568
Головна Лаундрі 17 мільйонів Bombay (10 фото + текст)
Я буду Лондона сьогодні. Я маю на увазі, пральна людина. Миття кілограмів походів.
Вже перший раз я зустрілася з цією дуже чоловічою професією в Індії.
доб.
Головний пральний номер 17 млн. Бомбая називається Dhobi Ghat і є величезним блоком в досить неперевершеному районі.
6016699р.
Більшість лоджій в Бомбаї є «густими працівниками» з сусідніх індійських держав.
Р
Я платив 300 ріпа (близько 230 рублів) для миття 7 речей (сорочки, штани тощо).
Кожен баран має власний суворий паркан.
У цих бетонних бочках прання просочують і промивають додатково звичайним побутовим милом.
585 25775
Не використовується засіб для прання індіанки.
Р
Вони миють, як це: взяти брудні, вже вологі нижню білизну і 30-40 разів, до стирання, побити їх проти каменів. Це як грязь.
А потім, звичайно, вони сушать.
699677
У той же час, Dhobi Ghat використовує кілька сотень лоундів. За годину і половину або два, кожен з чоловіків промиває більше 50 брудних речей.
(Фото Сергія Канунікова)
Джерело
Вже перший раз я зустрілася з цією дуже чоловічою професією в Індії.
доб.
Головний пральний номер 17 млн. Бомбая називається Dhobi Ghat і є величезним блоком в досить неперевершеному районі.
6016699р.
Більшість лоджій в Бомбаї є «густими працівниками» з сусідніх індійських держав.
Р
Я платив 300 ріпа (близько 230 рублів) для миття 7 речей (сорочки, штани тощо).
Кожен баран має власний суворий паркан.
У цих бетонних бочках прання просочують і промивають додатково звичайним побутовим милом.
585 25775
Не використовується засіб для прання індіанки.
Р
Вони миють, як це: взяти брудні, вже вологі нижню білизну і 30-40 разів, до стирання, побити їх проти каменів. Це як грязь.
А потім, звичайно, вони сушать.
699677
У той же час, Dhobi Ghat використовує кілька сотень лоундів. За годину і половину або два, кожен з чоловіків промиває більше 50 брудних речей.
(Фото Сергія Канунікова)
Джерело