоплення сумки з навушниками, джепсами і портативним ходько-талькі, я пішов в аеропорт, де я чекав мій улюблений N665SP, новий Cessna 172SP щільно упакований з відмінними іонами, KLN-90B repeez підключений до автопілота, і 180-горсеpower ін'єкційний двигун. Він пішов на платформу для виконання передпокою перевірки. Не було хмари в небі, тому мало переваг від мого свіжого доступу до рейсів в складних погодних умовах, тому я вирішив переїхати до сусіднього аеропорту Суссекс-Канті, закрутити пару дзвінків з найближчого VOR. Починався з половини удару, і отримав дозвіл на відключення, він відстібається на смугу і дав газ пішов, щоб запустити...

Заспокійливий з 4-го, піднявшись правою крилом, прокладаючи машину в свою чергу на північно-захід над парком Лінкольн, так як через засмагу ранку повітря я дивлю дим, заливаючи з WTC:

"розрізати цензурою]!" - сказав несподівані піонери, а різко зрушивши рол у зворотному напрямку, на повній дросельці, пепелатка кинулася в сторону Манхеттена над ранковими джемами на І-80. Як я підходжу до Джорджа Вашингтона, я регулюю радіо компас до частоти місцевих новин станції 1010 WINS і поверніть звук.

Тут вже в повному розпиленні про те, що «малій площині мухаються в WTC, пожежні бригади вже залишилися, наші кореспонденти вже на сцені», а з цим все стало чітким, налаштувавши головний передавач на частоту 123.05 МГц, на якому пілоти в візуальному коридорі над Hudson розповідають один про місце розташування в повітрі, в принципі те ж саме «Харлі, ви бачите дим?» Вони кажуть, що Континентальний Товар від Newark збитий, добре, це дуже ясно, теж, поки ви не з'ясуєте, ніхто не сказав нічого. Переміщення на:

р.

Це стає зрозуміло, що нічого не зрозуміло. Але все виглядає сумно. Нагороди, ще одна пара Кессена нечіта, баблінг на радіо щось схоже на «oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, там!» Починався там:

Я вже над Голландським тунелем, на межі Канальної вулиці, як я бачу з протилежної сторони, є «737» на 500 метрів (перший погляд), в принципі, він очікував там, так як візуальний підхід до Ла гвардії проходить по річці і дуже факт пошуку авіалайнера був абсолютно не сумніваний, а, можливо, трохи нижче звичайного, він також, ймовірно, хотів зірвати, але він не викликає ніяких підозр.

Як і тут, Бряк, він розгортається в рулоні і на спуску надходить південна будівля ВТС, практично одночасно з моїм пресуванням мильного замка. [cut by censorship!] — знову сказав піонерам, і автоматично натискаючи кнопку радіопередавача, повідомляється про повітря «Факсуючий щит, другий літак просто вдарив будівлі!». Політ авіакомпанії United Airlines 175.

У літаку лікували як цуценя, взята шкури, захоплені рухами, при великій швидкості її розкочували в рулон і вводили точно на ціль. Я можу сказати вам стільки, скільки я хочу про те, що там були чайники на шльопах, які отримали свої навички в деякій школі в Флориді, я знаю ці школи Флорида, студенти з'являються з цього худоби депо, який в власних шнурах плутають на платформі, є навіть ніхто не говорить про можливість введення здоровий вкладиш в будівлю на швидкості 650 км / год. Я впевнений, що в шельм цього літака сильна військова камиказе на останню місію.

Дуже скоро стало зрозуміло, що було вчасно залишити, хоча б в фаршировані тушки. Так, коли я налаштував на частоту Вежі Ньюарка, заряджаючи цього сектора, я швидко ідентифікував себе і попросила прийняти на радіолокацію. Регулятори трафіку в Ньюаркі були в трансі як ебать-ігри як решта світу, так що коли я отримав на узбережжі Нью-Джерсі, я сказав: "Відеоспостереження неможливе, виходите як ви можете." Звернувшись до частот пари сусідніх аеродромів, це стало ясно, що вони не прийняли там, і було потрібно сидіти, бажано на аеродромі, не дорога, інакше Ньюгери бульб на своїх кишенях вантажівки навіть після завершення як останній радянський шпигун. Таким чином, єдиний варіант був Центрально-Джерсіський регіон, де танкер вже був розкочований для блокування ходу. У відповідь на мій знак виклику радіо відповів: "Ми закриті, нехай йдуть", який слідував моїм не менш цензурованої відповіді - "Сампільний", після чого, в тапочці і з пристойною швидкістю, перевищеною, я запалив попелиці на смужці і гнав минулого танкера, в якому скумбочка сидить на радіо.

Він поїхав на платформу, подрібнивши камеру під сидінням і зафіксував площину, очолювався в контрольний зал. Аніорські люди вже переповнені навколо телевізора, ох і агая, кожен прогнозує свою версію кінця світу і приходу Ісуса Христа не пізніше прямо зараз і відразу. Я нічого не зловживаю на телевізорі, я розгубився на зв'язку між таксі.

Не було хмари в небі, і не було диму WTC від Нью-Джерсі. Ідиллія, сидить на траві між панелями, не може навіть підозрювати драму, що проходить через десятки кілометрів.
Я зателефоную Мама, після того, як пара спроб перерву через заглушену мережу, занурення, добре, є стандартна реакція, яку ви очікуєте від мами, то вона каже, що «це сніги, всі автомобілі на вулиці знаходяться в снігу», вона була золана до Брукліна з печіння WTC. Я попередив свою маму, щоб закрити всі вікна, щоб не погані речі підірвалися, і заспокоїв її, що я мав гроші, пучок банківських карток, паспорт, автомобіль і навіть літак, і я був абсолютно безпечним. Потім я кинувся назад в контрольний зал, де один з оригіналів чоловіків, що надягають бейсболу, він був цивільним інженером, і що один з цих будівель був про згортання. Я не знаю, якщо я повинен був пророк-Магомет в той момент, але лише другий пізніше, один з будівель ВТС знизився на шматки, піднімаючи хмару пилу і диму. хвилини тиші, кожен лебед...

й
до