Перший рейс (9 фото + текст)

Шановні друзі!

ВАТ SCAC радий повідомити Вам, що сьогодні в Комсомольську-на-Амурі вперше приймав в повітря Сухой Суперджет 100 - перший цивільний літак.
створене в новій Русі.

У літаку було пілотовано старший дослідний пілот Сухої цивільної авіації Олександр Яблонцев та дослідний пілот Леонід Чикунов. Останній рейс
оновлені дані 1h05 хв. У відповідності з польотним призначенням літак троянда до максимальної висоти 1200 метрів. Під час польоту літак зняв, чотири переходить на смугу на різних висотах, і вилетять по заданому рейсу.
периметр (бокс) і підхід до посадки. Висадка була успішною.

«Сьогодні – найважливіший день для нас: ми здобули крила в повному розумінні слова. Ми збираємося довго. У будь-якій роботі, головне - результат, для виробників літаків, єдиний можливий реальний результат - новий літак в небі. Перший Сухий цивільний літак сьогодні в повітрі. І вперше в історії російських цивільних літаків разом з нами
Успіх тисяч людей по всьому світу. Ми зробили гарну площину і сьогодні зробили свій шлях до неба. Великий, складний етап попереду - тести з сертифікації. І я впевнений, що ми досягнемо успіху, прокоментувавши перший рейс компанії Sukhoi Superjet 100, сказав голова компанії Sukhoi.
Михайло Погосян.

«Я щасливий, я не маю слів. Після того, як всі ці роки, це реальний бізнес людини. Радість: Щиро вітаємо вас з друзями
Перше, щоб підняти цей красивий автомобіль в небо. У літаку дуже великий. І я можу впевнено сказати, що це ні в якому разі не поступається кращому літаку в світі, що я коли-небудь пілотував, - сказав Олександр Яблонцев, головний пілот Сухої цивільної авіації.

3610Р. 4200Р.

«Перший рейс – це захоплюючий захід для всіх, хто бере участь у його створенні. Це дуже простий і відповідальний бізнес, тому що Sukhoi Superjet 100 є чудовим продуктом, який пропонує кращий рейс і експлуатаційні характеристики. Ми пишаємося тим, що перший рейс унікального літака для Росії. Кожна хвилина – це хвилювання і торжество.
Віктор Суботін, Президент ВАТ

5 499 р.