910
Улюблені дорослі фільми нашого дитинства
Чудовий!
- k_s_u_s_h_a пише:
Фільми в житті дитинства провели величезне місце.
Моє батьківство і я пішов до кінотеатру в ці вихідні дні. Неподалік від нас був невеликий «Будівельник», на 30 центів на сеанс, а для двохчастих – 50. Ще один кінотеатр, який далеко від нас "Донецька". На першому поверсі була невелика казка, ігрові автомати та кафе. Одного разу, до речі, я був дуже серйозно подряпиний пальця мавпи, з яким я спробував псувати печиво. Єдине, що врятувало мене, що я зносила в'язані рукавички, один з пальчиків якого був незрівняний. Квитки в цьому кінотеатрі «брутал» два-три рази дорожче.
Я пам'ятаю в якому театрі я бачив фільм. Або вдома перед телевізором, або в домашніх умовах. Де я сіла і що я зробив ...
Пригоди Sherlock Holmes і Dr. Watson
р.
Для мене, Sherlock Holmes є додому, затишний.
На холодних зимових ночей я люблю дивитися The Baskerville Dog.
Без назви зірки
Я не думаю багато, коли я бачив цей фільм знову. І тоді я не покажу, що це здавалося мені, і я не подумав себе. Що таке радість, коли я не... Він тут! Я абсолютно люблю цей фільм... Мій ніжний і ніжний звір.
Цей фільм має особливий дух для мене. Я дивився в білоруському селі онуків. І я постійно впадаю між мамою і татом. Моя мама дідусь будинок був свого роду в середині села, і мій дад був на околиці, і мій дад мав колір телевізора, і мій мама мав чорний білий. Але мій мати мав величезний сад, гойдалки в деревах. І так після першого епізоду я походжу в поле до дому моєї матері... Я перейде на поле. Мені 9 років.
Скло води
Капітан Meshem? Чи є ім'я красивої королеви?
Цирк принцес
Р
Скільки я прикрашений пан X.
Труффальдіно з Бергамо
Р
У мене є особлива історія з цією плівкою. Четвертий сорт. Я голова правління. Невелика хмарність вранці. А уроки закінчилися навколо 12:25. Я збираю додому, щоб змінити одяг, і є цей фільм. На 14, 30, фільм закінчився, я дивлюсь на годинник і я хворий. Я збираюся... Це був таким чином, щоб перейти в клас і брехати про втрачений ключ. Але сам фільм, якби оселилися цей смак замка, який особливо солодкий.
Формула любові
р.
Ще одна особлива історія.
Небесні ковпачки
Зрозуміло, я не закохався в любові з ким-небудь.
У музику і погляди, ймовірно.
пігмалізм
Бажаю, що я можу перейматися. Як тільки один
Я бачив це в моєму житті, і це виглядає, як це трохи...
Собака в сіна
Боярський ... музика ...
Жінка в білому кольорі
р.
Я дивився його в кінотеатрі Будівельник. Я 8-9 років, ми проходимо через півтеку, схожу на волосінь, в якій Абдулов вперше зустрічає жінку в білому кольорі. Я не знаю, як описати ці почуття, коли ви боїтеся, і я люблю боятися.
Ніколо Паганіні
Трохи страшно для мене був фільм. І пірсинг...
Я полюблю музику Поганіні.
Червоний і чорний.
Я кохаю книгу, я любила кіно.
Істина є невеликою інфуріцією прямо зараз. Це занадто манісний або ...
Катерина
3250Р. 3700Р.
Війна та мир
Перша любов.
р.
Герой нашого часу
Ті останні чотири кіно, я сподобалося більше як картина.
Я ще не глухий в глибини трагедії. (Подивитися ніжний і ніжний звір)
Михайло Ломоносов
р.
Незважаючи на невелику роль у фільмі Олега Меншікова, я закохався з ним.
до точки ... І з якоїсь причини я хотів би його перехопити Лієпа з Ломоносова.
Охорони, йти!
р.
Ну, ці красиві - окрема пісня.
