Експозиція інспектора DPS (15 фото)

Я пропоную вам відмінний вибір фотографій, де інспектор поліції зловив руку, але так далеко, на жаль, тільки фотооб'єктив. Не менше 2 разів.

А читати цікавіше, я пропоную ручну «Якщо ви є активним учасником Відкритих Чемпіонатів Москви для брикет-драйву». З явних причин були затінені особи та числа учасників на фотосесії.

Так, ситуація: Суддя загрожує вас червоною карткою.

1,1 км Зйомка очей. Якщо ви уніформованій дядько не оцінили глибині вашої альтанки, або якщо ваш колір очей не відповідає своїй формі, то...

2,2 км Налаштуйте вії. Якщо колір очей не пощастило, вії можна врятувати. Якщо це не можливо, то ...

р.

3. У Намагайтеся розмаїти мій дядько. Ви можете випрямити декольте, розблокувати сорочку, розрівняти спідницю, або ви можете зробити свій дядько червоний, перетворюючи очі на потрібне місце. Недбалий з червоним обличчям, як правило, стає трохи добрим і намагається змінити його розташування в просторі, оскільки він стає незручним, щоб притиснути до автомобіля.

4. У Але дядько може бути щасливим власником вже червоної особи (як ми побачимо пізніше), і такі відверті можуть бути відомі. Що? Закінчення бути зайчиком! Знизити скло до кінця і розмістити обидві передні ноги разом на боці. Це дуже переконливе!

5. Умань Дядько каже, що він не любить тварин, тому ви повинні різко перенапружуватися як ангел!

6. Жнівень Всі Працюємо! Дядько вірив, що ви були справжнім ангелом, але він також потрібно показати свою позицію і стверджувати себе, так що він все ще говорить вам, що він був їздою під приниження.

Грати Ми будемо раді!

7. Про нас Ваша дядька стане важливою і розумною особою і покаже вам, де їздити далі, так що ви не повинні знову грати зооопарку. Ваш бізнес - це зробити уважний обличчя і но...

8. У Дядько спалахнула знання околицях, тепер ми можемо подякувати йому за таку чуйність.

9. Навігація Як правило, дядьки дуже люблять місто Ярослава і вірять, що зелена дуже сильна форма.

10. Це правило діє як для сторін, так і для того, щоб бути шлангом і йти про ваш бізнес.

Ось деякі фотографії одного головного героя. Самі обличчя.

691868

р.

р.

пердят5