feat радянських моряків (12 фото)

Ахто Зіганшин і його друзі жив у океані за 49 днів.
У 1960 р. вони були національними героями.

Ахто Зіганшин і його друзі жив у океані за 49 днів. Таке шоу на виживання світу ніколи не відомо!

feat радянських моряків (12 фото) р.

Тракторист Асхат Зіганшин був покликаний до військової служби на острові Сахалін від Сизрана в 1958 році. Після 8 місяців «підготовки» відправили в Курильські острови.

У той же день, 17 січня, коли робота була вже завершена, сильна вітрова троянда. Барж підірвав берег і переніс в море. На першому, Асхаї і його товаришів не були

Перші сигарети вивели. Що б ви робили в цій ситуації? Просто курити.

7 березня їхнє життя було вимірено лише трьома матчами, а останні незаймані черевики. рятувальний з'явився з неба, літак американського авіаносця "Кірсарж", біля острова Midway.

Нерідко такі випадки закінчували трагічно. Люди кинули на борт, вона навіть прийшла до канібалізму. Але Зіганшин і його товари вдалося зберегти зовнішній вигляд людини.

Так американці побачили їх. Поплавський і Зиганшин.

Після того, як американці підібрали їх, Зіганшин не міг навіть поголити себе.

радянські солдати привітали на американський авіаперевізник з винятковою обережністю.

397239

Молодший Сергій Асхат Рахімзянович Зіганшин, Приватний Філіп Григорійович Поплавський, Анатолій Федорович Кричковський та Іван Єфімович Федотов. Ці чотири змагаються за популярністю з Гагаріном і Beatles.

feat радянських моряків (12 фото) р.

Другий світ в минулому. Головна зустрічає своїх героїв.

591593

У 1960 році ви запропонували політичну притулку в США. Я не шкодую! Я використовую для себе, так як я був дитиною. В Америці можна відвідати, але не жити. І тепер вони запропонують рухатися в США - Я не буду йти на все!