Перший раз я бачив фільм у 8 класах. Ми відсвяткували Новий рік з 18 дівчатами від однокласника (перший раз за межами сім'ї), а в наступний день 1 січня 1988 року, за шість годин, коли він був вже темним, дівчатам однокласників прийшли до мене. А переплетені з тортами і маслинами, ми сідаємо вниз, щоб подивитися фільм. Не дивлячись на те, що в нас немає, ми зв'язуємо ... Після того, як фільм почав говорити про те, хто «забирає» Тексти пісень, а це означає: Тоді я думаю, що я вибрав Belov і Olenev. Без можливості зупинитися в одному... ) І скільки разів я виглядав так багато і мій серце перерву в два?
Здається, що наступного року, також в новорічних святах, друга частина «Віват, Гардемарини!». Дуже холодно і мало людей в кіно. І після того, як фільм, буквально в вечірці, у мене була лихоманка і я був жахливо. Але не шкодую.
Я дивився третя частина Гардемарини після школи, я не хотів це взагалі. Я звик до того, що я любив і чекав так багато. Я не хочу переглянути його. Зрозуміло мені. Я дуже сподобалося книгу в всіх трьох частинах. І вона відрізняється про її...
Husar літати квадрон
Тексти пісень, а це означає: І привіт, щоб закохатися знову! Я захопив принцесу, тому що вона була такою. Ростоцький – обтяження. Дуже дякую :)
Не піднятися, не піднімайте.
Забуті нещастя,
Нехай дивовижники пристрасного відпочинку,
Не дратує рани життя.
Або ж не знімайте кришку,
Для мене простіше.
Чим помилкова холодна кров,
Чим мій глуздий мир.
Прийшов ліміт пристрастей.
Захворювання душі,
І привид фіерських ночей
Неймовірно, неминуче.
І всі анексії солодких днів,
І язик нестерпний,
І сердечка конфультивовані,
І смерть і життя, коли ви познайомитеся з нею.
Він пішов,
Миро бажаємо на голівці.
Але кров краплі від рани.
І мій грудей болить.
Гусар балада
, Україна
Новий рік і Люба...
романтика
Еххххххххххх. У 8 класі я був в лікарні, і це так сталося, що три дівчата мій вік і три хлопчики... І так ми були цікавими і хорошими з одного боку. Але як завжди в цьому віці: Оля любить Мишу, Міша любить Xyusha, Xyusha любить Рома, і Рома любить Оля. . )
Я був chargé d'affaires для передачі любовних нот від Roma Ole. Ми стояв з ним на тривалий час в пральній кімнаті і промовилися про завічі своєї любові. І я був так відчайдушно в любові з ним. А потім ми зібралися в грі (кімнати в лікарнях, де є телевізор) і Cruel Romance. Ми сидимо поруч з Румою в дитячих кріслах, і він якось провів свою руку. Я боївся переїхати... Я хотів стрибати на стелю з щастям, а серце санга вздовж «Старий джмелі, на ароматних хмільах». . . ?
Поза «69»
Це не про любов, але про щастя пологів.
Солодкий.
Леді з собакою
Я думаю, що я розумію ці фільми багато пізніше.
Коли я був дитиною, я просто любив почуття.
Весілля в Малинівці
()
Дві кролики.
Інженер Гарін розпад
Борисов в цьому фільмі подобається чоловіка, що я можу бути в.
Я впала в любов...
крадіжка.
р.
з Вертинської...молодший
Пердят-перший
Комсомолети
Скільки я любив Євгена Урбанського.
Як загинув рано. . ?
Державний кордон
Кілет Дон
Ah, Axinha ...
Шапаєв
Р
Біла пустеля сонце
Партнери
oooooooooo
Так, так, так, вперед знову!
Дея ву
Балада про солдата
Крани літати.
Він все ще перетворюється всередині, коли я вигляд...
Чисті лижі
Урбан -- Я сказав вам.
Сімнадцять Моментів весни
Зима, я живу з нянькою, бо мій мама в лікарні (до 8 років ми проживали з нею).
На няні після дитячого садка, увечері всі сидять, щоб подивитися фільм. Спостереження безшумно, вимірювання... Я потім дозріває в ліжку довгий час перетравлює щось нереальне, доросле.
Електронний дзвінок
Увечері мій мама і я дивився фільм, і вдень після школи я побігла додому, щоб мати час для повторення. Є багато речей в цьому кіно для мене. А села схожі на наші, білоруські. Війна ... коли вона охоче в дідівських оповіданнях ...
