436
Хлопці, які розцінюють (18 сканування)
Що б вони могли подумати про ...
ПАРАФ! Чи є ви, Асаф?
Давид Робертс
Книга з великою любов'ю приурочена тим, хто періодично далеко від радості всіх.
р.
Зустрічайте Асаф, хлопчика, який хоче зробити щось, що не відчуває себе добре в носі.
Далекі звуки: Пишіть!
(Б)
Коли він пішов до стоматолога, запах був гарячим.
Звуки казок: П'єйф!
415183
Паафа! Чи є ви, Асаф? Мама знає це страшно!
У музеї, коли Асаф кікнув, так що кожен був божевільний!
Далекі звуки: ЗАМОВИТИ (консонант з івритом слово "нед" - "перд")!
Паафа! Чи є ви, Асаф? Як неприємний, Дад сказав і швидко закриває ностри, що працюють.
Він був настільки гучним у місцевій кав’ярні, що майже кожен припинив харчування.
Далекі звуки: Нудота!
Паафа! Чи є ви, Асаф? «Як нехай люди їсти, це не каток. й
р.
У будинку ляльки зі старшою сестрою, він віддався так гучно - квіти з
Далекі звуки: Pffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
Паафа! Чи є ви, Асаф? Що таке шампан і шум! Я даю вам хорошу мишу!
"Я не ярмарок?" Асаф сердився, я не єдиний, хто далеко.
Мамами знеболюється, мама не знає ніхто.
Далекі звуки: Мама: ЦССССс! cat: Поок!
Дад farts тихо і строго, як ви запах - втечу, хто може!
fart звуки: Puoooooooooooooo!
Коли бабуся випускає газ, вона завжди піни на кішки.
Далекі звуки: Шххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххх Шх, чх, чх!
р.
Дівчата не далеко, але коли Neely думає, що вона сама, вона далеко не так багато, щоб весь будинок коктейлів.
Далекі звуки: Так! Хто! Та-дам! Тато!
Наскільки собака носила, вона кидає її хвіст, це так що вона пахне.
Звуки казок: Floooootz! (Головне слово для "ліктя")
У нас є все, але вони ніколи не б'ють мене!
Далекі звуки: Кіт: Пох! Пишіть! Бабця: Шххххх! Тато: Хто! Медсестра Nely: Ta-Dam! Мама: Шххххх! Собаки: Flooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Особливо, коли я окремо в ванній кімнаті, я не можу зробити все!
до