Скарга (30 фото+текст)

Я не знаю, де почати.

Ми йдемо про досить неприємну від нещасного випадку ввечері в суботу на Волхонці, в якій гнійний фаггот, заступник начальника чогось USB МВС Санкт-Петербурга, генерал-поліція, очевидно, недовго пов'язана з законами, які він повинен дотримуватися. Якщо він очищав себе, ніхто не заспокоївся. Але він вивів два своїх пасажирів, нав'язавшись з водієм, майже вивели мене і кілька інших людей. Я ніколи не був в такому поганому стані. Але я думаю, що я буду в порядку.
По суті, розповідаючи сто разів довше, ніж це сталося. Ми повинні розуміти це і адекватно оцінити швидкість процесів, що відбуваються на дорозі. Фотографії нижче, і ось текст.

р.

Субота ніч, сонечко, 20:35. На Волхонці йде з Пушкіна в Таллінн шосе щільна колона автомобілів. Вони йдуть швидко, 80-100, перехоплення дуже незручно - є також щільний потік з перервами. Я там десь, тихий і спокійний.

600 м до Таллінн шосе (на GPS-навігаторі) Я бачу в лівому дзеркалі заднього огляду швидко летять ксенон світло. Я ходию в щільному струмку, інтервали 15 метрів і швидкість близько сто. Скільки коштує автомобіль зловживати з мене на місці - поганий він знає, точно більше 150, швидко зловживає.

Тоді час раптом усаджує, повітря стає густим і неприємним, міцним і гучним, як вигнутий олов'яний лист. Нічого не сталося, як і раніше живий. Але Аннушка вже розливається маслом, і нічого не можна змінити. Тільки швидко стоять на торцевому волоссі на петлі, і всі рухи стають повільними і дуже в'язкими, так як в товстій і в'язкій сметані.

А потім є багато буффів, багато ліній сюжету - і всього половина другого реального часу.

Автомобіль зловив мене за хвилину. Це прекрасний чорний "мерін" E-class, консервований "в snot". Я бачу його, див. твердий ось, за яким він рухається, оцінити його швидкість ("паси як стоячий"), див. вперед яскраво блискучий на сонці на контролі (" some джип"). Я думаю, що ви ебать стрибки прямо зараз, ви idiot. Я починаю зняти ногу з газового педала (автоматично, а рухи повільно знизяться, час майже варто). Мерін вже на корпусі попереду мене, два корпуси, три, вже попереду. Тверда осьова яскраво блищає ввечері. Темний блок джипа швидко літають до нас. Його швидкість про те ж, як шахта. За ним можна побачити деякі автомобілі, все відбувається занадто швидко, деталі не можуть бути зроблені. Бракінг вже почався, але мій ABS ще німий - ніжка тьмяно не встигла відштовхувати педаль до кінця. До впливу автомобілів на зіткнення близько 0,1-0.2 секунд. Швидкість їхнього підходу, як я зараз розумію, становить 60-70 метрів на секунду. Для цих дробів другого «Мерин» пара разів витчається на праві і ліві сантиметри 30-40, але в останній момент тягнеться в центр, на джипа, на підстилці, на підстилці рамки. Він не зловив вогонь. Я можу подумати про це. Час уповільнює більше і більше, наближаючи точку біфурації, за якою нічого не буде. Поле вигляду вузькі, залишивши тільки Мерседес і що відбувається прямо позаду нього в вузькому провулку дороги.

Ще один момент. Між мерином і джипом є лише пара метрів яскраво освітленого сонячного асфальту. Особливості джипа розмиті зі швидкістю. Мерседес добре видно, праворуч і зліва від нього за весь метр пустого простору. Вони ще живі. Час повністю варто, і всередині тіла є фізичний біль від швидкого збільшення напруги. Мерседес бігти неадекватним і ебать, але гордим і утрудненим буде. Композит, поліцейський або чекіст. Тепер Бог забере його, загорніть його в пеклі. Немає вибору. Він завжди підбирає сумочки, що скорочуються або пізніше.

І після непостійного паузи - страшний і хтивий удар. BBBBBBAAMMMMMMMM!!!

