Як допомогти хворій людині (23 фото)

Прочитати його ретельно на роботі - Я сміхався, як божевільний!

Ця книга є медичною довідковою книгою (1991 р., обіг 100 тис. примірників), написаною О.А. Морозовою, колишньою крісельницею півпалатинської громади сестри Милосердя Червоного Хреста.

Але, перш ніж все це велике повідомлення, підробивши під kata, я дозволь собі "цитувати" щось інше. Ось засіб від безсоння (Вася, скаржавшись, здається).

Тепер ви знаєте, як боротися з людьми, які мають надмірно застарілу нервову систему. Пофарбувати все в життєрадісному чорному кольорі - і чудовий результат забезпечується: безсоння в якості ручного видалення. Я вірю, що незабаром після такої терапії хворий до будинку, де все жовте назовні і біле на внутрішній стороні. Існують засоби для безсоння.

Але зараз - під kata, для того, як є ще багато цінних порад в книзі, і це буде жорстоко не поділитися найважливішими.

Нервистий, скеамішний, добре втомлений і надмірно вражений - краще не читати. Я попередив вас.

На наступний приклад парамедного стилю я спочатку хотів залишити на десерт, але це дуже добре з попередніми цінними порадами.

Цей вид недуги може статися до людини (спокійно цінується, eh?), особливо якщо пофарбувати все в чорному кольорі.

Однак від безсоння і депресії переходять на іншу площу. Ось як книга описує істинні засоби для малярії:

Обмазка на кожну ногу, бісер на шиї, яйце на середній пальці - правий засіб. Тільки після цього не зателефонуйте лікаря - будь-ласка, будь ласка, зв'яжіться з відділом. Всі

Я не дам ніяких жахів тут, як рецепт відвару землистів або рекомендацій по загоєнню крабів, щоб з'їсти сиру печінку рабидного собаки (тобто трохи). Фрази, які добре в собі (зроби обличчя добре з родзинкою) – теж. Є повна книга з них. Але що хаво, я процитую. Для кращої освіти.

Ось, наприклад, засіб від поцілунок, про що Венічка любила говорити.

Щоб бути чесним, є тільки два речі, які мене турбує. По-перше, гикавки можуть з таких методів і дійсно пускаються, але діарея затирає, якщо хворий нерв (в чорному приміщенні сну, наприклад). І по-друге, я подарував красиву вигуку з посиланням на цю книгу. «Я чую, судді громадянина, чоловіка. Давайте мені допомогти. Покладіть ніж на ніс, і він, фольгою, потріть цінні папки і потріть. . . ?

І ось засіб для носа:

Більшість всіх, є посилання на джентльмен з Парижа, який особисто перевірив правильний засіб. А точний рік - це те, що я розумію, це довідкова книга.

Тримати. Очі.

В цілому, досить розумний, але сам стиль! «Особливо, ви можете мати небезпечні результати. й

Ось ще один зразок (прийнятий з контексту):

Однак ми не будемо занадто відволікатися, але досить перейдемо до такої невідкладної проблеми, як позбутися від бородавок.

Як допомогти хворій людині (23 фото) р.

Я думаю. Однак, єдине, що здивує мене, є недоліком правильних методів з тобою і мертвим котом, описаним Марком Твеном.

Тепер трохи про наркотики. Хочу дізнатися славне ім’я цього російського алхіміста!

200090 р.

Якщо у вас є удачливий і після висушених тарганів, у вас є тільки діарея, тобто це правило. Ви отримали.

264951

Взагалі я помітив, що крім схильності до садомазохізма (посипання гасіння, вживання всіляких руббів), традиційна медицина відрізняється розсмоктенням всіх стерильність. Антиномічність стерильність і навіть певна схильність до свиней... Говорячи свиней.

Як можна здогадатися, це з свинини. Логіка не вдається. І ще одна характерна риса - залежність від червоної матерії, яка проходить через половину рецептів. Ось ячмінь на оці, наприклад, правий засіб:

1 999 р.

Щоб повісити шматочок сірки на місці, де хрест вішається, на мій погляд, чітке показання Сотонінського обряду. Так давайте надішлемо рецепти чітко вилучені з ноток Warlock до Чорту, плювати і читати далі. Ось хороший рецепт для каменів нирок:

Я дуже люблю перший, не кажучи вже про стиль. Які назви (реальні, до речі) Іноземці! Алмати (в іншому рецепті)

Однак не всі рецепти настільки милі. На жаль, про одну хворобу:

І знову, не багато коментарів. Ось тільки пучок інших захворювань:

В цілому всі ці заливки холодної води і так на причину вже залізобетонні, тьмяні радянські асоціації (агітпости в клініках). Це не відвар тарганів, він вже не смішний, як кажуть вони, ніколи не один раз. Що ви думаєте про кількість людей, які читають цю книгу? І про кількість людей, які лікувалися такими методами протягом століть... Шкіряні бампери.

Тим не менш, трохи красива не завадить.

Знаходиться оздоблювальні фотографії, такі як виклик місцевого ковалю з великим досвідом, щоб випрямити щелепу. І пам'ятаю, звісно, незабутній Лелік, який попередив Гену Козоєв «Я буду б'яти обережно, але сильно. й

Збірник, проте, на кожну можливість показує свої горизонти. Є навіть розділ про рідкісні тропічні захворювання.

Чистий Jules Verne!

Тут є ліки від сідла:

Тепер я знаю, як плащі поширені. Вони перевозяться з ними, які читають цей рецепт.

Тут (змінити тему) є деякі цікаві статистика.

Я не хочу, щоб закінчити там. Поговоримо про поради для вагітних.

На згадці картини з дітьми в природі, я, звичайно, відразу згадувати картину «Леніна і діти», під яким я провів ніч в Криму. Кожен стаціонарний стаціонар має один, eh.

Дуже дякую. Посуд рослин, вони не те, що вони здаються.

Члени!

___tets_
до