Цитати в фотографіях (41 котирування)

Великі думки з ілюстраціями!

Зморшки повинні вказувати лише місця, де посмішки використовуються для того, щоб бути. - Марк Твайн

Всі чоловіки однакові перед жінкою вони захоплюють (Бернар Шав)

Тексти пісень, а це означає: Чи може ви виграти, коли ваш розум говорить вам, що ви перемогли. до Карлос Кастанда

Успіх приходить до тих, хто забирає рано. Ноп. Успіх приходить до тих, хто змусить настрій. – Маркель Асчард

Моя дружина не хоче виростити. Я збираю ванну і вона вимив мій катер. до Дерев'яний Аллен

Ви можете використовувати тільки те, що ви знаєте. – Леонардо Да Вінчі

Більше грошей, які ви повинні знати, хто не має нічого спільного, але гроші. – Теннесі Вільямс

Якщо боїться самотності, не маррі. – Антон Чехова

Життя – джерело радості; але де переповнені напої, отруюються джерела. (Фрідріх Ніцше)

Людина з чітким призначенням буде просуватися навіть на найважчих дорогах. Людина без мети не завадить на найсвіжіші дороги. – Томас Карліл

Є тільки два нескінченні речі: Всесвіт і витривалість. Хоча я не впевнений у Всесвіті... (Albert Entstein)

З усіх вічних речей, любов триває найкоротші терміни. (Більше)

Якщо жінка ходить з головою вниз, вона має коханця. Якщо жінка прогулялася з головою, вона тримає кохану. Якщо жінка тримає голову прямо, вона має коханця. Якщо жінка має голову, вона має коханець. (Фаїна Раневська)

р.

Навіть вини люблять в коханій людині, і навіть віртуозах роздратовані в нелюбленому. до Омар Хайям

Наше життя вимірюється зусиллями, які ми цінуємо нас. – Франсуа Маврик

3250Р. 3700Р.

Не шкодуйте, що людина переповнена пристрастю. Якщо ми шкодуємо, що він є людиною. до Андре Мауройс

Є тільки один страждання: бути самотніми. до Гаврия Маркель

Скарбник без труднощів - це феєрверки, а потім нічого не залишається. - Мартін Дю Гар Роджер

У Лос-Анджелесі сміття більше не викидається. Це перетворюється в телешоу.

У мистецтві, як за любов'ю, необхідно спочатку відвертатися. (Giuseppe Verdi)

Єдиний, хто має прощення всіх гріхів. до Антоніо Міро

Великих особистостей не утворюються красивими виступами, але власними роботами і її результатами. - Альберт Ейнштейн

Якщо кожен, хто занурить в неї отвір, то не буде ям. – Джулія Стетенхайм

Смерть одного чоловіка є лише смерть, а смерть двох мільйонів є лише статистикою. до Еріх Марія Ремарк

Р

Всі радості і нещастя чоловіків створюються своїми думками. до Гонконг

19

Найголовіші формули успіху знають, як лікувати людей. до Росельт

Не боятися останнього дня, але не дзвонити. - Марк Валерій Бойовик

Ви дізнаєтесь, що якщо ви постійно бракуєте в ваших знаннях, і якщо ви постійно боїтеся, щоб втратити свої знання. - Конструктив

Я думаю, що є тільки одна якість гірше, ніж хрустка серця: м'якість мозку. - Феодор Росвелт

Р

Він, хто бачив мало, висихає багато.

Хто знає скільки слів Бог спробував до того, що він знайшов той, хто створив світ.

Один біль завжди зменшує інший. Крок на хвіст кота з зубним болю і краще буде відчувати. до Антон Чехова

Тільки серце яскраве. Ви не можете бачити найважливіше з ваших очей. – Сент-Експопері

Р

Перша зітхання любові – остання зітхання мудрості. – Антон Брег

75681

Ви можете бути тільки людиною, що є в цьому світі, але до кого ви є в усьому світі. до Гавриїл Гарсія Маркец

Добрих дівчат йдуть на небо. Бад - до Ібіца (Frederick Begbeder)

Немає бажання віддати перевагу від влади, що дозволяє реалізувати його. до Річард Бач

Не кожна сірчана маса має щось спільного з мозку (Jerzy Lec)

Життя відбувається, коли у вас є інші плани. до Джон Ленн

Секретне джерело радості не радості, але сумність; немає гумору на небі. - Марк Твайн

Старий вік не є обов'язковою ознакою зрілості, але можливість не плутати, відкидаючи на зайняту вулицю в центрі міста нижню білизну.

Посилання на джерело