Кожна людина в його особистому розвитку повторює розвиток своїх видів. Спочатку вона одноклітинна, потім вона виглядає як риба, потім вона стоїть на чотири кінцівки, потім на два, навчається говорити, будувати будинки, створює зброю, полювання.
Сьогодні Я запрошую вас згадати пристрої, за допомогою яких ми помаранили, травмували один одного, вчителі, мисливці поросят і спробували вбити один одного в дитинстві і підлітковому віці.
Луки з гумкою з нижньої білизни замість луків, мечі з дощок з дерев'яних ящиків для скляних контейнерів і щитів від кришок я не описати.
Я починаю з тим, мабуть, найбільш поширеною кишеною дитячою зброєю в наш час, знімок.
Першими порогами я зустрілася з дитиною з товстого дроту і Угорщини. Вони повинні бути зняті з шпилями - згинаються двічі відрізками алюмінієвого дроту або зламаними двічі щільно закрученими папірами. Найдилігентний відверт на вигин алюмінієвої шпилі, а також краплі олов - для схуднення. Особливо круто, щоб зробити крапельку гостро.
Що таке:
Хтось думав, що це було зручніше, коли вигнуті роги, такі як:
Неможливим був такий шипшин (крім випадків, якщо в оці), але сердитися, особливо якщо кілька людей почали переслідувати один, легко.
Вчителі школи, звичайно, спробували зняти рогатки зі студентами, а отже, був також секретний варіант - тільки угорська жінка з петлями, які надягали її пальцями:
8686234
Наші батьки, побачивши всі ці несерйозні угля, сміхалися. «Це наш час», - сказав він. В цілому, старше покоління дав нам секрет створення справжньої класичної рогатої рогатої рогатки - з дерева (найчастіше п'яти) і медичного гумового турнікету з вишитою обшивкою:
З такого рогатого можна було знімати камені, кульки з підшипників, але частіше «бздича» (зелена рогатка) була використана в якості оболонок. Ми не стріляємо один одному з таких рогаток (небезпечно) - голубів, котів, банок і скляних пляшок стали нашою метою. Це була чудова зброя - красива і потужна :.
Приблизний родич знімків був кишеним пристроєм з труби і пальцем.
Що таке:
Яйця з підшипника кинулася в трубку і потрапила в пальчик, прикріплений до іншого кінця його, який повинен був відтягнутий і ... втечу, хто може.
Тим не менш, серед стволових гармат більш поширений був пневматичний. Найстарішіший і найнездатніший з свого роду був harkalka - довга частина стандартної студентської балетної ручки для 15 kopecks, з якими ви можете досить точно розсипати тушкований папір або невеликі пластикові кульки. Папір запечена намагалася отримати у спинці: «шкарпетки» застрягли шкільні куртки і кожен може побачити деякий час, щоб людина дійсно потрапив. Платина була використана тільки самими непристойними скрабами, і вони хотіли б потрапити в своє волосся. Особливо дівчата. Чистка пластиліну від волосся непросто - іноді ви навіть повинні вирізати цілі пасма. Корисна особливість харківки була тому, що її практично неможливо видалити в класі: вона була частиною ручки! «Що я збираюся писати?»
Зовні шкільні засади, у дворі, використовувалися більш серйозні вітрові гармати. Це була алюмінієва або пластикова трубка (поширений відрізок газового пальника, а снаряд був заточений металевий шпильок довжиною 10-11 сантиметрів, вставляється в циліндр гумки:
Тут були більш сучасні вітрові гармати - від велосипедних насосів. Вони вводять пластилін.
Іноді насос був навіть прикріплений до домашньої дерев'яної ліжка і прикріплений до всіх цього медичного турнікету. Випущений турнік, він встановив в русі поршня.
Ще один неймовірно популярний тип кидання (неслухняний) зброї були дартами - виготовлені з голки, чотири матчі загортають ниткою і стабілізатором паперу:
Це була реальна епідемія. Вони привели до школи десятки і застрягли в все і кожному. Одного разу занурився в порожній відро. Вона захопила всіх, хто був в радіусі п'яти метрів і перетягував його до режисера. Директор запрошував своїх батьків і спілкувався з ними і з нами протягом тривалого часу, зателефонувавши до нашого darts “домашні сережки”.