Довга дорога в сутінки
Я любив Едгар і хотів бути як Марта. Лід (ви теж?),
Я був народився в березні. . . . )
Місце зустрічі не можна змінити.
Перший раз я бачив його в дитячому садку. Але це здається
Я розумію. І вона sobbed desperately в останні постріли...
Тегеран-43
Костолевський... кохана Костолевська...
До озера
Я зараз дратує спосіб мови...
Але потім я дуже сподобалося це ...
Всі старі чоловіки йдуть до бою.
Crowdy ... клен зелений ...
Любов Алешкіна
Волонтери
Максим Перепелика
За останні чотири фільми з Леонідом Булем я не можу сказати, що я був закоханим у шафи або героями Абдулову і Костолевського, він схожий на мене, хто отримує дзвінок, коли це погано. Як Urban, загинув рано. Я так шкода. . . ?
Дівчата.
Про Пенков.
Я ще не можу дивитися цей фільм безпечно.
Tikhonov є вука.
Будинок I жити в
Я не отримав гарну картину, але цей фільм був
Одне з найбільш спеціалізованих дітей.
Весна на вулиці Зареч
Приїхати завтра.
Гарний, бабуся!
р.
Поранені тут дива... Як скрізь,
Так не лякала.
Gaidayev - всі наші
Операція Y та інші пригоди Шурік
Кавказька в'язниця, або Нові пригоди Шурік
Алмазна рука
р.
Іван Васильович змінює професію
Три плюс два.
Я люблю дивитися його влітку.
Міська романтика
Пронизливий фільм...
Прогулянка по Москві.
Похідні ворота
На жаль, я не впада в любов з Меншіковом тут. Я не розумію,
Дівчата знаходять в цьому погані і нісний молодий чоловік ... Маленький Схо, не розумів.
Любов знову.
Я шукаю цей фільм пізніше, ніж я зробив, коли я був дитиною.
Читати Радзінський ... Це більше, ніж я можу сказати.
Три застави на плаванні
Москва не вірить у сльози
Коли я хочу відчувати себе комфортно в моєму серці, я шукаю.
Ah, vaudeville, vaudeville ...
Пісня «Ах, ніч». ?
"Не вірить"
Жінка, яка співає
Ми спостерігали з матір'ю в кіноконструкторі. Я був в шок... І з тих пір
Я люблю Пугачов нескінченно. Що б вона зробила, одягнена і розмовляла про ...
Душа.
36841734
Сценарій цього фільму також був написаний для Пугачова. Але вона сварила з режисером і запросила Ротару. Ми переглядали цей фільм у найбільшому Донецькому кінотеатрі, коли мавп трохи мій зубець. Тоді я був шокований плівкою. Я ніколи не бачив його знову, але іноді, коли на телевізорі були підбір фільму, вони скажуть, "Я пишу до дна, до тих, на морі". . ?
Я дійсно, дійсно хочу, щоб побачити цей фільм знову.
карнавал
Я не міг зрозуміти, як ABDULOV може поцікавитися Муравіовою, і в цілому відчуває щось для неї. Я думав цей союз був абсурдом. Товстий і розумний Вона і Мрія половини жіночого населення СРСР.
Найчарівніший і привабливий
До речі, вони зібралися разом, але цей час більш правдивий.
Я не можу сказати добре.
Ви бачили цей фільм? Я відчую себе, як мало хто знає його.
Головний герой в ньому терористично схожий з власним батьком, навіть у спосіб виступу.
Люблю чоловіка
Праска долі, або легкий пором!
Я побачила цей фільм від початку до кінця, коли я був 25. До цього я просто переключив канали. Я не хотів нічого... І тут... Я не розумію.
Офіс романтика
Андромеда Nebula
Догляд за жінками
Літо. Стаф. Ми проживали в оздоровчому центрі в одноповерховому будинку. Під вікнами, величезними березами і сосновими деревами, а вранці під вікнами будинку ми збираємо гриби і відразу ж обсмажуємо їх... І як у всіх центрах відпочинку був великий зал з телевізором, де вечори приїхали відпочиваючими.
Що відпустку, до речі, було настільки незабутнім для мене. Я зроблю друзів з дівчиною з Петра, яка була відпусткою з її бабусям. І після 17 років ми назвали цей бабуся і вона визнали нас і згадували, і мій мати і я вперше в Санкт-Петербурзі, залишався з нею. Я не бачив Вона викладає аналітичну математику в Канаді.
