911
Звичайна поїздка
Костянтин Львівич Ернст отримав у таксі.
- Останкіно! - Він прокинув водія таксі.
Водій таксі визнав пасажира.
до Що таке так дорого? - Ернст був розірвав.
- Час прем'єра. - Підйомні руки водія таксі - Трафікні джеми всюди.
- Всі права. Нехай - Ернст поспішав.
до Спонсор сучасної поїздки - Костянтин Ернст! - урочисто сказали водієві таксі, - І дружини напоїться некафе класика. Темпування за смаком!
- Чи ми йдемо чи ні?
Давайте! Skoda - найкращий автомобіль! Завітайте до школи! Пасажири та автомобілі застраховані ROSNO!
- Чи ми зараз чи ні?
до Ось ми йдемо. - Водій таксі зліва.
Через два сто ступні знову зупинився автомобіль.
- Безпечний водіння! Перша передача! Сона! Головна Я працюю. Я їсть сухої їжі. Це дуже шкідливий! І тепер, щоб вбити невеликого голоду, у мене є danissimo !!! Danissimo - і дозвольте пасажиру чекати!
- Чи є ви божевільна зробити задоволення від мене?
до Що ви? Тепер нехай! - водій нарізаний - І все це ми п'ємо з діяльністю від Danon! Допомогти шлунку! Hurricane в животі - приймати Espumezan !!!
- Я поспішаю - ви розумієте це чи ні? - Ернст майже кричав - Я повинен піти працювати!
Увечері я також хочу подивитися бокс на вісім годин. І дивитися весь бокс!!! Немає перерви для вашого ебать комерційні !!! Так сидіти і сидіти! Давайте! Надія! Перший
- Останкіно! - Він прокинув водія таксі.
Водій таксі визнав пасажира.
до Що таке так дорого? - Ернст був розірвав.
- Час прем'єра. - Підйомні руки водія таксі - Трафікні джеми всюди.
- Всі права. Нехай - Ернст поспішав.
до Спонсор сучасної поїздки - Костянтин Ернст! - урочисто сказали водієві таксі, - І дружини напоїться некафе класика. Темпування за смаком!
- Чи ми йдемо чи ні?
Давайте! Skoda - найкращий автомобіль! Завітайте до школи! Пасажири та автомобілі застраховані ROSNO!
- Чи ми зараз чи ні?
до Ось ми йдемо. - Водій таксі зліва.
Через два сто ступні знову зупинився автомобіль.
- Безпечний водіння! Перша передача! Сона! Головна Я працюю. Я їсть сухої їжі. Це дуже шкідливий! І тепер, щоб вбити невеликого голоду, у мене є danissimo !!! Danissimo - і дозвольте пасажиру чекати!
- Чи є ви божевільна зробити задоволення від мене?
до Що ви? Тепер нехай! - водій нарізаний - І все це ми п'ємо з діяльністю від Danon! Допомогти шлунку! Hurricane в животі - приймати Espumezan !!!
- Я поспішаю - ви розумієте це чи ні? - Ернст майже кричав - Я повинен піти працювати!
Увечері я також хочу подивитися бокс на вісім годин. І дивитися весь бокс!!! Немає перерви для вашого ебать комерційні !!! Так сидіти і сидіти! Давайте! Надія! Перший