Щоденник Смоки Москва

Москва вчора покрила мазком з горіння торфів у сусідніх регіонах. Природи вже зафіксували трикратне надлишок норм для вмісту шкідливих згоряння частинок в повітрі. Дим також погіршився видимість на дорогах: вчора на шосе «Дону» в ДТП отримав 41 вагони, загинув чотири особи. Метеорологи прогнозують, що через брак вітру, дим в області залишиться до вечору.

Фото і текст: kommersant.ru

Покиньте до кричу пожежну сигналізацію. Вона була хоровка. У Москві знову прийшов дим торфів.

Я стояв на вікно довго, не розуміючи, що краще відкрити його так, щоб свіжа повітря прийшла, або закрийте його, щоб не було свіжого диму.

Мусковіти звичаю все, що їм потрібно для такого випадку: газова маска, ліхтарик в руці, шолом від зіткнень на лобі, телефон знайомого керівництва собаки і заповіту.

На MKAD переходимо на всі чотири стовпчики з трьох. Тим не менш, за цей випадок, влада звели бар'єри на ліву і праву дорогу, щоб громадяни не захоплювалися в неправильному напрямку.

Не знаю, що вони купують або скільки вони платять за неї. Покупці приховуються до продавців. Але продавці сміхаються розумно. Вони знають, що вони роблять в день відмирання.

У парках багато копчених птахів.

На вулиці є соціальна справедливість. сліпі в короткому поставці. Оренда кур'єрів, мікроавтобусів, гідів. Вони є єдиними, які можуть пересуватися в димі.

Вони кажуть, що якщо дим товстий, ви можете навіть повісити на ньому сокиру. Я вирішив перевірити його. Я не можу отримати сокиру протягом тривалого часу.
Коли він зробив, він не знає, де ставити токсин. Москва була дуже добре розміщена. Так що хоча б з торфу, але кожен літо дим обов'язково досягне нас.

вітер з вогню все ще приїжджає зі сходу. Багато людей дивляться на західне вітер. Вона сказала, що вона була на торфських болотах західної сторони, яка вирощує скидання, висаджувала свою улюблену траву.

Я відчуваю себе як смоговий гурман. З моїми очима закрити, я можу відрізнити відпрацьовані гази Icarus від аналогічних газів. Так само кожен. Навіть якщо Мусковіт не курить, він любить стояти в димі курки. Максимально, що Мусковіт витримає без смогів - це пара тижнів. А потім назад до рідного міста.

Курців кинути курити. Що таке точка оплати?

Курка так товста, що навіть коти можуть літати. Позбавити таку кішку і він не повернувся назад. На що-небудь з’являється. Дуже дякую.

Всім знайомиться і вітає один з сльозами. Сльози диму навіть склянки.

Лікарі рекомендують випити менше кави і більше зеленого чаю. Як і чай, видаліть всі дими з людини. Не вірно. Вугілля вийде, торф буде вийняти, деякі дерева будуть виходити, половина кілограма свинцю займеться, навіть трохи урану буде вийняти. Немає диму.

Місто почав нагадувати початок християнської громади в Єрусалимі. «Щоб вони мали спільне і ніхто не назвав нічого». Що це стосується диму? Яку квартиру ви пішли? Де б ви вели, ви будете провести ніч.

рятувальники тротуарних маршрутів, які люди можуть взяти в будь-який офіс. Тінейджери, звичайно, злий і плутати деякі нитки. Виявилося, що менеджери змогли замінити багато системних адміністраторів. Художники Великого театру замінили охоронців. А охоронці відіграли п'ять концертів у Большой і пішли на екскурсію по Лондону.

Москва, як завжди, не зникне. Навіть в цьому життєздатному димі. Головне знати, в якому напрямку він знаходиться.
до