Але я про кіно. Чи має він два або 3 епізоди? Я пам'ятаю чекаю, що сталося поруч... Пісні здаються надзвичайними!
Карін, я розповім вам, що ваш крок, Дядько Коля (для мене), був пов'язаний з Антоновим всім дитинства? Він колись сян Антонов в куртку з трьома штабовими руками, і ваш дад говорить «Я маю» і витягує з шафи, що в залі куртки, в руках трьох кварталів, здається світло-сірий або бежевий. Всі спогади батьківського дитинства були з Антоновим.
Особливо це:
Завантажити Юрій Антонов - Море
Крю
Я не хотів би Філатов в інших фільмах, але він виграв мій серце.
Тим не менш, коли кров'яни сповідували свою любов до льотчика Тома.
Мапа
р.
Я був у третьому класі, коли я вперше побачив фільм. Що відбулося надзвичайне ... Я на боці злочинців.
Чистий англійський вбивця.
р.
Це також фільм в серії, де я хотів би бути боїться. Уявіть, як ми відірвали від світу сніговими дрифтами в якомусь благородному гнізді. І це, де починається найцікавіше...
Десяти нігерів
Як і "Purely English Murder" і майже як Sherlock Holmes - затишний.
Людина від Capuchin Boulevard
Я любив Миронову як актора дуже пізно, до цього фільму він був мені.
пердят Що я був... Люблю після смерті...
Він не бачив свого останнього фільму.
Незвичайне диво.
р.
Я шукаю, щоб побачити ці два фільми на День Нового Року. Я сподіваюся, що до тих пір, поки я живу, я не зміню цю традицію. Ці два фільми повернулися до того, де мій серце припинив. І це так болісно бачити, що зараз з Олександром Абдуловим. Отримати його добре.
Магія.
Я вирішив не показати, і не вставляти Solaris, Stalker, Nostalgia, Дзеркало і т.д.
Коли я був дитиною, я не розумію фільми, як це. Тексти пісень, а це означає: Вони рубають мене ...
до
- k_s_u_s_h_a пише:
Фільми в житті дитинства провели величезне місце.
Моє батьківство і я пішов до кінотеатру в ці вихідні дні. Неподалік від нас був невеликий «Будівельник», на 30 центів на сеанс, а для двохчастих – 50. Ще один кінотеатр, який далеко від нас "Донецька". На першому поверсі була невелика казка, ігрові автомати та кафе. Одного разу, до речі, я був дуже серйозно подряпиний пальця мавпи, з яким я спробував псувати печиво. Єдине, що врятувало мене, що я зносила в'язані рукавички, один з пальчиків якого був незрівняний. Квитки в цьому кінотеатрі «брутал» два-три рази дорожче.
Я пам'ятаю в якому театрі я бачив фільм. Або вдома перед телевізором, або в домашніх умовах. Де я сіла і що я зробив ...
Пригоди Sherlock Holmes і Dr. Watson
р.
Для мене, Sherlock Holmes є додому, затишний.
На холодних зимових ночей я люблю дивитися The Baskerville Dog.
Без назви зірки
Я не думаю багато, коли я бачив цей фільм знову. І тоді я не покажу, що це здавалося мені, і я не подумав себе. Що таке радість, коли я не... Він тут! Я абсолютно люблю цей фільм... Мій ніжний і ніжний звір.
Цей фільм має особливий дух для мене. Я дивився в білоруському селі онуків. І я постійно впадаю між мамою і татом. Моя мама дідусь будинок був свого роду в середині села, і мій дад був на околиці, і мій дад мав колір телевізора, і мій мама мав чорний білий. Але мій мати мав величезний сад, гойдалки в деревах. І так після першого епізоду я походжу в поле до дому моєї матері... Я перейде на поле. Мені 9 років.
Скло води
Капітан Meshem? Чи є ім'я красивої королеви?
Цирк принцес
Р
Скільки я прикрашений пан X.
