Старі люди
-
72 років. Американський. Вирощування лентів і пшениці. Я попросив його, «Що ви робите після того, як ви відставили двадцять років тому?» І сказав він: "Я просто сидів тут." Все, що потрібно зробити."
101 рік. Неймовірна жінка, яка пережила 19 смертельних посух і 47 років важкої комуністичної репресії. Вона ідеально підходить для здоров'я.
102 роки. Китайська. У віці чотирьох років працює фермер. Він має струнке тіло і величезні руки. Він каже: "Я не буду працювати. й
90 років. Нативний американський з племени Наваха, який працював у всьому житті на залізничному вокзалі в Арізо.
р.
86 років. Нативна Американка з племени Наваха.
110 років і 320 днів. Американський. На планеті 44-й рекордний центар. Його батько стояв Авраам Лінкольн, як він доставив свою славну мову на кладовищі Гетьманщини. Він був сином Віце-президента Лінкольна Андрія Джонсона, який став президентом після Ассацинації Лінкольна. У 110 р. він ресурсний, сліпий, мовний та один із останніх ветеранів світової війни. «Як ви встигли жити так довго?» Я запитав його. Я не захищав жінок, пива, вина та віскі.
518772
104 років. Нативна Американка з племени Наваха. Під час фотосесії на вулиці сійте двадцять хвилин в тонкій кришці при температурі -4 Цельсій. Коли я сказав, що її пальці замерзли, і я не збираю фотографії більше, вона відповів, "Це не холодно зараз".
470392
108 років. Американський. Він виріс на ранчо в Монтані, що належить батькам, який жив до 101 року. Він володіє 1,500 голів великої рогатої худоби і їде вибрані кентакі коні. П'ятдесят років тому я любив віскі і азартні ігри. Тепер він займається фітнесом, у віці 102 він виконав 30 штовхаків щодня. Кожна неділя бере милу до церкви. Куртки чорні коубойні, біла куртка, рожева краватка і широка шапка. «Я не пишу, диму або шати жінок. Тексти пісень, а це означає: Вони захоплюють мене. й
102 роки. Китайська жінка, яка жив її життя в салоні біля стін Пекіна. Він все ще живе під законами останнього китайського імператора. Урочиста її хата буде зібрана як Пекінський готель планує розширити
46 років. Португальська. Тексти пісень, а це означає: Його тіло варено полоіо і цекети. Для того, щоб отримати і ходити, вона використовує крапки з звичайних дерев'яних гілок, щоб піти в її друзів і дивитися їх грати карти. Його друзі дражнити і втілювати його, але він каже, що вони люблять його. Незважаючи на серйозні захворювання, він постійно жартує і посміхається.
103 роки. Португальська вдова. Вона тільки носить чорною пам'яттю чоловіка. Він загинув на початку 20-х років, як і багато португальських рибалок. Більшість португальських жінок є католицькими і залишатися дружинами для відпочинку їх життя.
88 років. Нативна американка племени Наваха. Він живе в Арізоні.
105 років. Італійська з Сицилії. Його сім'я переїжджає до США 101 років тому. 18 років працював на цементному заводі в Техасі. Пізніше його сім'я змушена летіти до Каліфорнії від ексторіоністів з чорного чоловічого клану. У 1920 р. він перебіг поїзда з хобами (похідні працівники). Під час роботи в парку жовтий камінь, він один раз шоок руки з президентом Хоувером. У віці 40 років відкрив свій квітковий магазин і став флористом. Він знову тричі, нарешті, о 89. На своїй 105-й день народження він відвертав пару келихів вина, потім танцював з дівчатами, лікарем і «блондинка медсестра». й
429260
114 років і 226 днів. Африканський-американський, 3-й рекорд найдовшої живої планети і другий рекорд найдовшого життя в США. Її батьки були раби. Я завжди бачу, що я виріс, ніколи не оживився. Вона не курила або напою і побачила лікаря вперше у віці 100 років. Одружена за 72 років. Вона має три дітей, п'ять онуків, 46 великорослих, 95 великогабаритних і 38 великогабаритних-греат-грейт-гранди.
р.
106 років. Нативний американський, найстаріший мешканець племени. Вона працювала з батьком на фермі і пароварі. Вона була одружена двічі. Останній шлюб тривав п'ятдесят років.
112 років і 111 днів, африкансько-американський, найстаріша людина в Сполучених Штатах і 16-а найстаріша людина в світі. Він також є найстарішим живим ветераном Першої світової війни, присудженими медалями Вікторії, Професіоналізму, Legion of honor. Повернувшись з війни, він одружився і почав землеробство. Отець сім. У віці 75 років працювала в неділі. Я ніколи не копчений, відвертий або приймати таблетки (навіть аспірин). Він поїхав до 106 років, коли його діти повинні приховати свої ключі.
до