Паранорма.

Паранорма.
Я дивлюся, якщо це реально чи реально?

Візьміть три літрові банки, кожен з них заповнюється двома ручними рисами (рака, неочищена) і заливається водою з крану, не досягаючи 2-3 см до вершини. На банках писуються зовні маркером листом C, H та D. Банки залишаються в одному номері метр один від одного.
Вони закриваються кришками, але свідомо не туго - просто покриті, доступ до повітря безкоштовно.
Кожен день, одночасно (але без вболівальникатичної точності), мій супротивник в спорі - недбалий, але відносний - відкрив кришки банок C і D в свою чергу і, згинаючи близько до банку (від рота до баночки не більше 15 см) сказав там один раз, відповідно, слова «Танк ви» і «Дурак».
Це тільки фізичні ефекти, які вона дозволила себе. Що вона подумала, побажала, або, як вона говорить, заслухала, ігнорував, і ми не обговорювали її, головне, що це було на відстані від банок. З міткою листа H, абсолютно нічого не зроблено. Через місяць, в Банку Д, був товстий шар чорного цвілі зверху, жахливий запах, і окремі зерна рису не можна відрізняти - або рису, що обумовлюється отриманими хімічними сполуками, або вони просто роблять дуже похмуру рідину з води.

У бані С кожен рис можна легко побачити, рідина залишалася прозорою, практично не була чорна плівка на поверхні, запах може бути викликаний кисло-чорним.

Банкомати Він був щось між, але ближче до S. Risinki видимим шматком, чорницею на поверхні практично немає.

Якщо ви хочете переглянути всі три банки разом:

З Я був про це, щоб сказати, що наслідки, описані вище, не мають видимого ефекту, я дав опонента $1,000 і відразу, відповідно до сюжету сина, який батько б'є не для гри, але для гри назад, вимагали помста.

Я був впевнений, що це просто поганий удачі. Більше проростків можна потрапити в банку D від старту, і більше грибів типу дріжджів могли потрапити в банки C і H. Оскільки продукти розвитку грибів є дисастроусом для мікробів і навпаки, в D банку, мікробів розроблені сильно, подрібнюючи всі грибкові культури з їх чорною плівкою, а в інших двох берегах, навпаки, грибкові культури дріжджів подрібнюють всі мікроби з їх кислотністю.
До мене пояснили леді з Інституту мікробіології. Як виходить, це не так просто.
Переможці помсти повторили перше, але вже 15 банок, п'ять з кожного з трьох типів С, Х і Д. Через два дні я бачив чітко, що всі п'ять D були покриті чорною плівкою, яка була відсутня в десять інших канатів.
Я дав вам другу тисячу греків і думав про це довго.
Ваша думка?
до