Труффальдіно з Бергамо
Р
У мене є особлива історія з цією плівкою. Четвертий сорт. Я голова правління. Невелика хмарність вранці. А уроки закінчилися навколо 12:25. Я збираю додому, щоб змінити одяг, і є цей фільм. На 14, 30, фільм закінчився, я дивлюсь на годинник і я хворий. Я збираюся... Це був таким чином, щоб перейти в клас і брехати про втрачений ключ. Але сам фільм, якби оселилися цей смак замка, який особливо солодкий.
Формула любові
р.
Ще одна особлива історія.
Небесні ковпачки
Зрозуміло, я не закохався в любові з ким-небудь.
У музику і погляди, ймовірно.
пігмалізм
Бажаю, що я можу перейматися. Як тільки один
Я бачив це в моєму житті, і це виглядає, як це трохи...
Собака в сіна
Боярський ... музика ...
Жінка в білому кольорі
р.
Я дивився його в кінотеатрі Будівельник. Я 8-9 років, ми проходимо через півтеку, схожу на волосінь, в якій Абдулов вперше зустрічає жінку в білому кольорі. Я не знаю, як описати ці почуття, коли ви боїтеся, і я люблю боятися.
Ніколо Паганіні
Трохи страшно для мене був фільм. І пірсинг...
Я полюблю музику Поганіні.
Червоний і чорний.
Я кохаю книгу, я любила кіно.
Істина є невеликою інфуріцією прямо зараз. Це занадто манісний або ...
Катерина
3250Р. 3700Р.
Війна та мир
Перша любов.
р.
Герой нашого часу
Ті останні чотири кіно, я сподобалося більше як картина.
Я ще не глухий в глибини трагедії. (Подивитися ніжний і ніжний звір)
Михайло Ломоносов
р.
Незважаючи на невелику роль у фільмі Олега Меншікова, я закохався з ним.
до точки ... І з якоїсь причини я хотів би його перехопити Лієпа з Ломоносова.
Охорони, йти!
р.
Ну, ці красиві - окрема пісня.
Перший раз я бачив фільм у 8 класах. Ми відсвяткували Новий рік з 18 дівчатами від однокласника (перший раз за межами сім'ї), а в наступний день 1 січня 1988 року, за шість годин, коли він був вже темним, дівчатам однокласників прийшли до мене. А переплетені з тортами і маслинами, ми сідаємо вниз, щоб подивитися фільм. Не дивлячись на те, що в нас немає, ми зв'язуємо ... Після того, як фільм почав говорити про те, хто «забирає» Тексти пісень, а це означає: Тоді я думаю, що я вибрав Belov і Olenev. Без можливості зупинитися в одному... ) І скільки разів я виглядав так багато і мій серце перерву в два?
Здається, що наступного року, також в новорічних святах, друга частина «Віват, Гардемарини!». Дуже холодно і мало людей в кіно. І після того, як фільм, буквально в вечірці, у мене була лихоманка і я був жахливо. Але не шкодую.
Я дивився третя частина Гардемарини після школи, я не хотів це взагалі. Я звик до того, що я любив і чекав так багато. Я не хочу переглянути його. Зрозуміло мені. Я дуже сподобалося книгу в всіх трьох частинах. І вона відрізняється про її...
Husar літати квадрон
Тексти пісень, а це означає: І привіт, щоб закохатися знову! Я захопив принцесу, тому що вона була такою. Ростоцький – обтяження. Дуже дякую :)
Не піднятися, не піднімайте.
Забуті нещастя,
Нехай дивовижники пристрасного відпочинку,
Не дратує рани життя.
Або ж не знімайте кришку,
Для мене простіше.
Чим помилкова холодна кров,
Чим мій глуздий мир.
Прийшов ліміт пристрастей.
Захворювання душі,
І привид фіерських ночей
Неймовірно, неминуче.
І всі анексії солодких днів,
І язик нестерпний,
І сердечка конфультивовані,
І смерть і життя, коли ви познайомитеся з нею.
Він пішов,
Миро бажаємо на голівці.
Але кров краплі від рани.
І мій грудей болить.
Гусар балада
, Україна
Новий рік і Люба...