Тексти пісень, а це означає: Тіло не може тримати час, дозволяє його йти, і картина швидко прискорюється. джип піднімається в повітря і залишає поле зору кудись зліва, вона обкурюється чорною важкою хвилею металу, скла і пластикових сміття, що кидаються з Mercedes. Приблизно, в великогабаритному пуху з роаром, потужні холодні хвилі падають на лобі, піднімаються з глибоких пуделей по наплавних вантажівках. Дебріс - це неба, що летить прямо на мене. АБС розтирає, якщо це уповільнене tsok-tsok-tsok-tsok-tsok-tsok-tsok-tsok-tsok-tsok-tsok-tsok-tsok-tsok-tsok. Всередині хмари сміття швидко збивається по землі «Мерцеди», з нього збивається асфальтобетоном і охолодженням. Мерседес переплітається і відхиляється від визнання, тому він припинив обертання і розморожувати прямо перед мною. Хвиля сміття з важкою рмлем, нарешті, побачила мою машину, подряпина обличчя і м'ясування вітру. Що на боці я не бачив. Перед тим, як я, тільки цей ненависний чорний Мерседес. Три метри, два метри, інший метр...

Час повертається в норму. Моє авто стоїть ще, а з капюшона, крильця, дахові стелажі розсипаються сміттям іноземного скла. До приглушеного Mercedes залишався 50 сантиметрів. На скрапленому капюшоні «Мерса» шуддери прив'язали для залишків емблемної брудної стрічки св. Георга. Навігатор - до Таллінн шосе 500 метрів.

Все це, такий довгий і неперевершений опис, взяв рівно одну і на півгодини на дорозі, від зовнішнього вигляду «Мерина» в дзеркалі заднього огляду до удару. Але в житті це завжди так – що відбувається в другому і навпіл, завжди вимагає довгих годин оформлення, нервів і терпіння.

І тепер, власне, фотографії в хронологічному порядку. Нервовий і жіночий - перейдіть до кальяну куріння.

Перша картина в три хвилини. Чоловіки з інших автомобілів вже заливали моторне відділення і асфальтобетонну піну, від гріха і почали вибирати пасажирів з автомобіля. Два з них. Не один навіть намагається підібрати водія, тому що там немає водія.

Мерседес перекопуються зліва на середню стійку, щоб краще. Люди розбивають відмерлих дверей.

Дві пасажири. Перед молодою людиною не пряжений. Подушка кинула його в обличчя, але вона здається, що він вже з розуму. П'яні або кам'яні. Людина, що лежить без руху, не рухається, ледь дихає, і пахне спирту.

І другий - джип. Довгий погляд на Toyota Hilux Surf. Дуже сильний автомобіль - водій не тільки збере, але і вийшов з нього на власній, limping. Користь високих кенгурутів добре видно.

При цьому пасажири продовжують знімати з Мерів. Далі на боці ходимо перед мною, відразу поруч з яким відбувався зіткнення. Людина нервово-куріння, огляд дошки.

Нафта протікає асфальтом і підошви прилипають до неї з непристойним звучанням.

вітара розбризується маслом, хрот все в невеликих шматках до металу. Скло також в крапках, є тріщина вгорі дзеркала.

Тільки вихідний номер залишався негарним у Мерині.

1423705

Перший поліцейський, який з'явився на сцені, був проїжджаючи в одному стовпчику. «Ком назад, brethren, крок біля. . . ?

Милосердя крупним планом. Перед цим, на межі заморожування, мій гальмівний причіп чітко видно - точка зупинки лівого переднього колеса.

р.

Так, як на каналі, так і на каналі. Я хочу, щоб я був.

р.

Декілька часу перед прибуттям першого екіпажу ДСП довелося організувати проходження авто. Дорожня варення на Волхонці до Києва.

Сюрф, нижній вигляд. Жорсткий удар привели до всієї потужності конструкції автомобіля, навіть розчавили задній міст. В цілому автомобіль не відновлюється. Однак, чесно врятував життя власника.

Відхилялися від «Мерс» перші «порушення» У зв'язку з тим, що команда прибули екіпажу ДПС, пізніше сказав у своїх телефонах: «Окремий невідомий амбулатор.» Тепер це найцікавіше, що нагадує корпс.

