Плани, літаки (19 фото)

Тема здавалося цікавим. Як ми?
до Мій будинок країна широкий. Є багато лісів полів і річок. Є багато аеродромів. Є багато речей за кордоном. І характерно, річок і нас і «тем» про те ж саме. аеродроми різні.
З висоти супутника на наших повітряних базах, це дає дивне враження – десь ми вже бачили. Ви читаєте його.
«У червні 22-го ... раптовість є етер ... будівництво ще не завершена на багатьох аеродромах і літаки стояли крила, як якщо для перевірки. Це була неймовірно привабливою метою. Про те, що самі росіяни планували масову атаку. Коли бомбардувальники закінчували свою роботу, бійці розстріляли все, що залишилося. й

Так давайте подивимося на нашу улюблену кубину. Планує вартість багато.

Р

Може, ці автомобілі чекають ремонт? Давайте подивимося на сусідню парковку. Однак вся група «російських лицарів» може бути покрита одним підходом.

Свемерці були більш щасливими - на своїх душі отримав кілька г / б укриття. Але поруч з нами знову ми дивимося натовпом MiGs.

р.

З іншого боку, вони не досягнуть Москви. Давайте подивимося на околиці нашої країни.
Горбатівка аеродром. MiG-31 в повному гойдалці. Зверніть увагу на прикріплений старий MiG-21 ;-

Джелесіно аеродром, Далекий Схід. Є навіть укриття, і покривається землею. Але з яких причин літаки знаходяться поруч.

Але аеродром Мончегорськ з точки зору притулок радий. Су-24 просто з отвору ;-

MiGs також на ангарах, є чіткий фіксатор зовні.

Але радість флоофіла, бальзам на душі шанувальників авіаносіїв. Ну і всі права, такі як в оболонках, вони використовуються для коливання на авіаперевізнику, але є спроба фарширувати автомобілі. Або це просто місце розташування?

Заозерськ. Немає коментарів.

Ось Чкаловська. Калінінград, в серці НАТО.

Чугувка аеродроми

... і Шуй показати нам сортування диспергованих машин. Порівняно з Чкаловський, принаймні.

р.

Тепер побачимо за кордон.

Там, принаймні в Європі, картина буде нудною - в основному, як це.

Ми можемо бачити авіапокази у Великобританії та континентальній США.
Що про наших близьких сусідів? Як Батський? Це основа в Барановичі. Укриття знаходяться в місці.

, Україна

Де немає укриття, є крапка. Не видно площини;-

На сході ми дружніми хінчами китайців

і Північнокорейська MiGs.

Браво, Кіса! Наша школа!!!

Будь-який, сумний, дівчинки. Ні, я розумію, що в Європі і в західній частині СРСР, повітряні бази були практично на передній лінії, вони ділігентно очищалися і бетонували, хоча тут НАТО перевозить нас. Росія отримала переважно друге місце в плані безпеки задніх аеродромів. Виняток, як ми бачимо, є Далеким Сходом і Північним. Однак, як і раніше, таке бажання приїхати до крилового літака до крила на одному стоянці дуже дивне, і я не бачу за це. З огляду на поточну нестачу бойового літака і їх ціну, навпаки, логічно зануритися в буруни кожної машини. Зрозуміло, подібні авіашоу спостерігаються переважно в країнах колишнього Варшавського Пакту, Китаї та Кореї. Ні, я розумію, що я не даю фото всіх підстав НАТО (з ліміту на березі свинини) і тепер хтось знайде мене кілька стоячих поблизу турецьких хантомів або німецьких торнадоів. Але є тенденція незрівнянна. Британці не очищають гармати з цеглою!

Одна річ трохи затишна: Велике перемикання передач не краще.

І в деяких місцях ще більше "смішний"

Виф2не.ру.

до

Категории

Смотрите также

Новое и интересное