502
Наша близькість (13 фото)
Ми живемо серед нас, у нас і на нас. Ми бачимо ці істоти щодня, але ми майже не знаємо «на обличчя». Ось галереї своїх портретів.
Пиломатеріали. Magnification - 350x, група Dermatophagoides pteronyssinus - вони можуть бути як правило між шкірою людини і листом
Грасборон (Chorthippus brunneus, 60 раз)
506687.
Бмелл
Еарвіг
Виготовлені форсунки на черевному наконечнику Forficula auricularia, збільшені на 75 разів.
Кіт флі
Ctenocephalides felis в латинська. На щастя, це насправді 250 разів менше, ніж цей малюнок.
Анталія
Народжена тропічна Африка, життя мономорійних фараонів в Європі. Це одна 230 разів його нормальна висота.
О, хто це? Це нормальний людський лоус. Педикули гаймориту, тільки знежирені 80 разів.
р.
Фруктові літати.
Тільки 350 разів більше, ніж в житті. Ви знаєте, що вони змащують загнані плоди.
Звичайний домашній павутин
Він Тегенарія в 20х діагностиці. У мене є один у ванній кімнаті.
Не знаю. Москіт як це. Тільки жінки укусу, як багато хто знає. Природа ніколи не лягає.
американський коктейль
Для любителів гігієни точне ім'я Періпланта амерікана. 120-кратне збільшення.
р.
Чорний садовий ант
Я маю на увазі, найпоширеніший. Ласіус Нігер. Працює як нігер.
р.
Класичний літати
Мускачево.
до
Пиломатеріали. Magnification - 350x, група Dermatophagoides pteronyssinus - вони можуть бути як правило між шкірою людини і листом
Грасборон (Chorthippus brunneus, 60 раз)
506687.
Бмелл
Еарвіг
Виготовлені форсунки на черевному наконечнику Forficula auricularia, збільшені на 75 разів.
Кіт флі
Ctenocephalides felis в латинська. На щастя, це насправді 250 разів менше, ніж цей малюнок.
Анталія
Народжена тропічна Африка, життя мономорійних фараонів в Європі. Це одна 230 разів його нормальна висота.
О, хто це? Це нормальний людський лоус. Педикули гаймориту, тільки знежирені 80 разів.
р.
Фруктові літати.
Тільки 350 разів більше, ніж в житті. Ви знаєте, що вони змащують загнані плоди.
Звичайний домашній павутин
Він Тегенарія в 20х діагностиці. У мене є один у ванній кімнаті.
Не знаю. Москіт як це. Тільки жінки укусу, як багато хто знає. Природа ніколи не лягає.
американський коктейль
Для любителів гігієни точне ім'я Періпланта амерікана. 120-кратне збільшення.
р.
Чорний садовий ант
Я маю на увазі, найпоширеніший. Ласіус Нігер. Працює як нігер.
р.
Класичний літати
Мускачево.
до