Форд-Фокус

Історія компанії Focusmaster! Боже мій!

Заднє колесо знизилося на ходу, підшипник хаба згортається. Я взяв машину до РХ. Повідомляємо, що вона повинна звернутися до PMK, і вони дадуть відповідь. Тепер кажуть, що незалежна експертиза потрібна і вона коштує 16 000 рублів. І якщо справа визнана неперевершеним, то я також повинен платити за це! Шановні відвідувачі форуму, розкажіть, чи є дії співробітників РХ, законні та чи є це гарантійний випадок в цілому, якщо вісь заднього вузла зламався навпіл, колесо природно згортається, а після того, як автомобіль став неконтрольованим, крім гальм, я кинув в бордюр, який був на бордюрі і пошкоджений передньою підвіскою? й

Заднє колесо знизилося на ходу, підшипник хаба згортається. Я взяв машину до РХ. Повідомляємо, що вона повинна звернутися до PMK, і вони дадуть відповідь. Тепер кажуть, що незалежна експертиза потрібна і вона коштує 16 000 рублів. І якщо справа визнана неперевершеним, то я також повинен платити за це! Шановні відвідувачі форуму, розкажіть, чи є дії співробітників РХ, законні та чи є це гарантійний випадок в цілому, якщо вісь заднього вузла зламався навпіл, колесо природно згортається, а після того, як автомобіль став неконтрольованим, крім гальм, я кинув в бордюр, який був на бордюрі і пошкоджений передньою підвіскою? й
При повороті заднє колесо росло, швидкість автомобіля була 50-60 км / год. Потім він пропускає і вдарив бордюр з переднім колесом і зігнути важіль ... Просто почула шліфування з-під задньої частини автомобіля, гальма зникне, контроль практично занадто, спроби відстібатися від бордюру нічого не привели, автомобіль перемістився вздовж тієї ж траєкторії ... Половина осі хабу мав дивний вигляд - на краях чорний, і всередині деяких збивних, я б сказав блискучий колір, але не блискучий ... І в цілому, пощастило, що навіть так, або навіть вранці на кільцевій дорозі і 180 поливають, і це сталося вранці, що хан! й

1 999 р.

р.

387064

4647186

Усе живе і добре, потрапивши на кілька абразій і синців. Я не розумію. Після декількох ударів на дорожніх хвилях на високій швидкості автомобіль різко привів вправо, не вдалося його утримувати (хоча раніше вона займалася фокусом в більш критичних ситуаціях), потім автомобіль перевернувся на бік і почав обертати. Після розбиття дорожніх парканів (посади з кабелями між ними), автомобіль знизився від скеля в тампон. Покинув вниз, голова в воді. Він опинився через зламане вікно, після чого за допомогою бігових людей витягував пасажир. Велике спасибі Богу! Ми купуємо новий залізо.

Це автомобіль, який я бачив в мажор 47 інший день. Я не бачив ніяких інших травм. Порося.

Моя ситуація полягає в тому, що автомобіль знаходиться в сміття в результаті нещасного випадку. Але це не найголовніше, від удару на бордюрі, права задня віска зламана. Диск і колеса неможливі. На мій погляд, це свідчить про якість виготовлення цієї напіввіси. Що робити?
Я мав мій правий задні колеса відірвав. При цьому я повторю, диск і каучук неможливий. Уявіть, що це буде 160 з повним автомобілем. Якщо це виробництво шлюбу, я хотів би провести PMK by udder.

Сьогодні, теж, колесо (назадній правий) злетіла. Буб і гальмівний диск опинилися окремо. І пішов він на землю, а потім на землю. На зустрічі не було.
У свою чергу передній правий вдарив барду. Як повернути праву муку - я не розумію. Коли він вийшов з автомобіля, колесо акуратно кладуть на праві двері. Я не знаю. Я думаю, що після того, як я зупинився, тому що бампер і поріг не пошкоджений, і автомобіль стояв на них, і стежка з колеса залишалася. Я майже зафіксував автомобіль. Це, з ходовим редуктором все зроблено (40,000), але диск передній правий підзамінник (висока, задня назад - ви можете приїхати, але не швидко). Правильний зворотний диск є нормальним. Фотозвіт пізніше. До речі, Ґаїн прийшов і скажеш, що їх бос останнім часом мали однакову ситуацію, право на рух.
І сказав менеджер, що підвіска спроектована таким чином, що автомобіль не торкається. Це не мої слова, але я думаю, що це може бути деякі правди в них. З іншого боку, в нещасних випадках я бачив зігнуті або рвані диски, круті яйця або цілі стійки, але так що трохи і відразу hub навпіл і диск ...

р.

Веб-сайт: www.toyota-club.net