926
Цитати в фотографіях (41 котирування)
Великі думки з ілюстраціями!
Зморшки повинні вказувати лише місця, де посмішки використовуються для того, щоб бути. - Марк Твайн
Всі чоловіки однакові перед жінкою вони захоплюють (Бернар Шав)
Тексти пісень, а це означає: Чи може ви виграти, коли ваш розум говорить вам, що ви перемогли. до Карлос Кастанда
Успіх приходить до тих, хто забирає рано. Ноп. Успіх приходить до тих, хто змусить настрій. – Маркель Асчард
Моя дружина не хоче виростити. Я збираю ванну і вона вимив мій катер. до Дерев'яний Аллен
Ви можете використовувати тільки те, що ви знаєте. – Леонардо Да Вінчі
Більше грошей, які ви повинні знати, хто не має нічого спільного, але гроші. – Теннесі Вільямс
Якщо боїться самотності, не маррі. – Антон Чехова
Життя – джерело радості; але де переповнені напої, отруюються джерела. (Фрідріх Ніцше)
Людина з чітким призначенням буде просуватися навіть на найважчих дорогах. Людина без мети не завадить на найсвіжіші дороги. – Томас Карліл
Є тільки два нескінченні речі: Всесвіт і витривалість. Хоча я не впевнений у Всесвіті... (Albert Entstein)
З усіх вічних речей, любов триває найкоротші терміни. (Більше)
Якщо жінка ходить з головою вниз, вона має коханця. Якщо жінка прогулялася з головою, вона тримає кохану. Якщо жінка тримає голову прямо, вона має коханця. Якщо жінка має голову, вона має коханець. (Фаїна Раневська)
р.
Навіть вини люблять в коханій людині, і навіть віртуозах роздратовані в нелюбленому. до Омар Хайям
Наше життя вимірюється зусиллями, які ми цінуємо нас. – Франсуа Маврик
3250Р. 3700Р.
Не шкодуйте, що людина переповнена пристрастю. Якщо ми шкодуємо, що він є людиною. до Андре Мауройс
Є тільки один страждання: бути самотніми. до Гаврия Маркель
Скарбник без труднощів - це феєрверки, а потім нічого не залишається. - Мартін Дю Гар Роджер
У Лос-Анджелесі сміття більше не викидається. Це перетворюється в телешоу.
У мистецтві, як за любов'ю, необхідно спочатку відвертатися. (Giuseppe Verdi)
Єдиний, хто має прощення всіх гріхів. до Антоніо Міро
Великих особистостей не утворюються красивими виступами, але власними роботами і її результатами. - Альберт Ейнштейн
Якщо кожен, хто занурить в неї отвір, то не буде ям. – Джулія Стетенхайм
Смерть одного чоловіка є лише смерть, а смерть двох мільйонів є лише статистикою. до Еріх Марія Ремарк
Р
Всі радості і нещастя чоловіків створюються своїми думками. до Гонконг
19
Найголовіші формули успіху знають, як лікувати людей. до Росельт
Не боятися останнього дня, але не дзвонити. - Марк Валерій Бойовик
Ви дізнаєтесь, що якщо ви постійно бракуєте в ваших знаннях, і якщо ви постійно боїтеся, щоб втратити свої знання. - Конструктив
Я думаю, що є тільки одна якість гірше, ніж хрустка серця: м'якість мозку. - Феодор Росвелт
Р
Він, хто бачив мало, висихає багато.
Хто знає скільки слів Бог спробував до того, що він знайшов той, хто створив світ.
Один біль завжди зменшує інший. Крок на хвіст кота з зубним болю і краще буде відчувати. до Антон Чехова
Тільки серце яскраве. Ви не можете бачити найважливіше з ваших очей. – Сент-Експопері
Р
Перша зітхання любові – остання зітхання мудрості. – Антон Брег
75681
Ви можете бути тільки людиною, що є в цьому світі, але до кого ви є в усьому світі. до Гавриїл Гарсія Маркец
Добрих дівчат йдуть на небо. Бад - до Ібіца (Frederick Begbeder)
Немає бажання віддати перевагу від влади, що дозволяє реалізувати його. до Річард Бач
Не кожна сірчана маса має щось спільного з мозку (Jerzy Lec)
Життя відбувається, коли у вас є інші плани. до Джон Ленн
Секретне джерело радості не радості, але сумність; немає гумору на небі. - Марк Твайн
Старий вік не є обов'язковою ознакою зрілості, але можливість не плутати, відкидаючи на зайняту вулицю в центрі міста нижню білизну.