Р

Автомобіль дійсно шкода. Це не її несправність, що її майстер є faggot.

Ось кульприт. Спочатку він не був видимим у всіх всередині, але після видалення переднього пасажира і видалення додаткового заліза він з'явився. Звісно, він не зносився на сидіння. Згідно з документами, голова поліції, заступник начальника відділу власної безпеки Міністерства внутрішніх справ чогось там в Санкт-Петербурзі. Я впадаю прізвище. Це стає зрозуміло, чому він працює так швидко. Він ебать жорсткий з залізними кульками. Він пережили, це зрозуміло, що всі ми, які постраждали від нього, були знайдені винні спроби його вбити його перед змовою. Я люблю людей.

Команда DPS заявила, що вони побачили його тут на 140 дві години тому в іншому напрямку, але не змогли зловити.

Його родичі особливо вставляються. Про годину пізніше родичі мухують за допомогою муфти і сліз, але хоча манжетна людина більш-менш російська, чим лікують родичі всі чечен-Armenian-Dagastan spill. У нас є велика етнічна сила поліції, матуся.

3610Р. 4200Р.

Мій капюшон і чол знову. Тріск у всій своїй славі. У зв'язку з цим гнійним фаггом, який майже загинув нас все, вам доведеться витрачати багато часу і нервів, піти в трекери, замовити і чекати нового лока, зафіксувати новий автомобіль ... Він належить в пеклі.

Прибуття екіпажу ДПС повністю заблоковано транспортний засіб - протягом трьох годин. Це те, що виглядає сцена. Точка удару приблизно в середині між «Мерс» і «Сурф», метр від осьового на цьому провулку.

Ви можете точно побачити, як росло масло з Mercedes, тоді як він шпинат.

Ми чекаємо на збір м’яса.

М'ясоекстракційна бригада починається різання автомобіля.

р.

Ось відповідь на питання, як драйвер Surf вдалося вижити. Колесо рульове направо. Наліво, теж все вийшло, а праворуч – нічого. Прийміть зверху, через зламане вікно.

Рятівники випускають м'ясо.

Я не знаю, що пожежний відділ був наймаючим молодим дівчатам!

М'ясо витягується, метал витягується.

Ми проводимо її на кілька проходів. Довгий борець в кабіні, стоячи всі три години в передній ряд, дивився шоу як ніби на телевізорі. П'ятий пілот, вкритий шроудом, знаходиться на боці дороги. Розгортання родичів чечен-Арменського-Дагестанського пропілля пішли десь, що характерна.

Після витягування праски (як і раніше висить на каналі), мій шлях з брандмауера. Лоти нафти, скла та заліза.

1707034

р.

Тоді він був абсолютно темним, зйомка стала нереалістичною. І, в цілому, це досить рутинний.

Знаходилися поліцейські різні рівні. Ну, загинув великий постріл. У своїх співробниць є тут. Я дуже сподобалося логіку цих товарів чистими руками, гарячим серцем і холодною головою. Коли після читання моїх роз’яснень, роз’яснень інших людей та усвідомлення того, що він був фолом, вони почали збивати: «Я був відвертий, сонник ... якщо вона не була, він пережили.» Я кажу, що це ебать здорово. Це, працює і вбиває всіх з вашим автомобілем є нормальним. Головне не відволікатися. Він добре, і це, де він йде. Добре, що він не взяв всіх з ним. За винятком своїх пасажирів, які не впевнені, що вони будуть вижити.

Це все нормально. Величезна паличка паперів, схема нещасних випадків, поїздка до Борова ... все як зазвичай в таких випадках.

Висновки. Мій наступний автомобіль буде Pafik з величезним кенгуру і товстим, міцними порогами. Тому що ви можете захистити себе від таких заготовок з товстим шаром металу. Головне не залишити їх живим. В іншому випадку з такими елапалетами, положеннями, з'єднаннями і родичами, завжди буде ваша несправність. Для стоячого способу, водіння п'яти на місці з подвійною швидкістю.

П.С.: Всі неділі в асах :

Джерело

Категории

Смотрите также

Новое и интересное