романтика
Еххххххххххх. У 8 класі я був в лікарні, і це так сталося, що три дівчата мій вік і три хлопчики... І так ми були цікавими і хорошими з одного боку. Але як завжди в цьому віці: Оля любить Мишу, Міша любить Xyusha, Xyusha любить Рома, і Рома любить Оля. . )
Я був chargé d'affaires для передачі любовних нот від Roma Ole. Ми стояв з ним на тривалий час в пральній кімнаті і промовилися про завічі своєї любові. І я був так відчайдушно в любові з ним. А потім ми зібралися в грі (кімнати в лікарнях, де є телевізор) і Cruel Romance. Ми сидимо поруч з Румою в дитячих кріслах, і він якось провів свою руку. Я боївся переїхати... Я хотів стрибати на стелю з щастям, а серце санга вздовж «Старий джмелі, на ароматних хмільах». . . ?
Поза «69»
Це не про любов, але про щастя пологів.
Солодкий.
Леді з собакою
Я думаю, що я розумію ці фільми багато пізніше.
Коли я був дитиною, я просто любив почуття.
Весілля в Малинівці
()
Дві кролики.
Інженер Гарін розпад
Борисов в цьому фільмі подобається чоловіка, що я можу бути в.
Я впала в любов...
крадіжка.
р.
з Вертинської...молодший
Пердят-перший
Комсомолети
Скільки я любив Євгена Урбанського.
Як загинув рано. . ?
Державний кордон
Кілет Дон
Ah, Axinha ...
Шапаєв
Р
Біла пустеля сонце
Партнери
oooooooooo
Так, так, так, вперед знову!
Дея ву
Балада про солдата
Крани літати.
Він все ще перетворюється всередині, коли я вигляд...
Чисті лижі
Урбан -- Я сказав вам.
Сімнадцять Моментів весни
Зима, я живу з нянькою, бо мій мама в лікарні (до 8 років ми проживали з нею).
На няні після дитячого садка, увечері всі сидять, щоб подивитися фільм. Спостереження безшумно, вимірювання... Я потім дозріває в ліжку довгий час перетравлює щось нереальне, доросле.
Електронний дзвінок
Увечері мій мама і я дивився фільм, і вдень після школи я побігла додому, щоб мати час для повторення. Є багато речей в цьому кіно для мене. А села схожі на наші, білоруські. Війна ... коли вона охоче в дідівських оповіданнях ...
Довга дорога в сутінки
Я любив Едгар і хотів бути як Марта. Лід (ви теж?),
Я був народився в березні. . . . )
Місце зустрічі не можна змінити.
Перший раз я бачив його в дитячому садку. Але це здається
Я розумію. І вона sobbed desperately в останні постріли...
Тегеран-43
Костолевський... кохана Костолевська...
До озера
Я зараз дратує спосіб мови...
Але потім я дуже сподобалося це ...
Всі старі чоловіки йдуть до бою.
Crowdy ... клен зелений ...
Любов Алешкіна
Волонтери
Максим Перепелика
За останні чотири фільми з Леонідом Булем я не можу сказати, що я був закоханим у шафи або героями Абдулову і Костолевського, він схожий на мене, хто отримує дзвінок, коли це погано. Як Urban, загинув рано. Я так шкода. . . ?
Дівчата.
Про Пенков.
Я ще не можу дивитися цей фільм безпечно.
Tikhonov є вука.
Будинок I жити в
Я не отримав гарну картину, але цей фільм був
Одне з найбільш спеціалізованих дітей.
Весна на вулиці Зареч
Приїхати завтра.
Гарний, бабуся!
р.
Поранені тут дива... Як скрізь,
Так не лякала.
Gaidayev - всі наші
Операція Y та інші пригоди Шурік
Кавказька в'язниця, або Нові пригоди Шурік
Алмазна рука
р.
Іван Васильович змінює професію
Три плюс два.
Я люблю дивитися його влітку.
Міська романтика
Пронизливий фільм...
Прогулянка по Москві.
Похідні ворота
На жаль, я не впада в любов з Меншіковом тут. Я не розумію,
Дівчата знаходять в цьому погані і нісний молодий чоловік ... Маленький Схо, не розумів.
Любов знову.
Я шукаю цей фільм пізніше, ніж я зробив, коли я був дитиною.
Читати Радзінський ... Це більше, ніж я можу сказати.
Три застави на плаванні
Москва не вірить у сльози
Коли я хочу відчувати себе комфортно в моєму серці, я шукаю.
Ah, vaudeville, vaudeville ...
Пісня «Ах, ніч». ?
