936
Улюблені дорослі фільми нашого дитинства
Чудовий!
- k_s_u_s_h_a пише:
Фільми в житті дитинства провели величезне місце.
Моє батьківство і я пішов до кінотеатру в ці вихідні дні. Неподалік від нас був невеликий «Будівельник», на 30 центів на сеанс, а для двохчастих – 50. Ще один кінотеатр, який далеко від нас "Донецька". На першому поверсі була невелика казка, ігрові автомати та кафе. Одного разу, до речі, я був дуже серйозно подряпиний пальця мавпи, з яким я спробував псувати печиво. Єдине, що врятувало мене, що я зносила в'язані рукавички, один з пальчиків якого був незрівняний. Квитки в цьому кінотеатрі «брутал» два-три рази дорожче.
Я пам'ятаю в якому театрі я бачив фільм. Або вдома перед телевізором, або в домашніх умовах. Де я сіла і що я зробив ...
Пригоди Sherlock Holmes і Dr. Watson
р.
Для мене, Sherlock Holmes є додому, затишний.
На холодних зимових ночей я люблю дивитися The Baskerville Dog.
Без назви зірки
Я не думаю багато, коли я бачив цей фільм знову. І тоді я не покажу, що це здавалося мені, і я не подумав себе. Що таке радість, коли я не... Він тут! Я абсолютно люблю цей фільм... Мій ніжний і ніжний звір.
Цей фільм має особливий дух для мене. Я дивився в білоруському селі онуків. І я постійно впадаю між мамою і татом. Моя мама дідусь будинок був свого роду в середині села, і мій дад був на околиці, і мій дад мав колір телевізора, і мій мама мав чорний білий. Але мій мати мав величезний сад, гойдалки в деревах. І так після першого епізоду я походжу в поле до дому моєї матері... Я перейде на поле. Мені 9 років.
Скло води
Капітан Meshem? Чи є ім'я красивої королеви?
Цирк принцес
Р
Скільки я прикрашений пан X.
Труффальдіно з Бергамо
Р
У мене є особлива історія з цією плівкою. Четвертий сорт. Я голова правління. Невелика хмарність вранці. А уроки закінчилися навколо 12:25. Я збираю додому, щоб змінити одяг, і є цей фільм. На 14, 30, фільм закінчився, я дивлюсь на годинник і я хворий. Я збираюся... Це був таким чином, щоб перейти в клас і брехати про втрачений ключ. Але сам фільм, якби оселилися цей смак замка, який особливо солодкий.
Формула любові
р.
Ще одна особлива історія.
Небесні ковпачки
Зрозуміло, я не закохався в любові з ким-небудь.
У музику і погляди, ймовірно.
пігмалізм
Бажаю, що я можу перейматися. Як тільки один
Я бачив це в моєму житті, і це виглядає, як це трохи...
Собака в сіна
Боярський ... музика ...
Жінка в білому кольорі
р.
Я дивився його в кінотеатрі Будівельник. Я 8-9 років, ми проходимо через півтеку, схожу на волосінь, в якій Абдулов вперше зустрічає жінку в білому кольорі. Я не знаю, як описати ці почуття, коли ви боїтеся, і я люблю боятися.
Ніколо Паганіні
Трохи страшно для мене був фільм. І пірсинг...
Я полюблю музику Поганіні.
Червоний і чорний.
Я кохаю книгу, я любила кіно.
Істина є невеликою інфуріцією прямо зараз. Це занадто манісний або ...
Катерина
3250Р. 3700Р.
Війна та мир
Перша любов.
р.
Герой нашого часу
Ті останні чотири кіно, я сподобалося більше як картина.
Я ще не глухий в глибини трагедії. (Подивитися ніжний і ніжний звір)
Михайло Ломоносов
р.
Незважаючи на невелику роль у фільмі Олега Меншікова, я закохався з ним.
до точки ... І з якоїсь причини я хотів би його перехопити Лієпа з Ломоносова.
Охорони, йти!
р.
Ну, ці красиві - окрема пісня.
