Паспорт для кота

Ромка мала йти відразу. До поїзда. Майже всі формальності були заселені, було тільки невелике: видати документи для кота, щеплення там і все це. Тим не менш, може бути вражений: ім'я кота Ebanat.

На дверцятах з знаком «Верінарний лікар ім'ярек» та слуханням інтелектуального «Коме в» витертого приємного баритона, Ромка дав обличчя виразом абсорбованої небайдужості (поважання півсмішки, легкого контемпту в очах) і подальшим запрошенням. На столі сидів середнього віку людина в світло-зеленій медичній уніформі, яка була своєрідною гібридом Санта Клауса з Айболітом, але без бороди. Але був вражаючий живіт, сірий віскі, півкулі на носі з картоплею і ковбасними пальцями, що здавалося б занадто крихкий для них. Широкий лак, засмаглий кальмар, покритий зеленою медичною кришкою. Сприяє стільцям, запропонованому лікарю, Ромка окреслив суть матерії: вони повинні піти, і у мене є кішка, я не можу залишити, я все ще притулив його за парканом, тому мені потрібен документ. Лікар робив руку в шухля столу, вивів форму і підняв очі до Ромки.
- Ім'я Лікар запитав.
"Квітка", "Ромка відповів.
до Що про кота? лікар сказав.
Ромка змінила своє обличчя виразом до «хто?», тобто він пішов на половину посмішки, і очі почали дивитися очікування і сміливо.
до Якби нічого не сталося, він сказав лікаря.
Рука ветеринаріана без дотику паперу. Акуратно поклавши ручку поруч з паспортом кота, він повільно підняв його келихи і натерти ніс жорсткий. Він дивився на відвідувачів. Висловлення був таким чином, як Ромка.
до І відлякайтесь, потім, motherfucker? – більш відповідально, ніж сумнівно, спокійно сказав ветеринар.
- Так, - навіть якось відповів Ромка, просто у випадку, зміни виразу на відверті «що ебать?» - Як ви знаєте?
- У мене є кота в домашніх умовах. Щоб викликати Bacillus, лікар відповів в голосі дуба.
до Ах, симпатизований Ромкою.
Прогулянка до шафи, що стоять в кутку, лікар кладе баночку з гумовим штекером на стіл звідти, про літр на оці, і дві різні замки. Швидко заливаємо і попереджаємо:
- Спирт. При необхідності вода в тапці тварина вміло перевернулася до судна. Ромка з подальшим костюмом.
Вони вибивають на двері і, не чекаючи дозволу, в офісі занурився платний чоловік.
- Мені потрібно це, папір. Парота.
- Лікар видихнув.
- «Перфект», який вніс щастя.
Лікар припинив безшумно і пішов до замка для третього замка.