Реальна ситуація, яка стала другою днем в Москві!

Я вирішив постати, я думаю, що це буде більш корисною, ніж пара смішних фотографії.

Реальна ситуація, яка стала другою днем в Москві! Не загубив!

Про місяць тому я отримав наступне повідомлення: «Банк відмовився випустити кредит на тебе». Я подумав: «І хто не отримає цього SMS, чекає відповіді від банку...» і безпечно забули про це повідомлення. Я отримав телефонний дзвінок. «Повідомлює автоматичну інформаційний сервіс Master Bank. Нагадуємо вам про необхідність погашення кредиту. Дякую. Для прослуховування повідомлення знову натисніть 1,1 км Натисніть 2 для підключення оператора. " Тоді я пам'ятав про занурення СМС, і, занурюючись з правою небезпекою і мерехтінням під нісом «що свого зайчика» я натискав два. Труба була знята оператором, трохи затертий хлопець з Південно-російським акцентом (а потім перший тривожний дзвіночок буде звучати в моїй голові, з серії «що, не приймати нормальних людей до операторів?»), але запам'ятовує зв'язок з абсолютно припливним оператором страхової компанії Юрі кілька місяців тому, я відразу ж заплутав цей дзвін. Він запитав на ім'я та дату народження. Він зробив.
Оператор: Так, згідно з нашою системою, ви приймали кредит від нас в банку 60 тис. рублів, таку і таку дату.
Мені подобається, "Що ти божевільний?" Я нічого не збираю, я не хочу ваших кредитів! ?
Оператор: Так, і це говорить в нашій системі, що ви відкрили таку і таку кредитну картку. Це дата, яку ви зробили покупку в магазині "Ельдорадо" на проспекті Світу за таку і таку суму. На сьогоднішній день, в банкоматі, ви відключили в банкомат. Домодєдово така і така сума, а потім відкликана інша сума. й
????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Немає, це не можна, я нічого не взяв."
Оператор: "Окай, я перейде свою проблему, щоб наша команда безпеки, вони зателефонували вам."

Проводиться промивання хвилини. У моїй голові: «Б*, як можна взяти кредит в ім’я, я не втратив свій паспорт!?!» Звісно, якщо ви хочете, ви можете зробити будь-яку липку, дані паспорта також можна знайти, якщо ви хочете. Але беручи кредит - він не заходить в будь-які ворота!!! Дзвоните до "Привіт, безпека порушується." Знову ж, Південно-російський акцент, і знову дзвіночок глухий. «Подаруйте ім’я, дату народження, паспорт, яким видається». Я, картонний фольг, кажу все це, тому що це не перший раз, я спілкуюся з банком, і вони легко просять всі ці дані. Розмова йде в наступному ключі:
Всі дані, коли хтось купив щось. При заповненні документів на кредитну картку було представлено сертифікат з місця роботи: «БК житла, ріелтор».
Я:! За останні три роки я працюю в компанії.
Він: Ви втратите паспорт?
Мені: Ні.
Він: Чи нехай ваша сім'я і друзі приймати кредит без вас?
Мене: Нове!
Він: І ті, хто може використовувати ваші дані?
Мені: Немає!
Він: Чи є у вас інші кредитні картки?
Мені: Так, немає проблеми!
Який банк?
Мені: Ось це.
Він: Який тип?
Сума: Mastercard
Він: Чи дебет чи кредит?
Мені: HZ, я ніколи не перевищив ліміт. Моя заробітна плата там, що достатньо.
Він: Чи можна взяти більше грошей, ніж ви вставили?
Я не знаю!
Він: Ми зараз повинні перевірити, якщо хтось зробив кредит на інших картках. Подаруйте мені номер картки.
Мені:? Що ви хочете?
Він: Я сказав вам, щоб переконатися, що вона океї.
Я не знаю, що ми мали міжбанківську систему обміну даними.
Він: Так. Ми повинні мати справу з цим шахрайським шахрайством. Введіть номер картки.
Мені: Так, я можу сказати вам шпильку?
Він: Приходьте! Нібанк запитує Вас! Просто дайте номер, він довгий і письмовий на лицьовій частині карти.
Мені: Ви знаєте, що ти хворий продиктувати номер. Підпишіться на нашу розсилку. Але тільки в офісі банку.
Сьогодні ми працюємо до 5 років.
Мені: Я спробую отримати там.
Він сказав, дати мені номер картки, ми перевіримо.
Мене: Тільки в офісі. Подаруйте мені адресу.
Він: На Новокузнецькій.
Мене: Просто дайте мені адресу, я знаходжу його.
Хай: Бір-бір, будинок 12.
Мені: Що таке lane, я шкода, що ви не чули?
Тоо-то-тоо.

Я не дзвонив до цього номера, він зайнятий весь час. Батьки не мають інтернету, розводять до інтернет-кафе, знайшли сайт майстер-банку, який називається. І я сказав:

1,1 км Введіть номер мобільного, який Ви вказали при укладаннi договору з банком - для ідентифікації.
2,2 км Ви не можете зробити це свого роду виклику у вихідні дні.
3. У В даний час система автоматичного сповіщення Master Bank не працює.

Диворце, в принципі, простий як три ручки: попросити ім'я, тип кредитної картки, ім'я банку і її номер. Тоді вони йдуть в інтернет-магазинах і купують товари за рахунок. Я не знаю, якщо запитуються 3 цифри коду безпеки на спині картки, ми не отримали цього пункту, але є сайти, де ці цифри не потрібні.

Зараз я ходив:
1,1 км Новий розлучення. Якщо я зловив його в будь-якому місці, звичайно, я пам'ятаю.
2,2 км Як завжди справа з розлученням, все виглядає дуже, дуже переконливо. Тепер легко розмістити повідомлення з серії «Ви повний сосок», але, Боже, це дійсно був вірним:
3. У Дізнайтеся, як добре продумано все: перший SMS, потім, через місяць, виклик відповідей машини. Чому відповідача машини – адже відповідача машини не скажуть «Привіт, Іван Петрович», а дзвінки несуть. І ви з'єднання з оператором, який, звичайно, як і всі банки, просить різні дані. Це не для вас, щоб викликати з Європи плюс! Також, як було придбано легенду. Кількість, час і що ви придбали. Ну, всі атрибути, такі як «відповідати» – музичні вистави, звуки, як хтось збивається на клавіатурі, дані засмічення, адреса була надана (на Новокузнецькій) реально Master Bank і т.д.

В цілому, бути пильним, і не підводитися!

p.s. перечитати і подумати, що вона виглядає досить лівою, в голові думки «І як це можна вірити!». Але він вірив, майже диктував! В реальності все виглядає більш реально, ніж на моніторі.
до