Перший раз я бачив фільм у 8 класах. Ми відсвяткували Новий рік з 18 дівчатами від однокласника (перший раз за межами сім'ї), а в наступний день 1 січня 1988 року, за шість годин, коли він був вже темним, дівчатам однокласників прийшли до мене. А переплетені з тортами і маслинами, ми сідаємо вниз, щоб подивитися фільм. Не дивлячись на те, що в нас немає, ми зв'язуємо ... Після того, як фільм почав говорити про те, хто «забирає» Тексти пісень, а це означає: Тоді я думаю, що я вибрав Belov і Olenev. Без можливості зупинитися в одному... ) І скільки разів я виглядав так багато і мій серце перерву в два?
Здається, що наступного року, також в новорічних святах, друга частина «Віват, Гардемарини!». Дуже холодно і мало людей в кіно. І після того, як фільм, буквально в вечірці, у мене була лихоманка і я був жахливо. Але не шкодую.
Я дивився третя частина Гардемарини після школи, я не хотів це взагалі. Я звик до того, що я любив і чекав так багато. Я не хочу переглянути його. Зрозуміло мені. Я дуже сподобалося книгу в всіх трьох частинах. І вона відрізняється про її...
Husar літати квадрон
Тексти пісень, а це означає: І привіт, щоб закохатися знову! Я захопив принцесу, тому що вона була такою. Ростоцький – обтяження. Дуже дякую :)
Не піднятися, не піднімайте.
Забуті нещастя,
Нехай дивовижники пристрасного відпочинку,
Не дратує рани життя.
Або ж не знімайте кришку,
Для мене простіше.
Чим помилкова холодна кров,
Чим мій глуздий мир.
Прийшов ліміт пристрастей.
Захворювання душі,
І привид фіерських ночей
Неймовірно, неминуче.
І всі анексії солодких днів,
І язик нестерпний,
І сердечка конфультивовані,
І смерть і життя, коли ви познайомитеся з нею.
Він пішов,
Миро бажаємо на голівці.
Але кров краплі від рани.
І мій грудей болить.
Гусар балада
, Україна
Новий рік і Люба...
романтика
Еххххххххххх. У 8 класі я був в лікарні, і це так сталося, що три дівчата мій вік і три хлопчики... І так ми були цікавими і хорошими з одного боку. Але як завжди в цьому віці: Оля любить Мишу, Міша любить Xyusha, Xyusha любить Рома, і Рома любить Оля. . )
Я був chargé d'affaires для передачі любовних нот від Roma Ole. Ми стояв з ним на тривалий час в пральній кімнаті і промовилися про завічі своєї любові. І я був так відчайдушно в любові з ним. А потім ми зібралися в грі (кімнати в лікарнях, де є телевізор) і Cruel Romance. Ми сидимо поруч з Румою в дитячих кріслах, і він якось провів свою руку. Я боївся переїхати... Я хотів стрибати на стелю з щастям, а серце санга вздовж «Старий джмелі, на ароматних хмільах». . . ?
Поза «69»
Це не про любов, але про щастя пологів.
Солодкий.
Леді з собакою
Я думаю, що я розумію ці фільми багато пізніше.
Коли я був дитиною, я просто любив почуття.
Весілля в Малинівці
()
Дві кролики.
Інженер Гарін розпад
Борисов в цьому фільмі подобається чоловіка, що я можу бути в.
Я впала в любов...
крадіжка.
р.
з Вертинської...молодший
Пердят-перший
Комсомолети
Скільки я любив Євгена Урбанського.
Як загинув рано. . ?
Державний кордон
Кілет Дон
Ah, Axinha ...
Шапаєв
Р
Біла пустеля сонце
Партнери
oooooooooo
Так, так, так, вперед знову!
Дея ву
Балада про солдата
Крани літати.
Він все ще перетворюється всередині, коли я вигляд...
Чисті лижі
Урбан -- Я сказав вам.
Сімнадцять Моментів весни
Зима, я живу з нянькою, бо мій мама в лікарні (до 8 років ми проживали з нею).
