446
Полювання вілли
Я був печений під дверима...
Ви коли-небудь були щасливі, щоб бути загиблими під ваші двері? ?
Я не був щасливим! Я щасливий. Щоранку я проходив навколо квартири з кришками ecstasy і домашнього сміху. Навіть дружина, іммобілізована наслідками корпоративної партії, виявила сили для відкриття її правого ока і посмішки. Я можу сказати, що вона була дуже щаслива.
На тиждень раніше...
Ні, не багато!
Шість місяців на початку.
Я поцікавився під дверима... Перший раз. Я був дійсно upset. З цієї причини були дві причини: перший, дуже факт такого несправедливості був надзвичайно наступним. По-друге, процес дифузії, навіть через дві закриті двері, швидко поширюють чудовий запах на всю квартиру.
За кілька днів з'явився спір над тим, хто вилучав цю углість, для нього був ще більш наступним для його усунення. Я наполягав, що це не людина бізнес, моя дружина виявила контрабани. Вони робили. Чи прочитали багато власників котів? І багато з них намагалися сплести їх знизу? Я думаю, що кожен знає, що будь-який самореспективний кот ніколи не зупиниться.
Він знову на тиждень пізніше...
Запитайте, чому кішка і не собака? Чому «не»? З якоїсь причини не було сумнівів про це. Перш за все собака не здатна до такої означності. Собака дуже розумна або дуже проста. Ми не знаємо, чому він просто інтуїтивно зрозумілий. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!
Ми отримали третій епізод з спокійністю, але не з пригнієм. Це не просто дратує, ми опинилися сердитися.
через 4 місяці.
Ми звикли. У цей час після гніву з'явився небезпечний, потім небезпечний, і, нарешті, був безсилий гнів.
Ми змінили два килими. Всі форуми та сайти, присвячені розв’язанню цієї проблеми архіву, були ретельно вивчені... Деякі запропонували спи обличчя, інші запропонували дивний препарат "антигадин". Відразу були інші, які заявили про те, що з «антігадину» вони також починають розбити багато.
Всі місцеві коти, які були неспроможними, під час цього часу в в'їзді, були багаторазові покелені з мордочками в пудлі. Після того, як за допомогою основного підозри я навіть протерла цей пудвіч. Але не було ніяких доказів, і щоб депортувати всі коти за 101 кілометр був irrational ... а потім: коти я насправді люблю, і покарати невинних котів так суворо я не був готовий. Відчайдушність мату відбувалася як в кінці ночі, коли всі були заспокійливими, так і вдень, коли кожен був на роботі.
Я почав думати ... довго Я. Дуже різноманітні варіанти боротьби. Дад прийшов в... обіцяно 110-вольтовий трансформатор і допомогти побудувати контур. Людина-павук говорить 220 може вбити! Хх-х. Дякую, відмовлено. Ми не барбарани.
1 тиждень тому.
Тепер запитайте мене: Де я працюю?
Тепер покажіть мені: Я працюю в банку. Не секрет, що засіб боротьби з інтрудаторами в банках, так як кажуть вони, необхідно. Чи є це про два, принаймні чотири ноги, тобто ноги.
Я вирішив використовувати адміністративний ресурс. І ми маємо цю дивовижну, цифрову систему відеоспостереження. Компактний і без проблем, як Калашніков. На банкоматах кладуть банкомати. Працює на русі, спить решту часу.
Починався полювання.
Я не буду перевантажувати технічні деталі, в цілому, я приніс це диво технології будинку. Я кладаю його в щитку на сходу. Де потрібно отвори просвердлити, де потрібно просвердлити проводку, на стілець в квартирі на двері, сам контролер поміщається. Камера вказувала її право на мат. Я поставив значок на сітку. Він чекав.
День.
Я прокинувся вранці - висушіть, придумайте додому від роботи - сухий. Я не бачу під дверима, і я був дуже сидів. Ні, рибалки хворі. Тексти пісень, а це означає: Тоді я думаю, що я бачу, що тек захопився! Підключення контролера до комп'ютера. Вимкніть вогні! Ось ми йдемо!
Огей. 7:40am ... Я пішов на роботу. Хто наступний? 09:01 ... дружина пішов... латексні засоби для роботи... okay, то що?
Включення False ... ніщо, ніщо... Про нас
Сиамсе! Прогулянка! Продати! Довгий! Відрізаний і зліва, після 3 хвилин він знову з'явився, знову зясував! Він знову пішов. Після 30 (!) Ось я думаю, що бейстард: Хочу пити, але вона пахне, див. аміаку (дружина минулого разу посипається аміаку, вони кажуть, що допомагає).
Я визнав його. Так само, як і раніше. Він був майже вирок Сіамсе. Але рибалки хворіють. Я не хочу чекати, поки він не запустив його брудну роботу.
День другий.
Другий день сухий. Але я знаю, що нічого не означає. Я впевнений, що він отримав бруду будь-яким чином.
Що я бачив, я зізнався, було дуже гасити. З'ясуйте, що для ночі або дня на мій мат ще 3 котів. Різні, але всі місцеві, майстри.
Ні, рибалки хворі.
День три, четвертий і п'ятий.
Немає змін. Вони, ймовірно, мають деякі зустрічі, кожен ніч на 4 годину на верхній поверсі або запланований обхід. У каркасі і один і два. Але зараз немає наслідків. Чекати.
День шість.
Він зробив його на 4:40. Я не відкрив двері і відчув її. Я пішов прямо, щоб прийняти заяву. Візьміть фотографії... "Запобігти", "Спас", "Фіксація". Я зробив його. Потужність людської думки подолала силу нетримання котів.
р.
Я пішов на сусід. Він відреагував випадково, якби він був показаний дані відеоспостереження щоденно для матового мату. Я, грейт, шахта Топка. Я думаю, що це написано на долі кота, щоб бути в печі. Він пообіцяв мене, що він вирішить саму справу. Ми побачимо, ми будемо чекати, але я ніколи не ходимо до цього кота. Через шість місяців, укус, нерви зіпсували. Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що я буду кинути вуха ... Або побачити його з... ?
Максімус
до