Виняток з реальних переговорів контролерів повітряного руху. Дуже весело вранці. Хоча вони можуть бути смішними, але пасажири нічого не знають, і вони далеко від сміхання.
Політ Xxx, як ви є одним з багажних люків.
СП: "О, дякуємо вам, вежу, але ви, ймовірно, помилитеся люком нашого допоміжного електростанція для багажного відсіку."
D: "Окай, я віддаю тебе."
У літаку починається прискорення.
D: дошка XXX, erm ... Шукайте, як ваш допоміжний блок живлення витікає багаж. . . ?
D: So-and-so, вам потрібно мереживне освітлення для посадки? ?
Т: «О, приїжджайте, нехай без нього.»
D: "Та добре, бо у нас немає." D (молодий зелений, з інструктором): "Борґе ХХХ, взяти Ешлон 60."
Немає реакції.
D: "Flight XXX, взяти Echelon 60."
Сила.
D (nervous): "Файт ХХХ, відповідь на диспетчера."
Інструктор відправника: Я даю наконечник: можливо, його радіо не працює? ?
D: Board XXX, якщо ви можете почути мене, натисніть на тангенс один раз. Якщо ви не можете почути мене, натисніть двічі!
Пілот (клацання тангенс): "клацання лизати."
Пілот (допомагає розірвати важкі перешкоди в повітрі): Pshsh, качка, качка, psh, качка.
D: "Ух ... Я не можу почути вас, всі шуми. Вона звучить, як ви смокче шланг для поливу.
D: "Ойдіть, щоб пролежати один або три."
T: Okay, вниз до коліна три-один.
D: Відповідь неправильна, але це гарна ідея. Я змінив мій розум, перейдемо до трьох . . ?
По-новому пілоту, після довгого очікування, нарешті, стюардеси до сходу, а потім знаходить, що є два собаки на ньому.
П (ангрі): Вежа, ебать, я отримав два ебать собаки прямо в середині lane. ?
D (не дуже флуент англійською мовою): "Сір, підтвердіть своє повідомлення: два собаки трахаються в середині провулка?" ?
Контролер підходу (жінка) має право передати дошку до регулятора кола (люда)
Т: Ось 12 миль на північний захід провулку 5.
D: "Ви розумієте, що все зрозуміло між вами і аеропортом, що дозволяє висаджувати з прямої лінії до провулку 5."
П (за інерцією після спілкування з жіночим відправником): "Передача землі від прямо до провулку 5, дякую вам MADAM. . . ?
D: So-and-so, ви просто сказали мені madam! Земельна ділянка з прямим забороною, зупинка спуску, збереження поточної висоти, поворот на землю за 20 хвилин.
D: дошка XXX, у вас є міжсекційна сторона 6 кілометрів, напрямок на 10 годин.
Т: «Див мені ще один довідник, у мене є електронний годинник».
Пілот, деякі літаки, щоб дочекатися його виходу, віщає: "Я вже трахнув чекати!"
Д: «Останній на повітрі, негайно зателефонуйте!»
T: "Я сказав, що я трахнув, не stupid!"
Відправник намагається розташувати пілот-студент, втрачений в повітрі після довгого рейсу.
Q: Що було ваше останнє розташування? ?
Т: "Коли я був другим в лінії, щоб зняти."
DC-10, висаджений при надлишку рекомендованої швидкості, не може гальмувати і протягом тривалого часу рулони по провулку.
D: So-and-so, в кінці провулка, змусити енергетичний поворот направо. Що, звичайно, якщо ви можете. Якщо ви не можете, залиште аеропорт на дорогу, поверніть на перехрестя і поверніть до аеропорту.
Німецький пілот Lufthansa в аеропорту Мюнхена просить наземний контролер німецькою мовою приблизний час вильоту.
D: Якщо ви хочете відповісти, ви повинні попросити англійською мовою. ?
Я німецька, пілотування німецького літака і я в Німеччині. Чому варто говорити англійською мовою?
Анонімний пілот іншого літака відповідає бездоганному англійському акценту:
Як ви втратили світову війну!
SP: Вежа, коли ми відпустили, ми побачили деякі мертві тварини на далекому кінці смуги. ?
D: "На борту чекаю зняти, ви почуєте?"
Пилот чекає вийматися: "Ведмедя". Ми вже повідомляємо наш постачальник продуктів харчування. ?
Жіночий наземний контролер, на межі хістерії:
Рейс 2771, де ви збираєтеся? Я сказав вам, щоб включити таксі "C", ви перетворили на "D"! Не можна сказати C з D? О, мій Бог, ви отримали мене всі змішані! Проживання, де ви і не перейдемо до того, як я скажу вам, що робити! Я хочу сказати вам, коли я кажу, і як я кажу це! Ви розумієте, 2771?
Після цього тирда на повітрі, з явних причин, була тиша, яка через деякий час зламала голос пілота:
Я коли-небудь був одружений з вами?
D: So-and-so, перемикач до 119.3.
Сила.
D: So-and-so, перемикач до 119.3.
Сила.
D: "Бай так, можна почути мене?"
Довга пауза.
Т: «Викликати рейс?