На няні після дитячого садка, увечері всі сидять, щоб подивитися фільм. Спостереження безшумно, вимірювання... Я потім дозріває в ліжку довгий час перетравлює щось нереальне, доросле.
Електронний дзвінок
Увечері мій мама і я дивився фільм, і вдень після школи я побігла додому, щоб мати час для повторення. Є багато речей в цьому кіно для мене. А села схожі на наші, білоруські. Війна ... коли вона охоче в дідівських оповіданнях ...
Довга дорога в сутінки
Я любив Едгар і хотів бути як Марта. Лід (ви теж?),
Я був народився в березні. . . . )
Місце зустрічі не можна змінити.
Перший раз я бачив його в дитячому садку. Але це здається
Я розумію. І вона sobbed desperately в останні постріли...
Тегеран-43
Костолевський... кохана Костолевська...
До озера
Я зараз дратує спосіб мови...
Але потім я дуже сподобалося це ...
Всі старі чоловіки йдуть до бою.
Crowdy ... клен зелений ...
Любов Алешкіна
Волонтери
Максим Перепелика
За останні чотири фільми з Леонідом Булем я не можу сказати, що я був закоханим у шафи або героями Абдулову і Костолевського, він схожий на мене, хто отримує дзвінок, коли це погано. Як Urban, загинув рано. Я так шкода. . . ?
Дівчата.
Про Пенков.
Я ще не можу дивитися цей фільм безпечно.
Tikhonov є вука.
Будинок I жити в
Я не отримав гарну картину, але цей фільм був
Одне з найбільш спеціалізованих дітей.
Весна на вулиці Зареч
Приїхати завтра.
Гарний, бабуся!
р.
Поранені тут дива... Як скрізь,
Так не лякала.
Gaidayev - всі наші
Операція Y та інші пригоди Шурік
Кавказька в'язниця, або Нові пригоди Шурік
Алмазна рука
р.
Іван Васильович змінює професію
Три плюс два.
Я люблю дивитися його влітку.
Міська романтика
Пронизливий фільм...
Прогулянка по Москві.
Похідні ворота
На жаль, я не впада в любов з Меншіковом тут. Я не розумію,
Дівчата знаходять в цьому погані і нісний молодий чоловік ... Маленький Схо, не розумів.
Любов знову.
Я шукаю цей фільм пізніше, ніж я зробив, коли я був дитиною.
Читати Радзінський ... Це більше, ніж я можу сказати.
Три застави на плаванні
Москва не вірить у сльози
Коли я хочу відчувати себе комфортно в моєму серці, я шукаю.
Ah, vaudeville, vaudeville ...
Пісня «Ах, ніч». ?
"Не вірить"
Жінка, яка співає
Ми спостерігали з матір'ю в кіноконструкторі. Я був в шок... І з тих пір
Я люблю Пугачов нескінченно. Що б вона зробила, одягнена і розмовляла про ...
Душа.
36841734
Сценарій цього фільму також був написаний для Пугачова. Але вона сварила з режисером і запросила Ротару. Ми переглядали цей фільм у найбільшому Донецькому кінотеатрі, коли мавп трохи мій зубець. Тоді я був шокований плівкою. Я ніколи не бачив його знову, але іноді, коли на телевізорі були підбір фільму, вони скажуть, "Я пишу до дна, до тих, на морі". . ?
Я дійсно, дійсно хочу, щоб побачити цей фільм знову.
карнавал
Я не міг зрозуміти, як ABDULOV може поцікавитися Муравіовою, і в цілому відчуває щось для неї. Я думав цей союз був абсурдом. Товстий і розумний Вона і Мрія половини жіночого населення СРСР.
Найчарівніший і привабливий
До речі, вони зібралися разом, але цей час більш правдивий.
Я не можу сказати добре.
Ви бачили цей фільм? Я відчую себе, як мало хто знає його.
Головний герой в ньому терористично схожий з власним батьком, навіть у спосіб виступу.
Люблю чоловіка
