935
Цитати в фотографіях (41 котирування)
Великі думки з ілюстраціями!
Зморшки повинні вказувати лише місця, де посмішки використовуються для того, щоб бути. - Марк Твайн
Всі чоловіки однакові перед жінкою вони захоплюють (Бернар Шав)
Тексти пісень, а це означає: Чи може ви виграти, коли ваш розум говорить вам, що ви перемогли. до Карлос Кастанда
Успіх приходить до тих, хто забирає рано. Ноп. Успіх приходить до тих, хто змусить настрій. – Маркель Асчард
Моя дружина не хоче виростити. Я збираю ванну і вона вимив мій катер. до Дерев'яний Аллен
Ви можете використовувати тільки те, що ви знаєте. – Леонардо Да Вінчі
Більше грошей, які ви повинні знати, хто не має нічого спільного, але гроші. – Теннесі Вільямс
Якщо боїться самотності, не маррі. – Антон Чехова
Життя – джерело радості; але де переповнені напої, отруюються джерела. (Фрідріх Ніцше)
Людина з чітким призначенням буде просуватися навіть на найважчих дорогах. Людина без мети не завадить на найсвіжіші дороги. – Томас Карліл
Є тільки два нескінченні речі: Всесвіт і витривалість. Хоча я не впевнений у Всесвіті... (Albert Entstein)
З усіх вічних речей, любов триває найкоротші терміни. (Більше)
Якщо жінка ходить з головою вниз, вона має коханця. Якщо жінка прогулялася з головою, вона тримає кохану. Якщо жінка тримає голову прямо, вона має коханця. Якщо жінка має голову, вона має коханець. (Фаїна Раневська)
р.
Навіть вини люблять в коханій людині, і навіть віртуозах роздратовані в нелюбленому. до Омар Хайям
Наше життя вимірюється зусиллями, які ми цінуємо нас. – Франсуа Маврик
3250Р. 3700Р.
Не шкодуйте, що людина переповнена пристрастю. Якщо ми шкодуємо, що він є людиною. до Андре Мауройс
Є тільки один страждання: бути самотніми. до Гаврия Маркель
Скарбник без труднощів - це феєрверки, а потім нічого не залишається. - Мартін Дю Гар Роджер
У Лос-Анджелесі сміття більше не викидається. Це перетворюється в телешоу.
У мистецтві, як за любов'ю, необхідно спочатку відвертатися. (Giuseppe Verdi)
Єдиний, хто має прощення всіх гріхів. до Антоніо Міро
Великих особистостей не утворюються красивими виступами, але власними роботами і її результатами. - Альберт Ейнштейн
Якщо кожен, хто занурить в неї отвір, то не буде ям. – Джулія Стетенхайм
Смерть одного чоловіка є лише смерть, а смерть двох мільйонів є лише статистикою. до Еріх Марія Ремарк
Р
Всі радості і нещастя чоловіків створюються своїми думками. до Гонконг
19
Найголовіші формули успіху знають, як лікувати людей. до Росельт
Не боятися останнього дня, але не дзвонити. - Марк Валерій Бойовик
Ви дізнаєтесь, що якщо ви постійно бракуєте в ваших знаннях, і якщо ви постійно боїтеся, щоб втратити свої знання. - Конструктив
Я думаю, що є тільки одна якість гірше, ніж хрустка серця: м'якість мозку. - Феодор Росвелт
Р
Він, хто бачив мало, висихає багато.
Хто знає скільки слів Бог спробував до того, що він знайшов той, хто створив світ.
Один біль завжди зменшує інший. Крок на хвіст кота з зубним болю і краще буде відчувати. до Антон Чехова
Тільки серце яскраве. Ви не можете бачити найважливіше з ваших очей. – Сент-Експопері
Р
Перша зітхання любові – остання зітхання мудрості. – Антон Брег
75681
Ви можете бути тільки людиною, що є в цьому світі, але до кого ви є в усьому світі. до Гавриїл Гарсія Маркец
Добрих дівчат йдуть на небо. Бад - до Ібіца (Frederick Begbeder)
Немає бажання віддати перевагу від влади, що дозволяє реалізувати його. до Річард Бач
Не кожна сірчана маса має щось спільного з мозку (Jerzy Lec)
Життя відбувається, коли у вас є інші плани. до Джон Ленн
Секретне джерело радості не радості, але сумність; немає гумору на небі. - Марк Твайн
Старий вік не є обов'язковою ознакою зрілості, але можливість не плутати, відкидаючи на зайняту вулицю в центрі міста нижню білизну.
Посилання на джерело

