Обличчя (16 фото)

Старі люди
- Обличчя (16 фото)

72 років. Американський. Вирощування лентів і пшениці. Я попросив його, «Що ви робите після того, як ви відставили двадцять років тому?» І сказав він: "Я просто сидів тут." Все, що потрібно зробити." Обличчя (16 фото)

101 рік. Неймовірна жінка, яка пережила 19 смертельних посух і 47 років важкої комуністичної репресії. Вона ідеально підходить для здоров'я.

Обличчя (16 фото)

102 роки. Китайська. У віці чотирьох років працює фермер. Він має струнке тіло і величезні руки. Він каже: "Я не буду працювати. й

Обличчя (16 фото)

90 років. Нативний американський з племени Наваха, який працював у всьому житті на залізничному вокзалі в Арізо.

Обличчя (16 фото) р.

86 років. Нативна Американка з племени Наваха.

Обличчя (16 фото)

110 років і 320 днів. Американський. На планеті 44-й рекордний центар. Його батько стояв Авраам Лінкольн, як він доставив свою славну мову на кладовищі Гетьманщини. Він був сином Віце-президента Лінкольна Андрія Джонсона, який став президентом після Ассацинації Лінкольна. У 110 р. він ресурсний, сліпий, мовний та один із останніх ветеранів світової війни. «Як ви встигли жити так довго?» Я запитав його. Я не захищав жінок, пива, вина та віскі.

518772

104 років. Нативна Американка з племени Наваха. Під час фотосесії на вулиці сійте двадцять хвилин в тонкій кришці при температурі -4 Цельсій. Коли я сказав, що її пальці замерзли, і я не збираю фотографії більше, вона відповів, "Це не холодно зараз".

470392

108 років. Американський. Він виріс на ранчо в Монтані, що належить батькам, який жив до 101 року. Він володіє 1,500 голів великої рогатої худоби і їде вибрані кентакі коні. П'ятдесят років тому я любив віскі і азартні ігри. Тепер він займається фітнесом, у віці 102 він виконав 30 штовхаків щодня. Кожна неділя бере милу до церкви. Куртки чорні коубойні, біла куртка, рожева краватка і широка шапка. «Я не пишу, диму або шати жінок. Тексти пісень, а це означає: Вони захоплюють мене. й

Обличчя (16 фото)

102 роки. Китайська жінка, яка жив її життя в салоні біля стін Пекіна. Він все ще живе під законами останнього китайського імператора. Урочиста її хата буде зібрана як Пекінський готель планує розширити

Обличчя (16 фото)

46 років. Португальська. Тексти пісень, а це означає: Його тіло варено полоіо і цекети. Для того, щоб отримати і ходити, вона використовує крапки з звичайних дерев'яних гілок, щоб піти в її друзів і дивитися їх грати карти. Його друзі дражнити і втілювати його, але він каже, що вони люблять його. Незважаючи на серйозні захворювання, він постійно жартує і посміхається.

Обличчя (16 фото)

103 роки. Португальська вдова. Вона тільки носить чорною пам'яттю чоловіка. Він загинув на початку 20-х років, як і багато португальських рибалок. Більшість португальських жінок є католицькими і залишатися дружинами для відпочинку їх життя.

Обличчя (16 фото)

88 років. Нативна американка племени Наваха. Він живе в Арізоні.

Обличчя (16 фото)

105 років. Італійська з Сицилії. Його сім'я переїжджає до США 101 років тому. 18 років працював на цементному заводі в Техасі. Пізніше його сім'я змушена летіти до Каліфорнії від ексторіоністів з чорного чоловічого клану. У 1920 р. він перебіг поїзда з хобами (похідні працівники). Під час роботи в парку жовтий камінь, він один раз шоок руки з президентом Хоувером. У віці 40 років відкрив свій квітковий магазин і став флористом. Він знову тричі, нарешті, о 89. На своїй 105-й день народження він відвертав пару келихів вина, потім танцював з дівчатами, лікарем і «блондинка медсестра». й

429260

114 років і 226 днів. Африканський-американський, 3-й рекорд найдовшої живої планети і другий рекорд найдовшого життя в США. Її батьки були раби. Я завжди бачу, що я виріс, ніколи не оживився. Вона не курила або напою і побачила лікаря вперше у віці 100 років. Одружена за 72 років. Вона має три дітей, п'ять онуків, 46 великорослих, 95 великогабаритних і 38 великогабаритних-греат-грейт-гранди.

Обличчя (16 фото) р.

106 років. Нативний американський, найстаріший мешканець племени. Вона працювала з батьком на фермі і пароварі. Вона була одружена двічі. Останній шлюб тривав п'ятдесят років.

Обличчя (16 фото)

112 років і 111 днів, африкансько-американський, найстаріша людина в Сполучених Штатах і 16-а найстаріша людина в світі. Він також є найстарішим живим ветераном Першої світової війни, присудженими медалями Вікторії, Професіоналізму, Legion of honor. Повернувшись з війни, він одружився і почав землеробство. Отець сім. У віці 75 років працювала в неділі. Я ніколи не копчений, відвертий або приймати таблетки (навіть аспірин). Він поїхав до 106 років, коли його діти повинні приховати свої ключі.
до