У

Ян Феолетов

"Чи не ми боїмося?" Це сором'язлива, щоб падати до пострілу. Для того, щоб освоїти дорогу, необхідно піти. Щоб виграти, купуйте лотерейний квиток. Щоб приготувати яйця, мати яйця. Особливо якщо необхідно варити з маслом зброї.

gazeta.zn.ua/internal/in-re-_.html

Красива стаття занепокоєної особи.
Це буде добре, якщо цей матеріал був широко поширений в Росії.
Ну, якщо це було прочитано тими, хто досить потерти руки – Крим вже наш!
Більшість з них - це диванні війська, але це буде приємно для тих, хто в Росії зараз вирішив бути або не бути війни, щоб читати ці слова.
Це буде дуже корисним.
Тому що автор дивно не спійманий настрій.

На першому противоєнному мітингу на Дніпрі ми стояв наша кампанія - всі хлопці понад 50. Старші, досить успішні люди, всі російськомовні, з одним або навіть кількома вищими - міжнародний розпад Бандери не-фашистів. У нас настали і згадували, що мала військова спеціалізація. Хто є танкером, який є мотострілечником, який є артилерієм? Хто отримав гармату вдома? З дитинства навчалися військові науки в СРСР. І не було страху. Я знаю, що мій вертикальний проти АК не танцює, але кожен кущ в задній частині окупант може і повинен стріляти ворога в спині. Ми не вороги? Привітний. Приїжджаємо додому, ми розбираємося.
Я знаю, що психоз патріотичного натовпу. Я знаю, що черга в військовому офісі говорить нічого. Але коли старші чоловіки лягли на зап'ясті і думають про свої військові спеціалізації, це симптом.
Автор не лежить. Це правда.
За останні півроку ми змінили багато. Якщо хтось сказав мені, що я був так гордістю відваги своїх земляків, я не вірив йому. І я не вірю, що в березні 2014 року Німеччина захистить Україну від російської агресії. І я не вірю, що величезна більшість моїх друзів буде готовий підійти до країни. Щодня, простий, не впливає.

Коли я був дитиною, я дивився французьке кіно The Old Gun. В окупованій Франції жирний, короткозорий хірург помстає на овець СС, що захопив свою дружину і загинув дружину. Він не має нічого, але ненависть загарбників і старої зброї, взятої з меззанини.

На меззанині багато з наших старих гармат.
English, Українська, Français...