Прочитати його ретельно на роботі - Я сміхався, як божевільний!
Ця книга є медичною довідковою книгою (1991 р., обіг 100 тис. примірників), написаною О.А. Морозовою, колишньою крісельницею півпалатинської громади сестри Милосердя Червоного Хреста.
Але, перш ніж все це велике повідомлення, підробивши під kata, я дозволь собі "цитувати" щось інше. Ось засіб від безсоння (Вася, скаржавшись, здається).
Тепер ви знаєте, як боротися з людьми, які мають надмірно застарілу нервову систему. Пофарбувати все в життєрадісному чорному кольорі - і чудовий результат забезпечується: безсоння в якості ручного видалення. Я вірю, що незабаром після такої терапії хворий до будинку, де все жовте назовні і біле на внутрішній стороні. Існують засоби для безсоння.
Але зараз - під kata, для того, як є ще багато цінних порад в книзі, і це буде жорстоко не поділитися найважливішими.
Нервистий, скеамішний, добре втомлений і надмірно вражений - краще не читати. Я попередив вас.
На наступний приклад парамедного стилю я спочатку хотів залишити на десерт, але це дуже добре з попередніми цінними порадами.
Цей вид недуги може статися до людини (спокійно цінується, eh?), особливо якщо пофарбувати все в чорному кольорі.
Однак від безсоння і депресії переходять на іншу площу. Ось як книга описує істинні засоби для малярії:
Обмазка на кожну ногу, бісер на шиї, яйце на середній пальці - правий засіб. Тільки після цього не зателефонуйте лікаря - будь-ласка, будь ласка, зв'яжіться з відділом. Всі
Я не дам ніяких жахів тут, як рецепт відвару землистів або рекомендацій по загоєнню крабів, щоб з'їсти сиру печінку рабидного собаки (тобто трохи). Фрази, які добре в собі (зроби обличчя добре з родзинкою) – теж. Є повна книга з них. Але що хаво, я процитую. Для кращої освіти.
Ось, наприклад, засіб від поцілунок, про що Венічка любила говорити.
Щоб бути чесним, є тільки два речі, які мене турбує. По-перше, гикавки можуть з таких методів і дійсно пускаються, але діарея затирає, якщо хворий нерв (в чорному приміщенні сну, наприклад). І по-друге, я подарував красиву вигуку з посиланням на цю книгу. «Я чую, судді громадянина, чоловіка. Давайте мені допомогти. Покладіть ніж на ніс, і він, фольгою, потріть цінні папки і потріть. . . ?
І ось засіб для носа:
Більшість всіх, є посилання на джентльмен з Парижа, який особисто перевірив правильний засіб. А точний рік - це те, що я розумію, це довідкова книга.
Тримати. Очі.
В цілому, досить розумний, але сам стиль! «Особливо, ви можете мати небезпечні результати. й
Ось ще один зразок (прийнятий з контексту):
Однак ми не будемо занадто відволікатися, але досить перейдемо до такої невідкладної проблеми, як позбутися від бородавок.
р.
Я думаю. Однак, єдине, що здивує мене, є недоліком правильних методів з тобою і мертвим котом, описаним Марком Твеном.
Тепер трохи про наркотики. Хочу дізнатися славне ім’я цього російського алхіміста!
200090 р.
Якщо у вас є удачливий і після висушених тарганів, у вас є тільки діарея, тобто це правило. Ви отримали.
264951
Взагалі я помітив, що крім схильності до садомазохізма (посипання гасіння, вживання всіляких руббів), традиційна медицина відрізняється розсмоктенням всіх стерильність. Антиномічність стерильність і навіть певна схильність до свиней... Говорячи свиней.
Як можна здогадатися, це з свинини. Логіка не вдається. І ще одна характерна риса - залежність від червоної матерії, яка проходить через половину рецептів. Ось ячмінь на оці, наприклад, правий засіб:
1 999 р.
Щоб повісити шматочок сірки на місці, де хрест вішається, на мій погляд, чітке показання Сотонінського обряду. Так давайте надішлемо рецепти чітко вилучені з ноток Warlock до Чорту, плювати і читати далі. Ось хороший рецепт для каменів нирок:
Я дуже люблю перший, не кажучи вже про стиль. Які назви (реальні, до речі) Іноземці! Алмати (в іншому рецепті)
Однак не всі рецепти настільки милі. На жаль, про одну хворобу:
І знову, не багато коментарів. Ось тільки пучок інших захворювань:
В цілому всі ці заливки холодної води і так на причину вже залізобетонні, тьмяні радянські асоціації (агітпости в клініках). Це не відвар тарганів, він вже не смішний, як кажуть вони, ніколи не один раз. Що ви думаєте про кількість людей, які читають цю книгу? І про кількість людей, які лікувалися такими методами протягом століть... Шкіряні бампери.
Тим не менш, трохи красива не завадить.
Знаходиться оздоблювальні фотографії, такі як виклик місцевого ковалю з великим досвідом, щоб випрямити щелепу. І пам'ятаю, звісно, незабутній Лелік, який попередив Гену Козоєв «Я буду б'яти обережно, але сильно. й
Збірник, проте, на кожну можливість показує свої горизонти. Є навіть розділ про рідкісні тропічні захворювання.
р.
Чистий Jules Verne!
Тут є ліки від сідла:
р.
Тепер я знаю, як плащі поширені. Вони перевозяться з ними, які читають цей рецепт.
Тут (змінити тему) є деякі цікаві статистика.
р.
Я не хочу, щоб закінчити там. Поговоримо про поради для вагітних.
На згадці картини з дітьми в природі, я, звичайно, відразу згадувати картину «Леніна і діти», під яким я провів ніч в Криму. Кожен стаціонарний стаціонар має один, eh.
Дуже дякую. Посуд рослин, вони не те, що вони здаються.
Члени!
___tets_
до