Праска долі, або легкий пором!
Я побачила цей фільм від початку до кінця, коли я був 25. До цього я просто переключив канали. Я не хотів нічого... І тут... Я не розумію.
Офіс романтика
Андромеда Nebula
Догляд за жінками
Літо. Стаф. Ми проживали в оздоровчому центрі в одноповерховому будинку. Під вікнами, величезними березами і сосновими деревами, а вранці під вікнами будинку ми збираємо гриби і відразу ж обсмажуємо їх... І як у всіх центрах відпочинку був великий зал з телевізором, де вечори приїхали відпочиваючими.
Що відпустку, до речі, було настільки незабутнім для мене. Я зроблю друзів з дівчиною з Петра, яка була відпусткою з її бабусям. І після 17 років ми назвали цей бабуся і вона визнали нас і згадували, і мій мати і я вперше в Санкт-Петербурзі, залишався з нею. Я не бачив Вона викладає аналітичну математику в Канаді.
Але я про кіно. Чи має він два або 3 епізоди? Я пам'ятаю чекаю, що сталося поруч... Пісні здаються надзвичайними!
Карін, я розповім вам, що ваш крок, Дядько Коля (для мене), був пов'язаний з Антоновим всім дитинства? Він колись сян Антонов в куртку з трьома штабовими руками, і ваш дад говорить «Я маю» і витягує з шафи, що в залі куртки, в руках трьох кварталів, здається світло-сірий або бежевий. Всі спогади батьківського дитинства були з Антоновим.
Особливо це:
Завантажити Юрій Антонов - Море
Крю
Я не хотів би Філатов в інших фільмах, але він виграв мій серце.
Тим не менш, коли кров'яни сповідували свою любов до льотчика Тома.
Мапа
р.
Я був у третьому класі, коли я вперше побачив фільм. Що відбулося надзвичайне ... Я на боці злочинців.
Чистий англійський вбивця.
р.
Це також фільм в серії, де я хотів би бути боїться. Уявіть, як ми відірвали від світу сніговими дрифтами в якомусь благородному гнізді. І це, де починається найцікавіше...
Десяти нігерів
Як і "Purely English Murder" і майже як Sherlock Holmes - затишний.
Людина від Capuchin Boulevard
Я любив Миронову як актора дуже пізно, до цього фільму він був мені.
пердят Що я був... Люблю після смерті...
Він не бачив свого останнього фільму.
Незвичайне диво.
р.
Я шукаю, щоб побачити ці два фільми на День Нового Року. Я сподіваюся, що до тих пір, поки я живу, я не зміню цю традицію. Ці два фільми повернулися до того, де мій серце припинив. І це так болісно бачити, що зараз з Олександром Абдуловим. Отримати його добре.
Магія.
Я вирішив не показати, і не вставляти Solaris, Stalker, Nostalgia, Дзеркало і т.д.
Коли я був дитиною, я не розумію фільми, як це. Тексти пісень, а це означає: Вони рубають мене ...
до
- k_s_u_s_h_a пише:
Фільми в житті дитинства провели величезне місце.
Моє батьківство і я пішов до кінотеатру в ці вихідні дні. Неподалік від нас був невеликий «Будівельник», на 30 центів на сеанс, а для двохчастих – 50. Ще один кінотеатр, який далеко від нас "Донецька". На першому поверсі була невелика казка, ігрові автомати та кафе. Одного разу, до речі, я був дуже серйозно подряпиний пальця мавпи, з яким я спробував псувати печиво. Єдине, що врятувало мене, що я зносила в'язані рукавички, один з пальчиків якого був незрівняний. Квитки в цьому кінотеатрі «брутал» два-три рази дорожче.
Я пам'ятаю в якому театрі я бачив фільм. Або вдома перед телевізором, або в домашніх умовах. Де я сіла і що я зробив ...
Пригоди Sherlock Holmes і Dr. Watson