"Не вірить"
Жінка, яка співає
Ми спостерігали з матір'ю в кіноконструкторі. Я був в шок... І з тих пір
Я люблю Пугачов нескінченно. Що б вона зробила, одягнена і розмовляла про ...
Душа.
36841734
Сценарій цього фільму також був написаний для Пугачова. Але вона сварила з режисером і запросила Ротару. Ми переглядали цей фільм у найбільшому Донецькому кінотеатрі, коли мавп трохи мій зубець. Тоді я був шокований плівкою. Я ніколи не бачив його знову, але іноді, коли на телевізорі були підбір фільму, вони скажуть, "Я пишу до дна, до тих, на морі". . ?
Я дійсно, дійсно хочу, щоб побачити цей фільм знову.
карнавал
Я не міг зрозуміти, як ABDULOV може поцікавитися Муравіовою, і в цілому відчуває щось для неї. Я думав цей союз був абсурдом. Товстий і розумний Вона і Мрія половини жіночого населення СРСР.
Найчарівніший і привабливий
До речі, вони зібралися разом, але цей час більш правдивий.
Я не можу сказати добре.
Ви бачили цей фільм? Я відчую себе, як мало хто знає його.
Головний герой в ньому терористично схожий з власним батьком, навіть у спосіб виступу.
Люблю чоловіка
Праска долі, або легкий пором!
Я побачила цей фільм від початку до кінця, коли я був 25. До цього я просто переключив канали. Я не хотів нічого... І тут... Я не розумію.
Офіс романтика
Андромеда Nebula
Догляд за жінками
Літо. Стаф. Ми проживали в оздоровчому центрі в одноповерховому будинку. Під вікнами, величезними березами і сосновими деревами, а вранці під вікнами будинку ми збираємо гриби і відразу ж обсмажуємо їх... І як у всіх центрах відпочинку був великий зал з телевізором, де вечори приїхали відпочиваючими.
Що відпустку, до речі, було настільки незабутнім для мене. Я зроблю друзів з дівчиною з Петра, яка була відпусткою з її бабусям. І після 17 років ми назвали цей бабуся і вона визнали нас і згадували, і мій мати і я вперше в Санкт-Петербурзі, залишався з нею. Я не бачив Вона викладає аналітичну математику в Канаді.
Але я про кіно. Чи має він два або 3 епізоди? Я пам'ятаю чекаю, що сталося поруч... Пісні здаються надзвичайними!
Карін, я розповім вам, що ваш крок, Дядько Коля (для мене), був пов'язаний з Антоновим всім дитинства? Він колись сян Антонов в куртку з трьома штабовими руками, і ваш дад говорить «Я маю» і витягує з шафи, що в залі куртки, в руках трьох кварталів, здається світло-сірий або бежевий. Всі спогади батьківського дитинства були з Антоновим.
Особливо це:
Завантажити Юрій Антонов - Море
Крю
Я не хотів би Філатов в інших фільмах, але він виграв мій серце.
Тим не менш, коли кров'яни сповідували свою любов до льотчика Тома.
Мапа
р.
Я був у третьому класі, коли я вперше побачив фільм. Що відбулося надзвичайне ... Я на боці злочинців.
Чистий англійський вбивця.
р.
Це також фільм в серії, де я хотів би бути боїться. Уявіть, як ми відірвали від світу сніговими дрифтами в якомусь благородному гнізді. І це, де починається найцікавіше...
Десяти нігерів
Як і "Purely English Murder" і майже як Sherlock Holmes - затишний.
Людина від Capuchin Boulevard
Я любив Миронову як актора дуже пізно, до цього фільму він був мені.
пердят Що я був... Люблю після смерті...
Він не бачив свого останнього фільму.
Незвичайне диво.
р.
Я шукаю, щоб побачити ці два фільми на День Нового Року. Я сподіваюся, що до тих пір, поки я живу, я не зміню цю традицію. Ці два фільми повернулися до того, де мій серце припинив. І це так болісно бачити, що зараз з Олександром Абдуловим. Отримати його добре.
Магія.
Я вирішив не показати, і не вставляти Solaris, Stalker, Nostalgia, Дзеркало і т.д.
Коли я був дитиною, я не розумію фільми, як це. Тексти пісень, а це означає: Вони рубають мене ...
до