Потерпілий терор

Ще раз про «Невський екстер'єр» - оповідання про оковітність.

Я рекомендую читати його.

, м2

Як стати жертвою терору
... Життя добре, особливо після того, як вона нагадує вас.

Ні містицизм, день не означав бути поганим. Припустимо, що це гаряча в столиці і з переходом в Сколковое, де я приводив диски з вмістом кожні два тижні, щось плутають.
На станції чекав Невський експрес, як завжди, я читаю Newswick і розплавився з начинкою. Земельна ділянка чекала амбулаторно, тому що в автомобілях кондиціонер і комфортні сидіння.
Ведучий п'ятого автомобіля посміхався у відповідь на вихідний квиток і сказав:
до Ви маєте третє місце.
до Дякую.
Компанія стала цікавою. Ділові поїздки. П'ять чоловіків і однієї жінки. Хоча я мав місце біля вікна, я перейшов на стілець на виході з відсіку, щоб я міг курити, не турбувати когось. У чоловіків все спосіб, як і годинник «Читання зустрічі не може бути змінено», або з'ясував, як новоприйнятий GPS-блок працює з їхніми ручками. Я слухав гравця, читати журнали. Я бачив фільм до, і я не хочу заважати спробам грати з електронною поштою. Атмосфера була складною, всі вечері і подивилися на табло в вестибулі, яка відображає температуру і час.

... Всього за годину і 10 хвилин до Петра. Я поклав журнал вниз і пішов на димову ломку. Куріння жилету в "НЕ" ізольована, тому натискаю кнопку, щоб відкрити двері до автостоянку періодично, щоб дим відійшов. Повернувшись до відділення, я залишився у вікні, зняв навушники і кладемо їх в кишеню. Чому він дивився на вікно, близько до смерті, і думають: чому? які б подумали про відкриття вікон в кондиціонері І сіли... Багато на п'ятому автомобілі сказали, що вони почувають клат. Я не чую, я повернувся назад в мій стілець і почав дивитися фільм. Поїзд плавно пішов, не додаючи ні знешкодження курсу. Припинно, передня частина автомобіля різко впав, тиша була розбита гучним шліфуванням і іржавним рублом. Хлопець сидить перед мною в очах не боїться, але мовчне питання. Моя особа повинна бути однаковою. Як я сидів обличчям до голови лінії, я був плавно відірвав від сидіння і перетягнув вперед. Я інстинктивно розтягував руки і ноги вперед. На машині сильно похитався, він прокинув ліворуч, і раптом він припинив різко і почав перевернутися. Я просто мав час думати: ебать ... як я був згорнутися землю і перевернувся в повітря над головою приземли на протилежній стіні і стелі. Все відбулося в 5-10 секунд, хоча ви не можете покладатися на почуття часу тут.

... Дехто манжети кинулися, жінка оголена глухою, і кричить. Я відкрив свої очі. Знаходилося вікно під мене, вона не ламала, ви можете побачити через неї підкорені рейки і рубль.
- Кожен живий?
Я дивився на себе, немає крові, не запаморочення, але де пил приїжджає? Ох, йах, і охолоджений лимонний чай закочував мій рукав. Це все.
до Ми отримали, хлопці.
Автомобіль кладав на боці купе, вихід тепер був накладений. За перші 30 секунд мій голова не міг звикнути до цього розташування речей, але потім піднімається вгору. Хлопці:
- Як я відкрив вікно?
"No, "Я сказав: "Що не закручується до смерті, потрібно розбити вікно."
Але одне вікно в середині автомобіля вже зламало провідника. Коли ця мила дівчина з'явилася над нами, чоловіки висихають вниз. Її губи були кров'яні, її колінні колготки розірвалися, і коли вона почала кричати, всі усвідомили, що вона вибивала її передні зуби, коли вона впала.
Хлопці, що ви сидите тут? Повернемося до того, як все ловить вогонь.
Вона була терористичною і витілена на нас не дуже, але як чоловік, який був тероризований для вас. У цій державі зігнути три летючі, вона допомогла летіти чоловікам, щоб вийти спочатку в оселю, де прозорі двері купе стали підлогою. Вона не виходила до тих пір, поки всі пасажири п'ятого через розбите вікно були на боці автомобіля.
Спасибі, дорогі, і Бог благословить вас!