Для мене, Sherlock Holmes є додому, затишний.
На холодних зимових ночей я люблю дивитися The Baskerville Dog.
Без назви зірки

Я не думаю багато, коли я бачив цей фільм знову. І тоді я не покажу, що це здавалося мені, і я не подумав себе. Що таке радість, коли я не... Він тут! Я абсолютно люблю цей фільм... Мій ніжний і ніжний звір.

Цей фільм має особливий дух для мене. Я дивився в білоруському селі онуків. І я постійно впадаю між мамою і татом. Моя мама дідусь будинок був свого роду в середині села, і мій дад був на околиці, і мій дад мав колір телевізора, і мій мама мав чорний білий. Але мій мати мав величезний сад, гойдалки в деревах. І так після першого епізоду я походжу в поле до дому моєї матері... Я перейде на поле. Мені 9 років.
Скло води

Капітан Meshem? Чи є ім'я красивої королеви?
Цирк принцес

Скільки я прикрашений пан X.
Труффальдіно з Бергамо

У мене є особлива історія з цією плівкою. Четвертий сорт. Я голова правління. Невелика хмарність вранці. А уроки закінчилися навколо 12:25. Я збираю додому, щоб змінити одяг, і є цей фільм. На 14, 30, фільм закінчився, я дивлюсь на годинник і я хворий. Я збираюся... Це був таким чином, щоб перейти в клас і брехати про втрачений ключ. Але сам фільм, якби оселилися цей смак замка, який особливо солодкий.
Формула любові

Ще одна особлива історія.
Небесні ковпачки

Зрозуміло, я не закохався в любові з ким-небудь.
У музику і погляди, ймовірно.
пігмалізм

Бажаю, що я можу перейматися. Як тільки один
Я бачив це в моєму житті, і це виглядає, як це трохи...
Собака в сіна

Боярський ... музика ...
Жінка в білому кольорі

Я дивився його в кінотеатрі Будівельник. Я 8-9 років, ми проходимо через півтеку, схожу на волосінь, в якій Абдулов вперше зустрічає жінку в білому кольорі. Я не знаю, як описати ці почуття, коли ви боїтеся, і я люблю боятися.
Ніколо Паганіні

Трохи страшно для мене був фільм. І пірсинг...
Я полюблю музику Поганіні.
Червоний і чорний.

Я кохаю книгу, я любила кіно.
Істина є невеликою інфуріцією прямо зараз. Це занадто манісний або ...
Катерина
3250Р. 3700Р.
Війна та мир

Перша любов.

Герой нашого часу

Ті останні чотири кіно, я сподобалося більше як картина.
Я ще не глухий в глибини трагедії. (Подивитися ніжний і ніжний звір)
Михайло Ломоносов

Незважаючи на невелику роль у фільмі Олега Меншікова, я закохався з ним.
до точки ... І з якоїсь причини я хотів би його перехопити Лієпа з Ломоносова.
Охорони, йти!

Ну, ці красиві - окрема пісня.
Перший раз я бачив фільм у 8 класах. Ми відсвяткували Новий рік з 18 дівчатами від однокласника (перший раз за межами сім'ї), а в наступний день 1 січня 1988 року, за шість годин, коли він був вже темним, дівчатам однокласників прийшли до мене. А переплетені з тортами і маслинами, ми сідаємо вниз, щоб подивитися фільм. Не дивлячись на те, що в нас немає, ми зв'язуємо ... Після того, як фільм почав говорити про те, хто «забирає» Тексти пісень, а це означає: Тоді я думаю, що я вибрав Belov і Olenev. Без можливості зупинитися в одному... ) І скільки разів я виглядав так багато і мій серце перерву в два?
Здається, що наступного року, також в новорічних святах, друга частина «Віват, Гардемарини!». Дуже холодно і мало людей в кіно. І після того, як фільм, буквально в вечірці, у мене була лихоманка і я був жахливо. Але не шкодую.
Я дивився третя частина Гардемарини після школи, я не хотів це взагалі. Я звик до того, що я любив і чекав так багато. Я не хочу переглянути його. Зрозуміло мені. Я дуже сподобалося книгу в всіх трьох частинах. І вона відрізняється про її...
Husar літати квадрон

Тексти пісень, а це означає: І привіт, щоб закохатися знову! Я захопив принцесу, тому що вона була такою. Ростоцький – обтяження. Дуже дякую :)
Не піднятися, не піднімайте.
Забуті нещастя,
Нехай дивовижники пристрасного відпочинку,
Не дратує рани життя.
Або ж не знімайте кришку,
Для мене простіше.
Чим помилкова холодна кров,
Чим мій глуздий мир.
Прийшов ліміт пристрастей.
Захворювання душі,
І привид фіерських ночей
Неймовірно, неминуче.
І всі анексії солодких днів,
І язик нестерпний,
І сердечка конфультивовані,
І смерть і життя, коли ви познайомитеся з нею.
Він пішов,
Миро бажаємо на голівці.
Але кров краплі від рани.
І мій грудей болить.
Гусар балада

