Два ДТП (5+4 фото)

Деякі інші дива природи на невеликому автомобілі купили собі ліцензію і пішли запевнити свіжу Сузуку. Але він не розрахував свою міцність і гойдалки @l@s працюють безпосередньо в стіни його страхування.

Габаритний зображення

р.

На початку Горького шосе з міста я отримав в пектровий трафік. Неподалік від Московського Кільце Road є DPS пост на одній стороні і невеликою площею є вхід / вихід з Дзержинського дивізіону. Після того, як світло трафіку, все починає прискорювати, два ряди йдуть далі в область, і два перетворюються зліва на Балашиху. І ось, де корк половив мене. Довгий час. Тому що він був сформований через два вогненних дівчинок на автомобільних транспортерах. Ці два ручні люди, які попадають після одного, або перебудували прямо до швидкого (швидкість не велика поруч з Гайанами, але прискорення вже розпочато), але вони змогли ебать один одному !!!
Скло моря, шматки самих вантажівок і автомобілів, які навантажуються на них. Враховуючи те, що всі автомобілі завантажуються тісно, практично всі були пошкоджені, крім тих, що поблизу кабіни першого і з осей другого. Біля обох вантажівок з їх ебать обличчям, там були клоуни, які просто вигорли цей шоу перед не менше ебать і тепер гістеричні автомобільні драйвери в трафікі. Я був поспішним і не міг зробити картину.

У той же час на тиждень пропущено, а вантажівки ще там, і в кабіні перших вузьких вікон з деякими рушниками і тими самими водійами сидять там і пити. Я припинив і взяв фотографію на мій телефон.

Р

Якщо хтось має бажання, я можу знімати на відеокамері. Тільки питання, що робити там протягом всього тижня, і чому вантажівки не оцінюються?
І застраховані автомобілі проти таких надлишків?