Посилання на джерело
Зморшки повинні вказувати лише місця, де посмішки використовуються для того, щоб бути. - Марк Твайн
Всі чоловіки однакові перед жінкою вони захоплюють (Бернар Шав)
Тексти пісень, а це означає: Чи може ви виграти, коли ваш розум говорить вам, що ви перемогли. до Карлос Кастанда
Успіх приходить до тих, хто забирає рано. Ноп. Успіх приходить до тих, хто змусить настрій. – Маркель Асчард
Моя дружина не хоче виростити. Я збираю ванну і вона вимив мій катер. до Дерев'яний Аллен
Ви можете використовувати тільки те, що ви знаєте. – Леонардо Да Вінчі
Більше грошей, які ви повинні знати, хто не має нічого спільного, але гроші. – Теннесі Вільямс
Якщо боїться самотності, не маррі. – Антон Чехова
Життя – джерело радості; але де переповнені напої, отруюються джерела. (Фрідріх Ніцше)
Людина з чітким призначенням буде просуватися навіть на найважчих дорогах. Людина без мети не завадить на найсвіжіші дороги. – Томас Карліл
Є тільки два нескінченні речі: Всесвіт і витривалість. Хоча я не впевнений у Всесвіті... (Albert Entstein)
З усіх вічних речей, любов триває найкоротші терміни. (Більше)
Якщо жінка ходить з головою вниз, вона має коханця. Якщо жінка прогулялася з головою, вона тримає кохану. Якщо жінка тримає голову прямо, вона має коханця. Якщо жінка має голову, вона має коханець. (Фаїна Раневська)
р.
Навіть вини люблять в коханій людині, і навіть віртуозах роздратовані в нелюбленому. до Омар Хайям
Наше життя вимірюється зусиллями, які ми цінуємо нас. – Франсуа Маврик
3250Р. 3700Р.
Не шкодуйте, що людина переповнена пристрастю. Якщо ми шкодуємо, що він є людиною. до Андре Мауройс
Є тільки один страждання: бути самотніми. до Гаврия Маркель
Скарбник без труднощів - це феєрверки, а потім нічого не залишається. - Мартін Дю Гар Роджер
У Лос-Анджелесі сміття більше не викидається. Це перетворюється в телешоу.
У мистецтві, як за любов'ю, необхідно спочатку відвертатися. (Giuseppe Verdi)
Єдиний, хто має прощення всіх гріхів. до Антоніо Міро
Великих особистостей не утворюються красивими виступами, але власними роботами і її результатами. - Альберт Ейнштейн
Якщо кожен, хто занурить в неї отвір, то не буде ям. – Джулія Стетенхайм
Смерть одного чоловіка є лише смерть, а смерть двох мільйонів є лише статистикою. до Еріх Марія Ремарк
Р
Всі радості і нещастя чоловіків створюються своїми думками. до Гонконг
19
Найголовіші формули успіху знають, як лікувати людей. до Росельт
Не боятися останнього дня, але не дзвонити. - Марк Валерій Бойовик
Ви дізнаєтесь, що якщо ви постійно бракуєте в ваших знаннях, і якщо ви постійно боїтеся, щоб втратити свої знання. - Конструктив
Я думаю, що є тільки одна якість гірше, ніж хрустка серця: м'якість мозку. - Феодор Росвелт
Р
Він, хто бачив мало, висихає багато.
Хто знає скільки слів Бог спробував до того, що він знайшов той, хто створив світ.
Один біль завжди зменшує інший. Крок на хвіст кота з зубним болю і краще буде відчувати. до Антон Чехова
Тільки серце яскраве. Ви не можете бачити найважливіше з ваших очей. – Сент-Експопері
Р
Перша зітхання любові – остання зітхання мудрості. – Антон Брег
75681
Ви можете бути тільки людиною, що є в цьому світі, але до кого ви є в усьому світі. до Гавриїл Гарсія Маркец
Добрих дівчат йдуть на небо. Бад - до Ібіца (Frederick Begbeder)
Немає бажання віддати перевагу від влади, що дозволяє реалізувати його. до Річард Бач
Не кожна сірчана маса має щось спільного з мозку (Jerzy Lec)
Життя відбувається, коли у вас є інші плани. до Джон Ленн
Секретне джерело радості не радості, але сумність; немає гумору на небі. - Марк Твайн
Старий вік не є обов'язковою ознакою зрілості, але можливість не плутати, відкидаючи на зайняту вулицю в центрі міста нижню білизну.
Посилання на джерело