Нічний знак Cat's.

Нічний знак Cat's.

Ви знаєте, що саме про ці квартири? Відправити Поверніть свою спину і пройдіть, знаючи, що вони залишаються там...

Про цю квартиру і кішки наш форум Не можна нічого робити. Ми пішли взяти фотографії для anex ... Коли я отримав додому, я кричав. Я ніколи не бачив його перед ... навіть сліпі коти з смертника виглядають краще в перший раз. Ця тітка є віпером у душі. Вона ще не стара, вона змогла, але вона сидить безглузно дивитися її коти.
"Чому це мама кошеня?" - "Дад, голодний".
Її мати приніс курячі кісточки, кішки їсти їх - нічого не залишилося, а не шипка пилу. Я не знаю, що коти можуть їсти кістки. Я думав, що їхні собаки тільки загиблими, і тут коти ...
Якщо ви приймаєте когось звідти, він потребує тривалого лікування. Всім дорослим є полубала.
"Як старий кішка?" — «Це молодий, близько 1,5 років. Вони всі молоді. Я шукаю бурі зуби. Не жовтий! Коричневий. «Чому ти все молодий? Чи прийшли вони з тебе? "Так, це всі мої кицьки від мого улюбленого кота, але вона загинула. й
Вони зірють. Або кістки? Чи можна їсти кісточку без наслідків?
Все молодий. Бо вони не живуть більше 2 років.
Тексти пісень, а це означає: Я боїтеся, що якщо ці тварини збираються (хоча, хто їх прийматимуть?), вони теж будуть вмирати.

Ми приносили їжу - 8 банок консервованої їжі і 8 мішків сушки. Відкриваємо 6 банок. Вони відмовляються.
Я сидю там, і я дивлю, якщо це буде погано для них – але для 36 кішок відкрився 6 банок – це 1/6 може 400 г – ймовірно, не варто бути поганим.
Вона сказала: "Дякую вам" і "як багато я тебе вам."

Він не хоче відмовитися. Тільки кошеня так далеко. Не всі.
Чоловік хворий. Але це не старі жінки, які шкода... вона хвора на голову... вона каже: «Ця кішка тільки в хороших руках». Як це? Що погано? Ми будемо шукати...

Вся кістка snatched, невелика ... підліток кошеня 3-4 місяці. Тільки 8.
Нічний знак Cat's. , Україна

Один кошеня місяць, немає кошеня більше, ніж його вік. Його мама загинув.
Нічний знак Cat's.

Для дорослих котів не потрібно нічого більше. Вони апатетичні ... вони виглядають... вони повинні вмирати швидко і не страждають.
Нічний знак Cat's.

Це не її улюблений.
3610Р. 4200Р.

Нічний знак Cat's.

Нічний знак Cat's.

Нічний знак Cat's.

Нічний знак Cat's. р.

Нічний знак Cat's.

Звідси.