Новий рік і Люба...
романтика

Еххххххххххх. У 8 класі я був в лікарні, і це так сталося, що три дівчата мій вік і три хлопчики... І так ми були цікавими і хорошими з одного боку. Але як завжди в цьому віці: Оля любить Мишу, Міша любить Xyusha, Xyusha любить Рома, і Рома любить Оля. . )
Я був chargé d'affaires для передачі любовних нот від Roma Ole. Ми стояв з ним на тривалий час в пральній кімнаті і промовилися про завічі своєї любові. І я був так відчайдушно в любові з ним. А потім ми зібралися в грі (кімнати в лікарнях, де є телевізор) і Cruel Romance. Ми сидимо поруч з Румою в дитячих кріслах, і він якось провів свою руку. Я боївся переїхати... Я хотів стрибати на стелю з щастям, а серце санга вздовж «Старий джмелі, на ароматних хмільах». . . ?
Поза «69»

Це не про любов, але про щастя пологів.
Солодкий.

Леді з собакою

Я думаю, що я розумію ці фільми багато пізніше.
Коли я був дитиною, я просто любив почуття.
Весілля в Малинівці

()
Дві кролики.

Інженер Гарін розпад

Борисов в цьому фільмі подобається чоловіка, що я можу бути в.
Я впала в любов...
крадіжка.

з Вертинської...молодший
Пердят-перший

Комсомолети

Скільки я любив Євгена Урбанського.
Як загинув рано. . ?
Державний кордон

Кілет Дон

Ah, Axinha ...
Шапаєв

Біла пустеля сонце

Партнери

oooooooooo
Так, так, так, вперед знову!
Дея ву

Балада про солдата

Крани літати.

Він все ще перетворюється всередині, коли я вигляд...
Чисті лижі

Урбан -- Я сказав вам.
Сімнадцять Моментів весни

Зима, я живу з нянькою, бо мій мама в лікарні (до 8 років ми проживали з нею).
На няні після дитячого садка, увечері всі сидять, щоб подивитися фільм. Спостереження безшумно, вимірювання... Я потім дозріває в ліжку довгий час перетравлює щось нереальне, доросле.
Електронний дзвінок

Увечері мій мама і я дивився фільм, і вдень після школи я побігла додому, щоб мати час для повторення. Є багато речей в цьому кіно для мене. А села схожі на наші, білоруські. Війна ... коли вона охоче в дідівських оповіданнях ...
Довга дорога в сутінки

Я любив Едгар і хотів бути як Марта. Лід (ви теж?),
Я був народився в березні. . . . )
Місце зустрічі не можна змінити.

Перший раз я бачив його в дитячому садку. Але це здається
Я розумію. І вона sobbed desperately в останні постріли...
Тегеран-43

Костолевський... кохана Костолевська...
До озера

Я зараз дратує спосіб мови...
Але потім я дуже сподобалося це ...
Всі старі чоловіки йдуть до бою.

Crowdy ... клен зелений ...
Любов Алешкіна

Волонтери

Максим Перепелика

За останні чотири фільми з Леонідом Булем я не можу сказати, що я був закоханим у шафи або героями Абдулову і Костолевського, він схожий на мене, хто отримує дзвінок, коли це погано. Як Urban, загинув рано. Я так шкода. . . ?
Дівчата.

Про Пенков.

Я ще не можу дивитися цей фільм безпечно.
Tikhonov є вука.
Будинок I жити в

Я не отримав гарну картину, але цей фільм був
Одне з найбільш спеціалізованих дітей.
Весна на вулиці Зареч

Приїхати завтра.

Гарний, бабуся!

Поранені тут дива... Як скрізь,
Так не лякала.
Gaidayev - всі наші
Операція Y та інші пригоди Шурік

Кавказька в'язниця, або Нові пригоди Шурік

Алмазна рука

Іван Васильович змінює професію

Три плюс два.

Я люблю дивитися його влітку.
Міська романтика

Пронизливий фільм...
Прогулянка по Москві.

Похідні ворота

На жаль, я не впада в любов з Меншіковом тут. Я не розумію,
Дівчата знаходять в цьому погані і нісний молодий чоловік ... Маленький Схо, не розумів.
Любов знову.

Я шукаю цей фільм пізніше, ніж я зробив, коли я був дитиною.
Читати Радзінський ... Це більше, ніж я можу сказати.
Три застави на плаванні

Москва не вірить у сльози

Коли я хочу відчувати себе комфортно в моєму серці, я шукаю.
Ah, vaudeville, vaudeville ...

