1260
День перед весіллям (10 фото)
У день перед весіллям хлопець назвав Чад був серйозний нещасний випадок.
На машині мухають в кисть, протікають через кілька разів і почали зануритися в тампон.
Хлопець зумів виїхати з авто і прогулятися по вулиці.
Дія адреналіну і шоку давав сили до хлопця.
Він був заспокійливим і, відповідно до нього, тільки думав його голову
«Весільне весілля», яке не може дозволити собі пропустити.
Коли він отримав додому, він попросив його мати, щоб взяти його до лікарні, як його біль у спині поступово погіршився.
Як виявилося, Чад мав зламаний хребта, і лікар загубив його навіть, поки він був повністю відновлений.
Але цей варіант не влаштував хлопця, який дивився на своє весілля і не міг «запустити» кохану.
Він просто відповідав своєму лікарю, «Я шкодую, але ця ситуація не влаштовує мене, я одружився завтра! й
Дивовижна сила!
р.
р.
На машині мухають в кисть, протікають через кілька разів і почали зануритися в тампон.
Хлопець зумів виїхати з авто і прогулятися по вулиці.
Дія адреналіну і шоку давав сили до хлопця.
Він був заспокійливим і, відповідно до нього, тільки думав його голову
«Весільне весілля», яке не може дозволити собі пропустити.
Коли він отримав додому, він попросив його мати, щоб взяти його до лікарні, як його біль у спині поступово погіршився.
Як виявилося, Чад мав зламаний хребта, і лікар загубив його навіть, поки він був повністю відновлений.
Але цей варіант не влаштував хлопця, який дивився на своє весілля і не міг «запустити» кохану.
Він просто відповідав своєму лікарю, «Я шкодую, але ця ситуація не влаштовує мене, я одружився завтра! й
Дивовижна сила!
р.
р.