Кошик

Я прочитав burrarum вчора. Мастурбація
Якщо ви вважаєте, що один широко пропагований велосипед, то в режимі роздягання місцевості, автопілот винищувачів F-16 ізраїлевих ВПС не вдалося літати над Мертвим морем. Висота автомобіля в певній точці перекреслив позначку «морський рівень», з'явилася поділ на нуль, що викликало аутопілот на досвід паралічу мозку.

Що я можу сказати, якщо Lockheed Martin може бути настільки волосатий, що ми можемо взяти з нас, звичайних розробників іграшок?

У моїй пам'яті, від проектів Nival Interactive, найпродуктивніший для комічних помилок був Blitzkrieg 2. Якщо ви не знаєте, це стратегія Світової війни. Дуже смішний навіть без помилок. Німці пристрасували все, що пов’язане з нацою. Не можна згадати назву Фуеграра, слова як «Назі», «фашист» також табу, навіть тампонка не була реальною, але стилізована. І це незважаючи на те, що між місіями ми були відео, які пояснили деякі історичні події, пов'язані з геймплеєм. В результаті була своєрідна гламурна війна в стилі галантного віку тільки з танками і бомбардувальниками без багатьох вимог до історичності. До речі, дивлячись на те, що ми отримуємо, наш військовий консультант просить видалити його з кредитів:

V-2 - німецький мега-плар. Наприкінці війни Німеччина загинула Великобританію, але без успіху. Вундваффа страждала від пучка дитячих хвороб і була добре відхилена мелена. Нерідко вибухнув прямо на стартовому столі, і якщо він зламався і навіть туман в напрямку Англії, то в загальному успіху. Паливо, до речі, 3,5 тонн етилового спирту :

Малкa 1. Вундпетард. Ну, ми зробили цю ракету в Blitzkrieg. Як і німці, вони зробили його біля кінця проекту і побудували літак на підставі об'єкта. Але програмістів дещо обдурили і не скручували колишнього літака підозрюваного для балістичної ракети. Виявилося, що якщо під час польоту в ціль почала дощ або сніг, то спочатку ракета виступила з людським голосом «Флідж зурка» (Флюс назад), а по-друге перетворилася і вилетіла до бази. Бульшит, погана погода.

І ми мали чудовий підрозділ - загін спеціальних сил. Наші війська можуть отримати досвід під час місії, а також надати всілякі цікаві здібності для досвіду. Так, повністю закачані спеціальні сили змогли розбиратися як ворожа піхоти. Цього разу натиснути на ворожі солдати, і наші солдати змінилися у своїх формах. Ви можете прогулятися на ворожу основу з домішкою. Ну, перед першим пострілом, звичайно.

Але неприємність полягає в тому, що в Бліцкріг, крім самої піхоти, були всілякі ручні агрегати, такі як корови, свині і собаки. Виявилося, що спеціальні сили не соромляться від заправки в бобиках і гавронії. Якщо ми вважаємо, що механізм цієї заправки був дещо блискучим і частиною заготовки може бути одягнений в одну однорідну форму, частина в іншому, то можна було створити повністю ізольовані вузли. Наприклад, загін собак, свиней і сковорідок. Зважаючи на те, що загін можна віддавати всілякі замовлення, такі як «магар», «краса» і т.д., гравець дав унікальну можливість захопити походу свиней. Виявилося, що вони, однак, мусульмани, тому що скелет свиней не відповідає скелету немовляти і схожий на загін свиней, що їздять бат. І це циркове хапіто може бути подрібнене в траншею. Сидіння, потім, свині з собаками в траншеї і періодично з неї згорнулися.

Малкa 2. Свин.

До речі, ще одна помилка була пов'язана з поросятами, через яку гра впав. У певній точці програмісти перекручували щось, а свині перестали бути нейтральними, і отримали можливість належати до певного гравця. Вони не можуть бути контрольованими, але формально вони можуть бути нашими або нашими. Так свині скидали гру. Побачивши ворога, патріотична Гавронія бажала битися назад і сходження на зброю, що вона природно не мала. Якщо я пам'ятаю правильно, програмісти зафіксували помилки, просто даючи поросяту пістолета Люгера без кулі. Візуально це не видно, але формально, тепер, побачивши ворога, вона піднімається на зброю, бачить, що кулі немає і заспокоює.

На відміну від свиней, собака може прикусити. А кількість бітів вона обмежена, якщо ви не лежите, десять тисяч. Після чого барбаза виходить з боєприпасів і стає нешкідливим. До речі, я не чекав бачити, чи поставляю вантажівку, яка доставить боєприпаси до собаки?

Я буду говорити про героїв Мукачево та Магія В. Тим не менш, деякі смішні помилки не були багато (але інші на сипучих). Я не можу нічого запам'ятати.
до