Пісня «Ах, ніч». ?
"Не вірить"
Жінка, яка співає

Ми спостерігали з матір'ю в кіноконструкторі. Я був в шок... І з тих пір
Я люблю Пугачов нескінченно. Що б вона зробила, одягнена і розмовляла про ...
Душа.
36841734
Сценарій цього фільму також був написаний для Пугачова. Але вона сварила з режисером і запросила Ротару. Ми переглядали цей фільм у найбільшому Донецькому кінотеатрі, коли мавп трохи мій зубець. Тоді я був шокований плівкою. Я ніколи не бачив його знову, але іноді, коли на телевізорі були підбір фільму, вони скажуть, "Я пишу до дна, до тих, на морі". . ?
Я дійсно, дійсно хочу, щоб побачити цей фільм знову.
карнавал

Я не міг зрозуміти, як ABDULOV може поцікавитися Муравіовою, і в цілому відчуває щось для неї. Я думав цей союз був абсурдом. Товстий і розумний Вона і Мрія половини жіночого населення СРСР.
Найчарівніший і привабливий

До речі, вони зібралися разом, але цей час більш правдивий.
Я не можу сказати добре.

Ви бачили цей фільм? Я відчую себе, як мало хто знає його.
Головний герой в ньому терористично схожий з власним батьком, навіть у спосіб виступу.
Люблю чоловіка

Праска долі, або легкий пором!

Я побачила цей фільм від початку до кінця, коли я був 25. До цього я просто переключив канали. Я не хотів нічого... І тут... Я не розумію.
Офіс романтика

Андромеда Nebula

Догляд за жінками

Літо. Стаф. Ми проживали в оздоровчому центрі в одноповерховому будинку. Під вікнами, величезними березами і сосновими деревами, а вранці під вікнами будинку ми збираємо гриби і відразу ж обсмажуємо їх... І як у всіх центрах відпочинку був великий зал з телевізором, де вечори приїхали відпочиваючими.
Що відпустку, до речі, було настільки незабутнім для мене. Я зроблю друзів з дівчиною з Петра, яка була відпусткою з її бабусям. І після 17 років ми назвали цей бабуся і вона визнали нас і згадували, і мій мати і я вперше в Санкт-Петербурзі, залишався з нею. Я не бачив Вона викладає аналітичну математику в Канаді.
Але я про кіно. Чи має він два або 3 епізоди? Я пам'ятаю чекаю, що сталося поруч... Пісні здаються надзвичайними!
Карін, я розповім вам, що ваш крок, Дядько Коля (для мене), був пов'язаний з Антоновим всім дитинства? Він колись сян Антонов в куртку з трьома штабовими руками, і ваш дад говорить «Я маю» і витягує з шафи, що в залі куртки, в руках трьох кварталів, здається світло-сірий або бежевий. Всі спогади батьківського дитинства були з Антоновим.
Особливо це:
Завантажити Юрій Антонов - Море
Крю

Я не хотів би Філатов в інших фільмах, але він виграв мій серце.
Тим не менш, коли кров'яни сповідували свою любов до льотчика Тома.
Мапа

Я був у третьому класі, коли я вперше побачив фільм. Що відбулося надзвичайне ... Я на боці злочинців.
Чистий англійський вбивця.

Це також фільм в серії, де я хотів би бути боїться. Уявіть, як ми відірвали від світу сніговими дрифтами в якомусь благородному гнізді. І це, де починається найцікавіше...
Десяти нігерів

Як і "Purely English Murder" і майже як Sherlock Holmes - затишний.
Людина від Capuchin Boulevard

Я любив Миронову як актора дуже пізно, до цього фільму він був мені.
пердят Що я був... Люблю після смерті...
Він не бачив свого останнього фільму.
Незвичайне диво.

Я шукаю, щоб побачити ці два фільми на День Нового Року. Я сподіваюся, що до тих пір, поки я живу, я не зміню цю традицію. Ці два фільми повернулися до того, де мій серце припинив. І це так болісно бачити, що зараз з Олександром Абдуловим. Отримати його добре.
Магія.

Я вирішив не показати, і не вставляти Solaris, Stalker, Nostalgia, Дзеркало і т.д.
Коли я був дитиною, я не розумію фільми, як це. Тексти пісень, а це означає: Вони рубають мене ...
до