Лист до чоловіка (20 сканування)

Довг. Чоловіки вражають!

Катехкіна: Моя тато працює з ранку до ночі. Дад комфортний. Наприклад, потрібно замінити дитячу розсаду. Ну і це. Не тільки те, що там ніде ставити іграшки, є також диван, сформований, а в диванних мохах, котах і бобових обгортках без підрахунку. В короткий час я мав потребу і потрібно тривалий час. Що про Татусь?
У 12 годину вранці, при заїзді з сервісу, він втомився і перед тим, як діти не вистачає дозвілля.
Вранці з'являються, набагато раніше, ніж ми збираємося і тому не вистачає дозвілля.
І вдень, на жаль, вона не липка. «Катя, нехай це сьогодні без мозкового миття» – на максимумі, і принаймні тиша, яку ви згодні, ще більш ізольовано.
Я думав, і я зробив. Якщо все так поганий, морський і один раз, необхідно для тата писати відправку з значенням - повідомляти про головне, щоб говорити.
Все ніч, в той час як Тато було спальним і прокидним повітрям, я сидів на кухні письма листом. Тексти пісень, а це означає: Текст вийшов короткий, але ясно для дивовижних. Навіть картина прийшла про те, що без мистецтва, теж не робив. Вранці я зв'язав повідомлення з лавкою, трохи перемішуючи над ним (особливо в плані живопису) і пішов до місця.

Лист до чоловіка (20 сканування) р.

416283

Лист до чоловіка (20 сканування) р.

Немає результатів.
1,1 км Тепер Татусь знає, що потрібна дитяча.
2,2 км І ми будемо дивитися це вихідні.
3. У І на підставі того, що кава, туалетний папір і зубна щітка Dad все ще знаходяться в барабані пральної машини, ранок Тату не був непоганим.
Навігація

до