Реальний лист дівчини

Шановні друзі!

Взимку я купила автомобіль ######. Кожен говорить про автомобіль, і я дуже люблю його. Але як це виявилося, є важливим недоліком в ньому, який прийшов в якості повного сюрпризу до мене і недавно я був в аварії через очевидні недоліки в деталях вашого автомобіля. Я скажу вам все.

У мене є улюблена собака греки, чарівна хутрішня істота рідкісного Шиха Цу карликова породи. Баксік так популярний з усіма моїми друзями і знайомими, що я практично ніколи не частина з ним, навіть коли я в машині. Зазвичай пряжки сидять в наступному положенні і виглядають вікно або в клапці. Але останнім часом ми їздили на Можиці і змушені гальмувати на світлофора. Я натискав педаль, але там був Bax, який якось вдалося піднятися під ним через те, що немає пристрою, який захищає від падіння під педаль невеликих тварин, і до речі, ніяких інструкцій про це не попередить. Я відразу даю про гальма, бо бексик збивається так багато в боці! Через це, я відразу ж збитий на інший автомобіль і збитий самостійно. Тоді я розповім, що я був відхилений від нещасного випадку, і що я хотів би платити за ремонт на мій автомобіль і хтось інший. Але я повинен платити за вас, зробивши педаль погано? Якщо ви побудували свій автомобіль правильно, мій вихованець не зможе отримати під цим педалом. І ваш посібник не скажеш, що маленькі домашні тварини можуть потрапити під педаль! Ви повинні попередити їх про це! На додаток, Baxik має розбиту ногу, він повинен бути оброблений платним ветерином, і я дуже хвилювався про нього.

Я знаю, що був аналогічний випадок за кордоном, тоді велика сума грошей була оплачена до травмованої партії через суд. Але не хочу вдатися до таких заходів. Я вірю, що трагедія сталася через недоліки в оформленні педаль автомобіля, тому я вирішив звернутися до вашої компанії з проханням. Я думаю, що компанія, як велика, як ваш, буде зробити це легко для мене, щоб компенсувати витрати на ремонт автомобілів і моральні пошкодження.

Я чекаю відповіді.

З повагою, Елла Кучерова.

Звідси.
до