D: Я вже чотири рази. Перемикач до 119.3"
Т: Ні, ви тільки сказали нам три рази.
Приблизний пілотний підхід до невеликого провінційного аеропорту вночі:
- Вежа, вгадайте, що я?
Направляючий супервайзер подовжує свою руку на панель управління освітленням смуги і відрізає всі висаджувальні вогні.
- В першу чергу ви думаєте, де ми? :-D ~
D: Frans Air 1234, вказати тип повітряного судна. Ви A-320 або A-340?
P (імпортант): Airbus-340, звичайно!
D: У цьому випадку вам не складно перетворити на інші два двигуни і почати сходження на непривабливий курс 2,000 футів за хвилину?
На онон, на землю чекали дозвіл на в'їзд.
T: HSE, це Alitalia-1234, ви маєте хороші новини для нас?
Д: Так. Дякуемо! . . ?
Аеропорт Штутгарт.
D: "Lufthansa 5680, швидкість падіння до 170 вузли"
СП: Це як Франкфурт. Ось один з двох, або 210 або 170. Але ніщо, ми гнучкі люди.
Д: Так ми. Повільніть до 173 вузли. . . ?
Пілот Boeing 747 United Airlines намагається жартувати з повітряним контролером Сідней, Австралії.
SP: Хороший ранок Сідней, це Об'єднані XXX, ми 50 миль від готелю і ми можемо побачити ваш острів. . . ?
D: Я отримую це, Об'єднаний... Я даю вам літати на острові двічі, а потім ви можете земля.
Депатч до американського пілота:
Зменшити до 6000 футів, атмосферний тиск на 1011 мілібярів.
Чи можна ви поставити його в дюймах ртуті?
- Гаразд, до 72,000 дюймів ртуті, 1011 мілібар тиску.
Громадянська площина, що засвідчена Міністерством оборони, очікується в лінії зльоту.
D: "Flight XXX, ім'я вашого призначення."
Т: "Дяку інформацію."
Пауза.
Політ ХХХ, тримайте чек на вашу чергу.
Т: "У, як довго ми можемо чекати? ?
D: «Це оголошення інформації. . ?
Над Германією.
D - до літака італійської авіалінії: "Алілія ХХХ, відповідь на диспетчер"
Сила.
D: "Alitalia XXX, відповідь на відправник"
Сила.
D: "Alitalia XXX"?
Анонімний німецько-спроданий пілот: «Такі» мають спонтанний удар Р
Над Англією.
Air France 123, переключіть на частоту наземного контролера і удачу в сьогодні французька футбольна матч проти Англії.
Анонімний англійський пілот іншої літаки: "Не розумієте, ти серйозний?" ?
Д: Що! Ірландці.
D: "KLM, що продовжується до проходу, ви четверта лінія, третій перед вами."
КЛМ: «Чи не буде?
Т: «Тверження, як довго знімається?
D (погано): "Увімкніть, ви не повинні чекати на всіх, я даю зліт."
СП: "Різд"? На мене є дев'ять сторін!
Д: «Увімкнено, це нарешті отримав на idiot і зупинився час! й
Відправник направо призупинив 30 днів.
D: "737, ви бачите літак попереду вас?"
737: "Таке право, ми бачимо."
Автобусні пілотні жарти, «Подивитися, скоригувати: ви повинні сказати: «У вас є гарний Airbus попереду тебе».»
D: 737, стежте за красивим автобусом, щоб промити одну або вісімку.
737: "У, um, um, добре, ми будемо слідувати за цим страшним автобусом, щоб промити одне або вісім." . . "
Завантажується транспортна площина для перевезення в Ірландії рідкісні види куща (маленька птаха розмір гребінця) на завантаження. На дошці також навантажується Landrover SUV.
П: «Грубим Дроф і Лєровер»,
Д: «Ум, я розумію тебе правильно? Ви завантажили дерево «Ландровер»?
Самий пілот, в одному диханні, без коми: "Попередити готовий зняти!"
D: Я сподіваюся не. . ?
Два британських винищувачів літають поруч. Пілот одного винищувача до пілота іншого:
Шукайте, чи є вхідний причіп за мною?
- Ні.
до Так, buddy, ви на вогонь...
Пілот італійської Алітлії, розбиття через перешкоди:
Це Італія 1234, запит на дозвіл на зміну поїзда.
Genitals 1234, зайняти ярус 230.
- Христос присутній між християн Ми Alitalia, A, EL, E, TE, A, EL, E, I!
Недосвідчений відправник до пілота Каса-212 (малий двокамерний літак з недорогим пусковим редуктором):
- Дошка уваги XXX, у вас є шасі в вивільне положення!
до Дуже дякую! В цьому положенні з 1986 року.
Дубай. «Фінгеріш» пілот американського автобуса на ходу:
- Вежа, говорить дошка XXX, у мене є всі чотири (інгресивні) стрижні і світло, готовий вийти!
Пілот наступного літака в лінії відповідає:
Я ніколи не хотів сказати, що, buddy, але це виглядає як у вас є всі п'ять штанги на вогонь. У вас є допоміжна електростанція на вогонь ...