460
Не зателефонуйте нам про шлюб?
Відомі люди про шлюб. Цікаво.
Найсильніша основа для шлюбу є взаєморозуміння.
Ох. дикий
Я віддаю чоловіка з майбутнім і жінкам з минулим. Оскарський дикий.
Я не заперечую, що дружина може захотіти чоловікові, адже він також чоловік.
Герард де Нерваль
Добрий шлюб - це шлюб, в якому чоловік розуміє кожне слово дружини не сказав. Альфред Хівер.
Чому не любити дружину? Ми любимо незнайомців. Олександр Дюма, син
Для розумної жінки чоловіки не є проблемою; для розумної жінки чоловіки - це рішення. Сарі Габор
А чарівна жінка і чудова людина часто відокремлюється тріфлою: вони одружені один одному. Роберт де Флер
У той же час, коли чоловік відчуває необхідність скандалу. Джулі Ренард
У мене є люди, які я міг би провести вічність. Але не життя. Кателлен Норріс
Інші дружини мають однакову сліпучу і таємничу любов до свого чоловіка, як года мати для своїх монастирів. Марія Ебнер-Есченбач
Чоловік входить до життя жінки і влаштовує себе. Лука Бресель
Чоловік зацікавив жінок з минулим: він сподівається, що історія повторить себе. Мае Захід
Чоловік займається жінкою, як хіміка в своїй лабораторії: він спостерігається в її незбагливих процесах, які він сам виробляє. Василь Ключевський
Найсильніша основа для шлюбу є взаєморозуміння.
Ох. дикий
Я віддаю чоловіка з майбутнім і жінкам з минулим. Оскарський дикий.
Я не заперечую, що дружина може захотіти чоловікові, адже він також чоловік.
Герард де Нерваль
Добрий шлюб - це шлюб, в якому чоловік розуміє кожне слово дружини не сказав. Альфред Хівер.
Чому не любити дружину? Ми любимо незнайомців. Олександр Дюма, син
Для розумної жінки чоловіки не є проблемою; для розумної жінки чоловіки - це рішення. Сарі Габор
А чарівна жінка і чудова людина часто відокремлюється тріфлою: вони одружені один одному. Роберт де Флер
У той же час, коли чоловік відчуває необхідність скандалу. Джулі Ренард
У мене є люди, які я міг би провести вічність. Але не життя. Кателлен Норріс
Інші дружини мають однакову сліпучу і таємничу любов до свого чоловіка, як года мати для своїх монастирів. Марія Ебнер-Есченбач
Чоловік входить до життя жінки і влаштовує себе. Лука Бресель
Чоловік зацікавив жінок з минулим: він сподівається, що історія повторить себе. Мае Захід
Чоловік займається жінкою, як хіміка в своїй лабораторії: він спостерігається в її незбагливих процесах, які він сам виробляє. Василь Ключевський