503
Нічний знак Cat's.
Ви знаєте, що саме про ці квартири? Відправити Поверніть свою спину і пройдіть, знаючи, що вони залишаються там...
Про цю квартиру і кішки наш форум Не можна нічого робити. Ми пішли взяти фотографії для anex ... Коли я отримав додому, я кричав. Я ніколи не бачив його перед ... навіть сліпі коти з смертника виглядають краще в перший раз. Ця тітка є віпером у душі. Вона ще не стара, вона змогла, але вона сидить безглузно дивитися її коти.
"Чому це мама кошеня?" - "Дад, голодний".
Її мати приніс курячі кісточки, кішки їсти їх - нічого не залишилося, а не шипка пилу. Я не знаю, що коти можуть їсти кістки. Я думав, що їхні собаки тільки загиблими, і тут коти ...
Якщо ви приймаєте когось звідти, він потребує тривалого лікування. Всім дорослим є полубала.
"Як старий кішка?" — «Це молодий, близько 1,5 років. Вони всі молоді. Я шукаю бурі зуби. Не жовтий! Коричневий. «Чому ти все молодий? Чи прийшли вони з тебе? "Так, це всі мої кицьки від мого улюбленого кота, але вона загинула. й
Вони зірють. Або кістки? Чи можна їсти кісточку без наслідків?
Все молодий. Бо вони не живуть більше 2 років.
Тексти пісень, а це означає: Я боїтеся, що якщо ці тварини збираються (хоча, хто їх прийматимуть?), вони теж будуть вмирати.
Ми приносили їжу - 8 банок консервованої їжі і 8 мішків сушки. Відкриваємо 6 банок. Вони відмовляються.
Я сидю там, і я дивлю, якщо це буде погано для них – але для 36 кішок відкрився 6 банок – це 1/6 може 400 г – ймовірно, не варто бути поганим.
Вона сказала: "Дякую вам" і "як багато я тебе вам."
Він не хоче відмовитися. Тільки кошеня так далеко. Не всі.
Чоловік хворий. Але це не старі жінки, які шкода... вона хвора на голову... вона каже: «Ця кішка тільки в хороших руках». Як це? Що погано? Ми будемо шукати...
Вся кістка snatched, невелика ... підліток кошеня 3-4 місяці. Тільки 8.
, Україна
Один кошеня місяць, немає кошеня більше, ніж його вік. Його мама загинув.
Для дорослих котів не потрібно нічого більше. Вони апатетичні ... вони виглядають... вони повинні вмирати швидко і не страждають.
Це не її улюблений.
3610Р. 4200Р.
р.
Звідси.