12-поверховий житловий будинок в Санкт-Петербурзі впав будівельний кран.

Випадковий номер.

Горючий. Життя страшно... Без слів. Всі новини

Р

У вівторок вранці впав будівельний кран. Три люди загибліли, доповідачі Інтерфаксу.

В результаті пошкоджені конструкції будівлі від 8 до 11 поверхів. Кран буквально зрізається поверх будинку. Через чотири квартири, а ще два квартири були частково зруйновані. Але не існує загрози розпаду пошкодженого будинку.

Три тіла були знайдені у знищених житлових кварталах: дівчина віком 1 рік 4 місяців, 54-річна жінка і 31-річний чоловік, ідентичність якого ще не була встановлена. (відомо, що покійний чоловік жив на верхньому поверсі, паданий стрілку з квартири кинув його в квартиру на підлозі нижче.)

Веб-сайт: http://www.facebook.com

р.

572650

874000

р.

, Україна

доб.

254230

Р

Фото:
Кукурунд
Данила
Український

Ви не вірите, але час назад баштовий кран знизився на в'їзді з сусідніх будівельних майданчиків.

Потерпілі, і здавалося б, багато поранених, підлоги зрізають від 12 до сьомого (ми живемо на шостому), будинок відстібається, не допускається, він відрізається від усіх комунікацій.
Я все ще в факультеті, я не бачив нічого, але моя мама була стояча на дворі крісельних заспокійливих хвилин.
Аліна ледь встигла залишити на класі. Ніяких травм, але жити в квартирі, очевидно, не можна.
Дад в Японії.

У зв'язку з тим, як ми можемо самі зателефонувати одержувачу. тенти наших і сусідніх будинків неодноразово протестували. кран на будівельному майданчику вже падає перед, але не на будинку, але на відходи, яка знаходиться поруч.

Один хлопчик отримав ногу відірвав, один бабуся на 10-му поверсі не може вийти, і ми не знаємо, що неправильно з нею.

У мене немає сліз і руки стружка.

Український
до