488
Це заява.
Прокуратура (Україна). Літерально крі душі.
р.
р.
Ось текст заяви.
Заява.
Жива в цій системі на 44 роки, я отримав тільки страждання від цього життя, бо я відрізняється інтелектуальними здібностями, винахідником, писати поезії. За багато років я був пов'язаний з комп'ютером-вертуальним світом, мої здібності були використані всім.
Я ще не отримав платіж за мої психічні роботи. Я жив у бідності протягом 20 років.
Наслідки комп'ютерних програм на мій мозок протягом років, я можу навіть писати заяву. Тепер я написав більше однієї заяви, але не існує результату. Ось чому я пишу вам. Закупівля адвокатів міста. Ще більше красивих ефектів на мозку впливають на тіло. 6 років поспіль я страждаю від болю, блювоти, страхів. Моя мама втратила свідомість протягом 10 років. Моя бабуся ліворуч і ніколи не повернулася назад. Газ був відхилений для боргів.
Я хотів би звернутися до Європейського суду правосуддя та попросити політичного притулку.
Про моє життя. Але ми також маємо хлопці в місті, які перевозяться. Не зрозуміло, чому вони проходять в Ірені (психологічна лікарня). Це (сюжети я пропустити — близько т_б) — 36 років.
Ми маємо всю систему проти загальної людини в місті, це відділ безпеки України. Чому це в місті і не в місті?
Я відчував своїх ворогів в комп'ютерно-вертуальному світі для таких статей.
1,1 км Право на роботу і відпочинок.
2. Бабця вбивця.
3.Деградація людської гідності.
4. Виставки.
5. Купальник.
6. Жнівень Тримати.
7 хв крадіжка моїх інтелектуальних здібностей.
8. У Використовуйте гарне ім'я для власних самопізніх цілей.
9. Навігація Порушення волі.
Ці хлопці Я написав про вище можна побачити події мого життя.
Я дуже близько до телебачення, радіо, газет і журналів. Є багато програм, які я придумав. Це
1,1 км Головна
2,2 км Поле чудеса
3. Смачний з Борисом Бурді.
4. У Що, де, коли
5. Умань Дим.
6. Жнівень Моя родина.
7. проданий
8. У Дзеркало гачком
9. Навігація Кримінальна відповідальність
10. Танці з зірками на льоді
11.під ключ
Може бути щось інше, але я заготів.
Я бажав висити для своєї інтелектуальної здатності, але це не вийшло. Скопіювати, що я зробив все.
Я навчаю всіх підприємців про життя, але навіть вони не допомагають мені. Які магазини, торгові точки відкриті, ніхто не знає назву власників, і вони не видають документи для цього майна.
Я вирішив багато питань національного значення. Це те, що я прийшов.
Я з нетерпінням чекаю, щоб зрозуміти мій звіт і приймати відповідні дії.
Ми винаходи.
Мобільний телефон
2. Ювелірні вироби з дзеркалами
3. У Білий шоколад.
4. У В'їзні колодки
5. Умань Одноразові страви
6. Пластикові пляшки
7.А чашка з ім'ям
8. Button двигун.
Я також напишіть мої останні гумористичні вірші.
Я кладаю на деякі черевики і червоний пальто.
Панама, ніхто не знав.
Дата, підпис.
Звідси.
до
р.
р.
Ось текст заяви.
Заява.
Жива в цій системі на 44 роки, я отримав тільки страждання від цього життя, бо я відрізняється інтелектуальними здібностями, винахідником, писати поезії. За багато років я був пов'язаний з комп'ютером-вертуальним світом, мої здібності були використані всім.
Я ще не отримав платіж за мої психічні роботи. Я жив у бідності протягом 20 років.
Наслідки комп'ютерних програм на мій мозок протягом років, я можу навіть писати заяву. Тепер я написав більше однієї заяви, але не існує результату. Ось чому я пишу вам. Закупівля адвокатів міста. Ще більше красивих ефектів на мозку впливають на тіло. 6 років поспіль я страждаю від болю, блювоти, страхів. Моя мама втратила свідомість протягом 10 років. Моя бабуся ліворуч і ніколи не повернулася назад. Газ був відхилений для боргів.
Я хотів би звернутися до Європейського суду правосуддя та попросити політичного притулку.
Про моє життя. Але ми також маємо хлопці в місті, які перевозяться. Не зрозуміло, чому вони проходять в Ірені (психологічна лікарня). Це (сюжети я пропустити — близько т_б) — 36 років.
Ми маємо всю систему проти загальної людини в місті, це відділ безпеки України. Чому це в місті і не в місті?
Я відчував своїх ворогів в комп'ютерно-вертуальному світі для таких статей.
1,1 км Право на роботу і відпочинок.
2. Бабця вбивця.
3.Деградація людської гідності.
4. Виставки.
5. Купальник.
6. Жнівень Тримати.
7 хв крадіжка моїх інтелектуальних здібностей.
8. У Використовуйте гарне ім'я для власних самопізніх цілей.
9. Навігація Порушення волі.
Ці хлопці Я написав про вище можна побачити події мого життя.
Я дуже близько до телебачення, радіо, газет і журналів. Є багато програм, які я придумав. Це
1,1 км Головна
2,2 км Поле чудеса
3. Смачний з Борисом Бурді.
4. У Що, де, коли
5. Умань Дим.
6. Жнівень Моя родина.
7. проданий
8. У Дзеркало гачком
9. Навігація Кримінальна відповідальність
10. Танці з зірками на льоді
11.під ключ
Може бути щось інше, але я заготів.
Я бажав висити для своєї інтелектуальної здатності, але це не вийшло. Скопіювати, що я зробив все.
Я навчаю всіх підприємців про життя, але навіть вони не допомагають мені. Які магазини, торгові точки відкриті, ніхто не знає назву власників, і вони не видають документи для цього майна.
Я вирішив багато питань національного значення. Це те, що я прийшов.
Я з нетерпінням чекаю, щоб зрозуміти мій звіт і приймати відповідні дії.
Ми винаходи.
Мобільний телефон
2. Ювелірні вироби з дзеркалами
3. У Білий шоколад.
4. У В'їзні колодки
5. Умань Одноразові страви
6. Пластикові пляшки
7.А чашка з ім'ям
8. Button двигун.
Я також напишіть мої останні гумористичні вірші.
Я кладаю на деякі черевики і червоний пальто.
Панама, ніхто не знав.
Дата, підпис.
Звідси.
до