Про нас Подача зброї, як правило, тільки для загартування і для змагань в точності. Але були інші речі.
З усіх «уроків для бізнесу» є справжньою справою, тобто в борях найчастіше використовуються пачки – конусоподібні свинцеві щити, які вбудовувалися в кулак (верху було між середнім і неназв'язним або між середнім і індексним стрижнем) для ваги удару. Використання омперів можливо лише під час одної боротьби без свідків або в бійках, що виник спонтанно. Якщо було заплановано «дуель», що натовп прийшов до годинника, то самостильовані секунди завжди оглянули руки і кишені супротивників до бою, а примочки охоплювалися: вважається, що боротьба з використанням маків була несправедлива.
О, ми, звичайно, видобули свинцю з автомобільних акумуляторів, у великій кількості, що лежить тут і по всій СРСР.
Хто мав княги. Також свинець. Найчастіше ця форма:
Це були на пальцях.
Більш рідкісні конфігурації:
Я, ймовірно, не малювати дуже чітко. В цілому, він був схожим на ефесу з важкою опікою.
Я не пам'ятаю всіх за допомогою ножів на практиці. Більше і більше фламерів.
Деякі особи, які перевозяться з ними великих важких відходів з внутрішньої гайки:
857056
Вважалося, що їх можна покласти на пальці, а також використовувати в боротьбі. Але що не сталося мені.
Але в період 13-14 років досить часто в реальних борях використовуються інші литі-подібні крапки. Як це:
Габаритний зображення
Він був виготовлений з дерева. Він був виготовлений з груші (Я не знаю, чому), але вони зробили, звичайно, з того, що Бог відправив.
Поява перших відео салонів і з ними фільми «близько Брюсселя-Лья» сприяла швидкому в'їзду в підліткову моду німаків. Це два палички, підключені ланцюгом або мотузкою. Історично, ланцюги для змащування насіння. Тільки ледачий не мав Нунчаків. Вони зробили їх з будь-якого, але найчастіше від круглих ніжок від табуретів:
Все продемонструвало перед собою і перед собою з цими оманками - дорогою матір'ю. Але більшість спроб побити їх не менше мішка щита, як правило, завершилася тим, що людина б'є себе на руках, або навіть на мозку. Але вони були завісними і вичерпними - вони пришивають красивими чохлами для них, вони самі виготовили вишивку на цих чохлах і т.д. До тих пір, поки кожен втомився.
Але іноді використовується ще одна похідна зброя - щільна полотнища на мотузці з петлею, наповненою кульками з підшипників або гальками -
Ну, не зовсім в курсі ... було достатньо одного разу, щоб приїхати таку сумку на руці, плече або ногу ворога - і він захопив брусну місце і відмовився продовжувати боротьбу, закликаючи до совісті власника сумки. Так що сумочка не зламала від мотузки, її не тільки прикріпили / зв'язали, але пришивають, не засмажуючи ні стружок ...
Проксимус Що ще сталося? Я не буду говорити про самопальми під мисливсько-будівельним картриджем: це була виключно спортивна зброя. А! Для самозахисту деякі комоди, що перевозяться з ними в сумці клітка (який, однак, був названий косою) - міцна паличка, з одного боку, загорнута в чорної тканинної стрічкою, а з іншого оббивається листовою сталлю або просто обшивається цвяхами:
Я ніколи не чув всіх, хто насправді потрапив до цього фольгу.
І ось ще одне питання, що тягне мене... Я пам'ятаю, що робить деякі смішні шишки з класичної деревини шпилькою. Виявилося, грубо кажучи, виворітно, закріплений тим же праскою, з яким він був закріплений спочатку. Зовні кожного халава (який зараз став внутрішній) зробив порожня — так що коли половинки були складені, отриманий отвір. Що далі? Що таке пекло? Що було використано, якщо використовується, більше? Я пам'ятаю, що вони самі, але що це було? Склероз. Хто пам'ятає? Не дозволяйте мені вмирати в ретрограді. Ось, що це таке:
Габаритний зображення
Ви?
ПС. Я дивлюся, до речі, до чого робляться поточні діти один одному? Що таке? Або зробив світ Warcraft і всілякі спадкоємці Doom повністю загоює свого дитинства з цього щита?
Про компанію