Зморшки повинні вказувати лише місця, де посмішки використовуються для того, щоб бути. - Марк Твайн

Всі чоловіки однакові перед жінкою вони захоплюють (Бернар Шав)

Тексти пісень, а це означає: Чи може ви виграти, коли ваш розум говорить вам, що ви перемогли. до Карлос Кастанда

Успіх приходить до тих, хто забирає рано. Ноп. Успіх приходить до тих, хто змусить настрій. – Маркель Асчард

Моя дружина не хоче виростити. Я збираю ванну і вона вимив мій катер. до Дерев'яний Аллен

Ви можете використовувати тільки те, що ви знаєте. – Леонардо Да Вінчі

Більше грошей, які ви повинні знати, хто не має нічого спільного, але гроші. – Теннесі Вільямс

Якщо боїться самотності, не маррі. – Антон Чехова

Життя – джерело радості; але де переповнені напої, отруюються джерела. (Фрідріх Ніцше)

Людина з чітким призначенням буде просуватися навіть на найважчих дорогах. Людина без мети не завадить на найсвіжіші дороги. – Томас Карліл

Є тільки два нескінченні речі: Всесвіт і витривалість. Хоча я не впевнений у Всесвіті... (Albert Entstein)

З усіх вічних речей, любов триває найкоротші терміни. (Більше)

Якщо жінка ходить з головою вниз, вона має коханця. Якщо жінка прогулялася з головою, вона тримає кохану. Якщо жінка тримає голову прямо, вона має коханця. Якщо жінка має голову, вона має коханець. (Фаїна Раневська)

Навіть вини люблять в коханій людині, і навіть віртуозах роздратовані в нелюбленому. до Омар Хайям

Наше життя вимірюється зусиллями, які ми цінуємо нас. – Франсуа Маврик
3250Р. 3700Р.
Не шкодуйте, що людина переповнена пристрастю. Якщо ми шкодуємо, що він є людиною. до Андре Мауройс

Є тільки один страждання: бути самотніми. до Гаврия Маркель

Скарбник без труднощів - це феєрверки, а потім нічого не залишається. - Мартін Дю Гар Роджер

У Лос-Анджелесі сміття більше не викидається. Це перетворюється в телешоу.

У мистецтві, як за любов'ю, необхідно спочатку відвертатися. (Giuseppe Verdi)

Єдиний, хто має прощення всіх гріхів. до Антоніо Міро

Великих особистостей не утворюються красивими виступами, але власними роботами і її результатами. - Альберт Ейнштейн

Якщо кожен, хто занурить в неї отвір, то не буде ям. – Джулія Стетенхайм

Смерть одного чоловіка є лише смерть, а смерть двох мільйонів є лише статистикою. до Еріх Марія Ремарк

Всі радості і нещастя чоловіків створюються своїми думками. до Гонконг

Найголовіші формули успіху знають, як лікувати людей. до Росельт

Не боятися останнього дня, але не дзвонити. - Марк Валерій Бойовик

Ви дізнаєтесь, що якщо ви постійно бракуєте в ваших знаннях, і якщо ви постійно боїтеся, щоб втратити свої знання. - Конструктив

Я думаю, що є тільки одна якість гірше, ніж хрустка серця: м'якість мозку. - Феодор Росвелт

Він, хто бачив мало, висихає багато.

Хто знає скільки слів Бог спробував до того, що він знайшов той, хто створив світ.

Один біль завжди зменшує інший. Крок на хвіст кота з зубним болю і краще буде відчувати. до Антон Чехова

Тільки серце яскраве. Ви не можете бачити найважливіше з ваших очей. – Сент-Експопері

Перша зітхання любові – остання зітхання мудрості. – Антон Брег
75681
Ви можете бути тільки людиною, що є в цьому світі, але до кого ви є в усьому світі. до Гавриїл Гарсія Маркец

Добрих дівчат йдуть на небо. Бад - до Ібіца (Frederick Begbeder)

Немає бажання віддати перевагу від влади, що дозволяє реалізувати його. до Річард Бач

Не кожна сірчана маса має щось спільного з мозку (Jerzy Lec)

Життя відбувається, коли у вас є інші плани. до Джон Ленн

Секретне джерело радості не радості, але сумність; немає гумору на небі. - Марк Твайн

Старий вік не є обов'язковою ознакою зрілості, але можливість не плутати, відкидаючи на зайняту вулицю в центрі міста нижню білизну.
Посилання на джерело