1068
Шановні Аскорбіни
Три друзі, що залишилися з коханими жінками в дачу, посеред робочого тижня. І ми затримали кілька днів. На деякий час вони, очевидно, втомилися від висихання з обмеженою групою, і вони називають двома друзями, вони кажуть, приходять і підтримують нас, і ванна і барбекю гарантовані. Зібрані, зібрані. І коли вони були майже на дорозі, зателефонуйте з проханням доставити гумові вироби No два, так як він міцний і помітно продовжить, і навколо таких товарів вдень ви не знайдете з вогню. Чому не допомагають друзям? Вони приходять в аптеку. І один з хлопців дивно вниз. Так, не просто вниз, але і хворий з церебральним пальцем. Якщо ви не знаєте, що це нормально, то ілюзія завершена. Так вони йдуть в цю аптеку, і є гідна черга, одна в хвіст черги стає. Звертаємо Вашу увагу на те, що програма внизу працює. Прогулянки і з інтересами на мороне обличчя досліджує вікна, пускає слину в кут свого рота ... Аскорбіна для мене, почуйте мене. Він сказав, що гроші не вистачає, тільки для бізнесу, кажуть, що він буде чекати з аскорбіновою жінкою. Люди в чергі десять див. див., що здоровий траншею маленькі відключені кіптяви, щоб купити пенні. ) І відключений, звичайно, робить. Я повинен пообіцяти йому, що вони візьмуть його на машину і залишають його самостійно. Подруга грає паніку і заспокоює вниз, продовжуючи блукати і дивитися на вікнах, приступно затирають. У свою чергу, «здоровий» вирішує, що протягом декількох днів товари повинні мати деякий запас, і каже до продавця «Six packs Durex». Що таке пухирка вся аптека "Шікс!??" Я не можу стояти! Почуття більш ніж eloquent поглядів цілої черги на себе і усвідомлення того, що потрібно сказати щось, "здоровий" відповідає "Якщо ви хочете аскорбінувати, вам доведеться настоятися!". Миротворно не турбувати на місці. На вулиці другу мав танко...