Коли я вийшов в повітря, я бачив пил і плутав людей. Проводи вішали прямо над головою, але вони стояли і дивилися. Видовище був страшним, тому він був захоплюючим. Автомобільно-ресторанний, який перед нами був трохи зламаний і на боці слизувся трохи вправо в ході руху. Були багато людей, переважно провідники у сорочках з плямами крові. Вони зламали вікна, захопили щось і витяжили людей.

Я довго не зірвав, швидко побігався по машині до хвоста і пішов до землі.
Не було паніки, діти не крили, чоловіки погані як чоловіки. Людина з радіо-раном минулого мене, слухаючи сорочку з епаулетами - начальником персоналу. На повітряній дорозі:
Закрийте дорогу в обидві сторони!
І сказав він,
Як ти? й
Більшість автомобілів, як і ми, гальмували в рубль, але не переверталися, але закопували в ній на дуже вісь. На власній машині відірвати обидва колеса чотири. Але найпривабливіше був ресторанний автомобіль. У нашій машині в основному з'явилися з'єднання і нарізані рани.
Неважливо, що кажуть, екіпаж керівництва працював 110%.

Що далі? Тексти пісень, а це означає: Потім я хочу щось, хтось укладав, хтось п'яний. Цей період я пам'ятаю погано, тільки коли був місцевий район, трохи затертий шоком і вогнегасником, я пішов до пасажирів хвостовика і не перестаючи закінчити в пакеті 4 сигарети. Моя думка поступово повернулася до нормального і почала ходити на мене, що сьогодні я народилася тут за другий раз. Немає травм або подряпин.

Я просто почав знімати фотографії чого. Ось дівчата з головами пов'язані. Але хлопчики підлітків носять в руки дівчину від 15 років, босоніж і з дивовижним поглядом. Вологий чоловік згин над провідником і сказав їй, як дитина:
Дівчина, літати в літаках, я кинувся протягом 25 років - я не вбити нікого.
Чоловік був автомобільним рестораном, провідники заливали його нарізані рани обличчя і грудей з горілкою і давали йому залишки. Після 5 хвилин він прийшов до мене і мовчно провів з пляшки ... Я ковтати:
- З днем народження, я сказав.
- Так, ти і ти теж.

Голова поїзда не був видимим, пил був непристойним і сонцем було просто встановлення, поліцейський вокзал і драйвери таксі спочатку з'явилися, 20-25 хвилин після аварії. Для 3,5 тис. хлопців готові прийняти до Петра. Боже судити їх. Міністерством закордонних справ у вигляді пожежників прибули 40 хвилин пізніше, коли неорганізовані особи досягали водіїв таксі. І в той момент тренер з'явився перед нами і сказав він,
Були вибух під локомотивом, але швидкість була високою і пішла на середину поїзда. Відправляємо автобуси до Вішдери, вирушайте на набережну і перейдемо до дороги.

І простягаємо. Це темний. Таксі водії збирають свій урожай, а поїздки не зупинилися, шукаючи на натовпі, незрозуміло, куди вони приходили на заміській дорозі. Про одинадцятий екіпаж дорожньо-транспортної поліції заблокував це місце автодоріг і почав ставити людей на поїздки. Якщо уніформована людина повідомила про те, що сталося і попросила на ліфт з одного або двох осіб. Я отримав в машині, як це і попросив гайшик:
Чи є у вас гроші, щоб оплатити? (повідачі таксі не вийшли з будь-якого розуму, кожен запитав).
до Що ви робите? Безкоштовно! – обурення офіцера поліції.
Він не розумів, чому він постійно запитав це питання. Проспект Ленінського. Я захотівся спати, містки вже вирощені, не було грошей на таксі, мені довелося перетягнути до «Тапе», який спалювався вогоньми попереду.

У мене з'явилась безпека "Тапе". Білу сорочку та сині джинси були в пилі, а плями крові випікають на спині.
до У вас є банкомати?
Так, над там охоронець сказав.

Я був вдома в 4:35 і відразу впав в ліжко.

vinny_puy
до